1. Sieradenwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Horlogerie
  4. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Fossil offers the highest quality womens and mens watches, accessories, handbags, and clothing, including jeans, t-shirts, sweaters, dresses, and gift cards

1,4

Zeer slecht

2K reviews

Retourzending én geen geld terug

Mijn retourzending is door Fossil Group keurig ontvangen, maar daar houdt het helaas op. De terugbetaling blijft uit, inmiddels meer dan drie maanden verder.

Meerdere keren contact opgenomen per mail, maar na aanvankelijke reacties blijft het nu volledig stil. Erg teleurstellend dat je als klant zo moet blijven wachten op je eigen geld, terwijl de retour correct is afgehandeld aan hun kant.

2 februari 2026

Slechte service na-verkoop

Al jaren koop ik elk jaar een Fossil horloge. Ik was tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Mijn laatste horloge was een hybride smartwatch van Fossil. Na een half jaar werkte deze niet meer correct. Na contact met Fossil mocht ik deze ter herstelling opsturen naar Nederland. De horloge kreeg ik uiteindelijk hersteld terug. De verzendkosten diende ik zelf te betalen wat ik niet correct vond. Ik mocht dan mijn gegevens overmaken en ik zou de verzendkosten terugbetaald krijgen. Maar deze heb ik nooit teruggekregen, enkel nieuwe beloftes en standaardantwoorden. Eind december werd gemaild dat ik binnen 3 weken het geld zou ontvangen maar na twee maanden nog niets ontvangen. De klantendienst reageert met standaardantwoorden maar ze kijken niet na of de betalingen effectief uitgevoerd werd. Ik word aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk heb ik geantwoord dat ik de 9 EURO niet meer wil maar uiteraard koop ik nooit nog een product van Fossil.

19 december 2024

Onlangs had ik een teleurstellende…

Onlangs had ik een teleurstellende ervaring in de Fossil-winkel in roermond gisteren vrijdag 11-10-2024. Het personeel leek ongeïnteresseerd en bood geen goede klantenservice. Toen ik vroeg naar een specifiek horloge, was de reactie kortaf en nauwelijks behulpzaam. Het voelde alsof ik meer tot last was dan dat men me wilde helpen.

De medewerker zat tijdens mijn bezoek voortdurend op haar telefoon, was bezig met collega’s om haar heen hoorde ook van een van hun dat ze monika heet. Ik vondt het echt niet kunnen en het was zeer onprofessioneel. Hoewel de winkel netjes was, maakte de slechte service het moeilijk om een positieve ervaring te hebben.

Ik had hoge verwachtingen van Fossil, maar deze ervaring heeft me helaas doen twijfelen aan hun service en kwaliteit. Ik hoop dat ze in de toekomst meer aandacht besteden aan klantgerichtheid en niet zoveel bezig zal zijn op haar telefoon naast alle klanten

11 oktober 2024

Geen ster waard!!

Geen ster waard!!! Na 2 1/2 jaar kan dure fossil gen 6 smartwatch zogezegd niet meer worden hersteld, service zero!!!
Veel geld kwijt en in de kou gelaten. En garantie natuurlijk net verlopen. Uurwerk laadt niet meer op dus wil zeggen dat batterij defect is, ze bieden zelfs geen herstel aan. Koop nooit een fossil horloge,je bent bedrogen.

8 augustus 2024

Eigenlijk geen één ster…

Eigenlijk geen één ster…. Horloge gekocht bij Siebel (net zo’n dramatisch slecht bedrijf!). Kroon was afgebroken na 8 maanden. Horloge kostte ruim 130 euro; reparatie zou 95 euro moeten kosten! Het was het buitenwerk van het horloge, alleen garantie op het binnenwerk. Horloge is 5 maanden (!!) weggeweest. Wat een bende. Ronduit teleurstellend.

23 augustus 2024

Weinig klantvriendelijke fossilgroup!

Horloge gekocht via website binnen 8 maanden liep het niet meer. Opgestuurd zoals beschreven aangetekend en verzekerd na maand nog geen reparatie nummer. Klanten service gebeld, geen garantie op batterij! Hoezo 2 jaar garantie. Batterij vervangen zou €31,- moeten kosten. Horloge koste €90,- Omdat er geen reparatieno. was gekomen uit coulance batterij voor niets vervangen. Horloge bijna 2 maanden weggeweest! Wat een puinhoop

9 juli 2024

Het is die ene Ster nog niet eens…

Het is die ene Ster nog niet eens waard. Ik wacht nu al meerdere Maanden op de Reparatie van mijn Smartwatch. Heb geen Antwoord op de Vraag gekregen wanneer ze denken, dat ik mijn Horloge terug krijg. Het enige wat ze willen is Geld voor de Reparatie. Als ze dat hebben Reageert er niemand meer . Erg Slechte Service.

29 april 2024

NOOIT MEER FOSSIL

NOOIT MEER FOSSIL

Vorige jaar heb ik via zalando horloge gekocht, 63 euro. Na ongeveer 10X dragen was wijzer losgekomen. Fossil reparatie service gaf aan dat het reparatie 68,13 euro. Reparatiekosten van het horloge zijn net zo duur als de aanschaf.

Het is gewoon slechte kwaliteit, slechte service.

29 november 2023

Fossil/Diesel = troep

Koop een kwalitatief goed horloge.
Dat is er géén van Fossil, deze gaan allemaal net buiten de garantie kapot en ze kennen géén coulance regeling. Reparatiekosten van het horloge zijn net zo duur als de aanschaf.
Wees verstandig, koop geen troep dat is mijn advies.

7 november 2023

Diesel Axial Gen 5 Horloge

16440296 Diesel Axial Gen 5 Heren Display Smartwatch DZT2022 gekocht garantie 2 jaar na 2 jaar oplaat ring kapot werd gemaakt maar naar half jaar kapot na eigen onderzoek bleek dat die vol water zat dus ze hebben hem niet meer water dicht gemaakt dus weg 369 euro verzoek was stuur maar op op eigen kosten dus dat doe ik niet zeer slechte kwaliteit klokje, daar ga ik mijn geld niet aan verpesten.
Halven ster is nog te veel voor fossil.

20 september 2023

Nooit meer Fossil

Nooit meer Fossil. In oktober vorig jaar bij Fossil winkel in Duitsland horloge gekocht, 100 euro. Na ongeveer 5x dragen was het kroonsteentje verdwenen. Ik wilde eigenlijk wachten op ons volgende bezoek, maar toch laten repareren in Nederland. Juwelier gaf aan dat het gewoon slechte kwaliteit was, kosten reparatie 50 euro. Fossil gemaild, maar standaard antwoord: alleen uurwerk valt binnen garantie. Na wat heen en weer gemail had ik het toch maar binnen 6 maanden moeten melden voor gratis reparatie (het waren er 9). Het is gewoon slechte kwaliteit, slechte service en niet klantvriendelijk. Gaat me niet eens om het geld, maar vooral om hoe ze met klanten om gaan.

28 augustus 2023

3 annuleringen vanaf begin juli nog…

3 annuleringen vanaf begin juli nog steeds geen terug betaling
vrijdag weer een mail gestuurd netjes bericht dat ze kontakt met opnemen
hoop dat dit snel opgelost word om iedere week een bericht te sturen word je ook niet vrolijk van

21 augustus 2023

Terugbetalings drama

Ook hier wacht ik al weken op mijn geld. Echt waar begin er niet aan, bij dit bedrijf. Zal kijken of ik het via de bank terug van krijgen. Al 3 x contact gehad met Fossil.

26 januari 2023

Geen terugbetaling ontvangen na 2 weken.

EDIT; inmiddels weer een dikke 2 weken verder. Belofte gekregen tot terugbetaling binnen 7 tot 10 dagen en wat denk je? Nog steeds niks ontvangen!!

2 colliers besteld en betaald. Kreeg een mail over annulering van 1 collier, was niet meer leverbaar. We zijn nu 2 weken verder. Geen terugbetaling ontvangen, niks geen communicatie hierover. Dus ik kan er weer eens zelf achteraan!!

24 februari 2023

handtas van fossil , aangekocht in Roermond outlet

In februari 2022 een handtas van fossil gekocht in Roermond, na 2x te hebben meegenomen ziet mijn zus dat het leder afpelt,heb ze dan met ledercreme ingewreven en verder niet meer meegenomen tot ik gisteren terug naar Roermond ging en daar het antwoord kreeg dat dit slijtage is. Dan vraag ik mij wel af welke slechte kwaliteit ze verkopen in de outlet in Roermond. Zolang je koopt super vriendelijk maar als je hen die vraag stelt kan je niet snel genoeg de winkel uit zijn.

15 december 2022

Natte vingerwerk…

Mijn skagen voor reparatie aangeboden 2.5 jaar oud (2 jaar garantie) na 8 weken bericht dat het 100 euro gaat kosten zondere enige vorm van specificatie. Erg snel stuk dus en dan ter waarde van helft van wat hij gekost heeft repareren.
Denk dat het net als alles door de oorlog in Oekraine komt. 😉 dure grondstoffen.

25 juli 2022

Slechte supportdesk

Slechte supportdesk, en zeer onprofessioneel bedrijf.
Ze maken leuke horloge, maar daar blijft het bij, leuk.

In mijn geval gaat het om een Fossil Gen5 smartwatch, deze nieuw gekocht maar na nog geen week begon mijn display ernstig te knipperen wanneer deze in de "always on display, AOD" sprong.

In het begin zeer goed contact gehad met de support desk, een dame die mij snel hielp. Ik moest bewijs aanleveren dmv een filmpje te maken, dus uitgebreid al via de mail problemcause beschreven.

Conclusie van de supportdesk, ik moest mijn net weekje oude horloge opsturen voor garantie, nou ruim 1,5maand ding kwijt. Dit betekend dus ook dat mijn recht op retour is komen te vervallen!!! Sneaky mensen daar bij Fossil.....

Echter krijg ik de smartwatch dus na een eeuwigheid terug, en enige wat ze gedaan hebben is een diagnostische test gedraaid en die kwam uiteraard goed uit en dus hebben ze verder geen ene reet aan gedaan en linea direct (dus na een controle van nog geen 2minuten) terug gestuurd. Ze hebben dus letterlijk de problem cause die ik er bij moest doen genegeerd en maar hun eigen analyse op gedaan. al het werk van supportdesk is dus onnodig tijdverspilling, of een reden van Fossil om de klant zo lang mogelijk aan het lijntje te houden om maar onder bepaalde voorwaardes uit te komen.

Dit gemeld bij de helpdesk, dat ik er ook wel klaar mee was, maar de bange support medewerker durft blijkbaar niet meer op een klacht te reageren en heeft dus nooit meer geantwoord.

Kortom, leuke producten maar met Chineze kwaliteit maar zonder de Chinese service. Bagger troep, nooit meer een Fossil, puur om de lakse support, werkelijk nog nooit zo meegemaakt. Maarja miljarden bedrijf dus ze kunnen alles maken, bewijst ook wel de zeer slechte recensies op deze site.

Voortaan weet ik wel beter.

18 februari 2022
Toon reviews in alle talen. (2.007 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken