onbetrouwbare info op site
Was op zoek naar een witte samsung TV en op hun site gevonden. Op de site wordt geadverteerd met de slogan: Afhalen is nog goedkoper.
Op de site is te checken waar de TV is op te halen. worden 4 plaatsen getoond met de mededeling: direct leverbaar.
Dan mag ik er vanuit gaan dat de tv in die winkel op voorraad is.
Ik krijg na bestelling een bevestigingsmail van de order. Wil ik de volgende dag de tv ophalen, is deze niet aanwezig. Verkoper wist ook niets van een levering en vraagt of ik gebeld ben en vraagt of ik een bevestigings e-mail heb gekregen dat de tv af te halen is. Ik leg uit dat ik die alleen een bevestiging van de order heb gekregen en dat ik niet in de veronderstelling was te moeten wachten op een bevestiging van afhalen omdat op de site staat dat de tv direct leverbaar is.
Krijg ik notabene nog een discussie over wat er op hun site zou staan en dat ik het verkeerd zou hebben gezien of geïnterpreteerd. ? Ik wil geen discussie; ik wil een TV. Het model dat ik wil is dus in ieder geval niet aanwezig.
En een goede verkoper zou nog aanvoelen dat ik op dat moment graag een tv wil meenemen; biedt mij dan een alternatief, en eventueel een korting om het goed te maken. Nee alleen gediscussier of wel of geen gelijk hebben....
Mij zien ze hier niet meer terug.