1. Fitnessprogramma
  2. Personal trainer

Europe’s #1 fitness app lets you work out anytime, anywhere with the best digital personal trainer - no gym required. Whatever your fitness level, achieve your goals quickly and build healthy habits with personalized HIIT workouts and audio coaching. Losing weight, gaining muscle or improving your fitness has never been so simple.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

3K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niets is gratis

Ingeschreven na een aankoop bij decatlon.
Dacht dat het om een gebruiksaanwijzing ging van elastieken die ik gekocht had. Een maand later 50€ van mijn rekening…
Onmiddellijk bij dag 1 uitgeschreven, vriendelijk om een Refund gevraagd echter niet gekregen.

11 april 2026

Voor de beste resultaten is een…

Voor de beste resultaten is een persoonlijk trainingsprogramma het beste en dat is precies waar Freeletics goed in is.

Na elke trainingssessie vraagt de app hoe je de inspanning ervaart hebt en past waar nodig het programma aan.

Je bepaalt zelf of het zwaarder of lichter moet en misschien niet direct maar na verloop van tijd voel je dat de training beter en beter gaat en dat je meer gevorderde oefeningen aan kunt.

Als je je ritme vindt dan wordt het een heerlijk avontuur.

Zelf ben ik nu enkele jaren hier actief en het de coaching heeft me enorm goed geholpen om eindelijk een goed trainingsregime op te bouwen en vol te kunnen houden. Zeer aanbevolen.

22 februari 2023

The way to go

The way to go! Beginnen en gewoon niet stoppen. Gebruik de coach, en geef eerlijke feedback. Als de oefening te zwaar was zeg het dan tegen de digitale coach, maar maak de week wel af. Ik ben nu ongeveer 3 jaar op weg, en ben absoluut getransformeerd! Sixpack alles!

12 december 2020

De automatische trainer is niet echt…

De automatische trainer is niet echt goed afgesteld. Ik gebruikte de looptrainingen en deze waren voor mij echt veel te kort. De app baseert zich op verkeerde indicatoren, waardoor de trainingen niet aangepast zijn aan het niveau van de loper. Na 15 weken zat ik op 8.5 km hoewel ik al makkelijk 8.5 km liep. Toen mijn account werd vernieuwd begin de app terug met trainingen van 4.5 km. Toen ik contact nam met de service werd ik amper gehoord en moet je een heleboel dingen doorgeven die je amper kan vinden waarna je de moed opgeeft.

Er was na mijn 15 weken ook geen waarschuwing van vernieuwing van het contract. Dus let op als je de app niet meer wil gebruiken dat je hem op tijd afsluit.

Voor lij dus geen echte aanrader. Liever een echte coach die ECHT rekening houdt met je fitheid. Op naar de 20km van Brussel nu.

Ik had trouwens de trainingen gekozen om wat gewicht te verliezen en ben geen gram afgevallen... 😨
David

5 maart 2020
Toon reviews in alle talen. (3.050 reviews)