Bardzo sobie cenię zakupy we FreestyleXtreme. W tym Sklepie są produkty z najwyższych półek w bardzo korzystnych cenach. Dbałość o zadowolenie klienta stoi na najwyższym poziomie. Na koniec moje zakup... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Zdecydowałem się kupić kurtkę Quiksilvera z tego sklepu. Paczka szybko do mnie doszła jak na tak długą drogę, którą miała do przebycia. Niestety nie pasowała kolorystycznie do moich spodni, dlatego ją... Toon meer
Produkt zgodny z opisem, dobra cena, dotarł na czas. Jedyny mankament to niestety nie mogłam śledzić przesyłki, ponieważ na stronie przewoźnika nie działał kod, co było stresujące, ponieważ miała do... Toon meer
Wysyłka bardzo szybko, dostawa tak samo. Dostawa dwa dni robocze przed spodziewanym terminem. Możliwość namierzania przesyłki oraz powiadomienie o dostawie paczki poprzez SMS i maila. Firma godna zauf... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jestem bardzo zadowolony z zakupow na…
Jestem bardzo zadowolony z zakupow na Waszej stronie. Serdecznie polecam!
Zadowolony
Bardzo cenię sobie czas, dlatego piąteczka leci ode mnie za sprawny przebieg zamówienia.
Oszuści i złodzieje !!!
Oszuści i złodzieje !!!
Odesłałem zły towar do wymiany i nie dostałem ani pieniędzy ani towaru. Złodziei trzeba ścigać karnie.
Niestety oszukali mnie na 1600 zł
Niestety oszukali mnie na 1600 zł. Złożyłem zamówienie w czerwcu. Do dzisiaj nic nie doszło, kasy nie zwrócili.Koszmar,a to taki dobry sklep był. Ktoś wie jak ich ścignąć?
Strona nie działa a chciałem kupić…
Strona nie działa a chciałem kupić chulajnoge
FreestyleXtreme zniknął
FreestyleXtreme zniknął, strona firmy nieedytowalna, zamówienie niezrealizowane, brak kontaktu z firmą, nie odbierają telefonów i mali .., itd. Mozna przypuszczać, ze się zawineli ...
Brak przesyłki i kontaktu
27.06.2019 złożyłem zamówienie i do dziś nic nie dostałem. Pomimo wysłanych trzech maili z zapytaniem co się dzieje, nikt nie raczył odpowiedzieć. Przez telefon kontaktowy też nie można się dodzwonić.
Nie polecam.
Do dzisiaj nie otrzymałem pieniędzy za…
Do dzisiaj nie otrzymałem pieniędzy za zwrócony do nich towar (minęło 2 tygodnie odkąd potwierdzili odbiór zwrotu)... zero komunikacji i odpowiedzi na maile.
Polecam €:
Świetna firma! Miła obsługa i produkty naprawdę godne polecenia!
Sklep godny polecenia
Sklep godny polecenia, wszystko ok, szybko i sprawnie!!!
Wszystko na najwyższym poziomie,mila…
Wszystko na najwyższym poziomie,mila fachowa obsługa.Moge polecić każdemu z czystym sumieniem
Super
Super sklep😉 bardzo dobry kontakt. Bez problemowa wymiana towaru.
Dit is Trustpilot