Super dygtig og sød frisør 👏 Kan varmt…
Super dygtig og sød frisør 👏 Kan varmt anbefales👍 ☺️
Hos mig er alle lige vigtige kunder, om du er mand, kvinde, barn eller ungt menneske, så er ambitionen altid at give en personlig og nærværende oplevelse. Det er vigtigt for mig at du som kunde oplever et unikt og smukt resultat, som passer lige til dig, og ikke mindst lækkert hår. Altid one to one service 30 års erfaring inden for klip/ frihånds klip, alle former for striber/ Balayage samt farver Altid et godt humør og smil🤩
Denemarken
Super dygtig og sød frisør 👏 Kan varmt anbefales👍 ☺️
Hold nu op hvor gør du det godt 🤩🤩 der gik lidt for lang tid mellem mine besøg denne gang 😩 og mit hår så virkeligt ødelagt og tarveligt ud 😳😳 var sikker på jeg endte med at skulle ha klippet det hele af 😅 men du er bare for vild du fik mig til at ligne en million 🤩🤩🤩 det er så vildt at du kan lave sådan en forandring 🥳🥳 TUSIND TAK FOR DIG 🩷
Jeg blev klippet der for første gang og det var en virkelig god oplevelse.
Fantastisk god service, man får en god snak og klipningen sidder bare :) Så kan man ikke ønske mere.
Så var familien igen afsted i går og jeg bliver simpelthen så glad i låget over det arbejde Therese laver. Min søn ønskede ikke at blive klippet, men efter at Therese viste anerkendelse og omsorg samt skabte tryghed, så ville min søn gerne klippes. Tak for din altid professionelle indsats og din imødekommenhed 🙏 Vi glæder os allerede til næste gang.
Bedste frisør på Frederiksberg
Jeg har været fast kunde hos Frisør Bøgelund det seneste år, og hver gang har været en rigtig god oplevelse. Therese er utrolig sød og imødekommende, og hun er den første frisør, der virkelig har forståelse for, hvad der passer til mig og mit hår.
Ved seneste klipning foreslog hun at klippe en let etage i mit hår, og resultatet har jeg været super glad for. Hun giver også gode råd og tips til hårpleje, og de produkter, hun bruger er rigtige gode. Jeg har aldrig følt mig presset til at købe produkterne, hvilket jeg synes godt om.
Jeg kan varmt anbefale Frisør Bøgelund til alle, der søger en dygtig og god frisør.
Min Aller bedste frisør tur nogensinde!! God service og går der fra med lækkert hår!!
Jeg fik lavet lyse striber og kunne ikke have ønsket et bedre resultat. God service og gode snakke.:)
Har i dag været hos frisør Bøgelund, og giver Therese mine bedste anbefalinger.
Top Professionel….
Jeg kommer helt sikkert igen❤️
Første, men absolut ikke sidste gang jeg blev klippet hos Bøgelund. Jeg er super glad for den nye frisure. Stemningen i salonen er rar og afslappet.
Jeg har været hos Frisør Bøgelund flere gange og kunne ikke finde på at komme andre steder!
Therese er en fantastisk frisør der altid møder dig med et smil! Hun er lyttende og erfaren hvilket betyder, at hun altid rammer plet!
Man går derfra med et smil og smukt hår hver gang, hun kan varmt anbefales!
Frisør Bøgelund får mine varmeste anbefalinger! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har besøgt mange frisører gennem årene, men ingen har kunne matche den ekspertise, som Bøgelund udviser. Hun lytter virkelig til kundens ønsker og formår at omsætte dem til præcis det resultat, man drømmer om. Hendes tekniske færdigheder er imponerende, og jeg har altid følt mig tryg i hendes hænder – uanset om det gælder en simpel klipning, farve eller noget mere avanceret.
Det er tydeligt, at hun brænder for sit fag og hele tiden holder sig opdateret på de nyeste trends og teknikker. Udover hendes faglighed er hun også en utrolig behagelig person at være sammen med. Man bliver mødt med smil og varme, og hendes salon har en afslappet og hyggelig atmosfære.
Hvis du leder efter en frisør, der både er dygtig, engageret og formår at skabe en skøn oplevelse, så er Frisør Bøgelund uden tvivl det rette valg. Jeg går altid derfra med et stort smil og en frisure, der sidder lige i skabet!
Så tak til Therese!❤️
Det er den bedste frisør i Danmark.
Therese er super professionel, smilende, glad og venlig.
Det er utroligt hyggeligt i hendes fine butik, hvor hun har nogle lækre produkter.
Jeg er glad for at komme hos Therese og kan varmt anbefale hende.
Jeg kan VARMT anbefale denne frisør!
Der er utrolig god stemning, ejeren er glad og tager imod én med dejlig energi.
Fik ordnet hår op til en fest, og fik utrolig mange komplimenter for farven i mit hår!!
Alt i alt et sted jeg nu kommer fast og har anbefalet til alle i mit netværk.
Therese har til min store glæde klippet og farvet (striber i) mit hår i mange år - jeg anbefaler hende varmt.
En rigtig god og professionel behandling. Jeg kommer helt sikkert tilbage til Therese ❤️
Når man træder ind af døren hos Therese, bliver man mødt med ét stort smil og en enorm venlighed ❤️ Salonen er lækker indrettet og pæn at være i. Der er altid rent, ryddeligt og ordentligt. Når jeg sætter mig i stolen hos Therese lytter hun til mine ønsker, og inddrager sin store faglighed for håret. Therese kommer med gode idéer og kan omdanne mine ønsker til virkelighed.
Therese har en enorm faglighed, som hun gør nytte af når man sidder i stolen. Og så er hun virkelig smilende, glad og positiv. En fantastisk oplevelse fra start til slut, der fortjener langt mere end 5 stjerner ⭐️
Super service og hjælp til mit valg af farve og frisure. Jeg var lidt i tvivl om, hvilken farve og farvemetode, men Therese gav mig en super vejledning og vi fandt det rette for mig. Jeg er VIRKELIG glad for resultatet og kommer helt sikkert igen, når håret trænger igen ❤️ Købte desuden en shampoo til at afhjælpe hårtab og en lækker olie til mine spidser. 🌸
En super god oplevelse - Therese er en virkelig dygtig frisør, og skal have den varmeste anbefaling 🙏
Lees meer over geverifieerde reviews.