Fik en super service og nye shampooer da dem jeg fik leveret ikke var optimale . Men efter mail korrespondence fik jeg en fantastisk service . Jeg vil til enhver tid anbefale dem .
Frisørlageret.dk
Lees wat reviewers zeggen
Det var første gang jeg brugte denne hjemmeside, og var skeptisk som altid når det kommer til nye hjemmesider. Men varerne kom som bestilt, de er billigere end hvor jeg ellers plejer og købe mine prod... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Først havde jeg fået forkerte spoler tilsendt, men da jeg kontaktede dem, sendte de straks de rigtige! Dem fik jeg så allerede dagen efter uden beregning! Jeg er meget tilfreds :-)
Bedrijf heeft geantwoord
Ringede - fik god service. Dog tog leveringen lang tid bestilte en tirsdag og fik først leveret om lørdagen . ( skyldes nok mest post nord) Skulle ha brugt varerne om torsdagen .
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Frisørlageret.dk er en online webbutik der sælger billige, professionelle frisørartikler. Vi fører et stort udvalg indenfor kendte professionelle mærker som Panasonic, Parlux, Denman, RefectoCil osv. Har vi ikke lige den vare du søger, vil vi altid gerne prøve at se om vi kan bestille det hjem til dig. Vi importerer desuden selv vores hårfarver og hårprodukter, så vi kan derfor tilbyde meget konkurrencedygtige priser. Vi sælger både til private og frisører. Kig forbi og se vores spændende sortiment og skriv gerne hvis du har spørgsmål. Hos os er god service, hurtig levering og professionel vejledning en selvfølge. Vi håber at se dig i shoppen. Mvh. Frisørlageret.
Contactgegevens
Nem bestilling og varerne var fremme på
Nem bestilling og varerne var fremme på
3 dagen.
Absolut tilfreds
Fantastik service og super hjælpende…
Fantastik service og super hjælpende medarbejder jeg snakkede med
Det er dejligt nemt at finde rundt inde…
Det er dejligt nemt at finde rundt inde på hjemmesiden. Leveringen er hurtig og servicen er god!
Kan helt sikkert anbefales
Hurtig levering ,nem at handle
Jeg modtog en forkert vare.
Jeg modtog en forkert vare
Efter jeg gjorde firmaet opmærksom på fejlen, blev det rettet omgående
Super service👍👍👍

Antwoord van Frisørlageret.dk
Har været kunde her i mange år og…
Har været kunde her i mange år og bliver ved med at vende tilbage❤️...dog var kundeservicen ikke helt i top denne gang ,da jeg ikke følte at jeg blev taget imod med glæde og åbenhed.
Lidt ærgeligt,nu når man ringer grundet et reelt spørgsmål ,som kunde igennem mange år.
Men udover det er jeg tilfreds og glad som altid med produkterne .
Hurtig levering, men…
Hurtig levering - god service!
Desværre ikke så nemt at gennemskue produkternes kvalitet, men er heller ikke frisøruddannet. Så der kom et par fejlkøb med af noget hårfarve, som åbenbart var til proffer.
@Frisørlageret: I skriver, I burde have haft fem stjerner… Men det er jeg ikke enig med jer i. For det har ikke været skiltet tydeligt nok, at varen var til professionel brug, ellers havde jeg selvsagt aldrig købt den.

Gode produkter.
Nemt og navigere i - hurtigt forsendelse - produkterne er gode - gode priser.

God service og hurtig levering 👍👍
God service og hurtig levering 👍👍
Ikke sidste gang jeg kontakter jeg ☀️
Fra øen i søen 😉
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Nemt overskueligt at handle - og hurtig levering.
Fik det jeg bestilte hurtigt og det er…
Fik det jeg bestilte hurtigt og det er gode hårfarver.
Fin service
Fin service - hurtig ekspedition og fair pris - det eneste og det er min egen fejl troede jeg købte en pakke handsker med 100 sorte latex handsker, der var så kun 10 stk i kassen - venyl handskerne indeholder 100 stk.
Så husk at læs antal inden du bestiller 😊
Er helt sikker på det er super gode handsker og kan også mærke forskel, men mit behov er bare ikke til så dyre handsker - igen det er min fejl - jeg skal bruge handskerne hjemme i køkkenet når jeg laver mad, så er 8,95 pr handske lige i overkanten - sådan er det - havde jeg stået over for æsken kunne jeg jo godt se at der ikke er 100 i æsken - det de ingen kritik - man skal bare læse hvad der står og det gjorde jeg ikke, så nu har jeg de fineste sorte handsker og en masse venylhandsker til super pris 😊