2 items bestelden betaald maar slechts één geleverd. Telefonisch is Star Collection h.o. Gaastra sportswaer geheel onbereikbaar en op mail berichten komt geen reactie. ADVIES: K O O P NIKS bij star... Toon meer
Ik bestel regelmatig, meestal gaat het goed. De levering is vaak op tijd en retourneren gemakkelijk zonder extra kosten. Maar nu wel een heel vervelende ervaring. Bij een bestelling met betaling ac... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gaastra onlineshop - In the Gaastra Online Store you will find anything related to the nautical lifestyle brand Gaastra. Apparel, Footwear and accessories for women, men and kids. Casual sportswear and professional sailing gear.
Nederland
- www.gaastraproshop.com
Ik had voor mijn man in oktober 2024…
Ik had voor mijn man in oktober 2024 gaastra heren boots gekocht
De schoenen zijn aan de voorkant naar 4 keer dragen helemaal los .de winkel waar wij ze gekocht hadden is failliet. Dus wij zitten nu met twee Gaastra schoenen wat stuk zijn
3 artikelen besteld
3 artikelen besteld, 2 stuks ontvangen.
Mail contact gehad, maar nog steeds niets ontvangen. OPLICHTERS !
2 items bestelden betaald maar slechts…
2 items bestelden betaald maar slechts één geleverd.
ADVIES: K O O P NIKS bij star collections B.v. H.o. Gaastra Sportswaer
Bedrijf failliet, kan ik fluiten naar mijn geld?!
Trui besteld op gaastrastore.com, deze was te groot en dus geretourneerd in febr al. Nooit geld teruggekregen, gaat om een bedrag van rond de E100. Via email en telefoon onbereikbaar. Inmiddels meerdere keren gemaild. Vreselijk slechte service. Ik lees nu op internet dat de eigenaar failliet is verklaard. Dan kun je toch je klanten te woord staan en een reactie geven?! Wat gebeurt er nu, ben ik mijn geld en de trui kwijt?! Mooie boel.
Geld niet terug bij retour
Een trui besteld maar die was te groot. Vervolgens retour gestuurd, maar geld nog steeds niet terug gekregen. Email geen reactie, telefonisch niet bereikbaar. Site ook niet meer bereikbaar.
Jas gekocht past niet goed terug…
Jas gekocht past niet goed terug gestuurd en niet meer bereikbaar dus jas en geld weg
Bestelling gedaan en dadelijk betaald…
Bestelling gedaan en dadelijk betaald bij Bestelling. Artikel is te groot, dus wil ik retourneren. Lukte me niet, naar gaastra,com klanten support gedaan. Antwoord gekregen dat ze me vlug iets lieten weten. Intussen 4 dagen geleden, nog niks gehoord. Als ik bel +31(0)88 202 9840 geen aansluiting. Mailen dan krijg ik iets te lezen dat het niet gaat 'winkel in opbouw'. Kan dat zomaar !
Ik ga speciaal naar een winkel om twee …
Ik ga speciaal naar een winkel om twee 2XL dames-polo's te kopen (issa navy en rainbow bright white), om de maten te testen, blijkt allebei prima, dus ik koop online bij Gaastra polo's voor dames: Cherry tomato en Bright white, helaas , deze polo's zijn 14cm kleiner dan de andere die ik eerst kocht. En ja, ik mag deze terugsturen, maar daar heb ik een hekel aan. Een groot merk heeft vlgs mij standaardmaten, die geen 14cm verschillen op de maat 2XL. Jammer, online-aankopen laat ik even aan mij voorbijgaan... spijtig , want ik hou wel van jullie collectie...
Gaastra blauwe sneakers gekocht nooit meer
Gaastra blauwe sneakers gekocht. Helaas na een paar maanden is de binnen kant hak kapot. Je mag toch wel iets meer voor zn prijs verwachten. Zelfs bij Bristol gaan de sneakers langer mee.
Voor mij geen gaastra meer.
Gaastra slechtste schoenen ooit.
Leuke Gaastra schoenen gekocht, werkelijk zo’n 10 keer gedragen en nu al van één schoen het leer op de schoen bij de veters rond de vetergaten stuk. Alsof het verteerd is. Echt te gek voor woorden. Hoe kan ik dit vergoed krijgen. Ik zou graag een foto erbij willen plaatsen maar dat gaat helaas niet. Ze zijn verder gewoon als nieuw.
Kwaliteit gaastra laat te wensen over .
Kwaliteit gaastra laat te wensen over .
Na 15 x gedragen te hebben ..
Komt de bovenlaag los van de sneakers.
Dus geen gaastra meer voor mij.
Zo’n slechte kwaliteit zie je niet vaak
Ik had blauwe sneakers gekocht, maar echt heel slechte kwaliteit .. binnen no time was de hak kapot. Zit een soort hard plastic in dat meteen ging schuren en irriteren. Eens maar nooit weer met dit merk.
Afrader!
Sportschoenen van Gaastra gekocht
Sportschoenen van Gaastra gekocht. De lijmrand van de zolen laat na 3 maanden al los terwijl ik ze niet iedere dag draag. Kwaliteit is dus slecht, schoenen waren rond de 50 euro. Vorig jaar hetzelfde probleem met n paar Mc Gregors. Zolen waren compleet versleten na een paar maanden. Begreep pas later dat het van dezelfde fabrikant is. De schoenen van beiden merken zijn niet aan te bevelen als je voor kwaliteit gaat.
Meest irritante radio reclame
Vandaag 26-10-2017 mijn bestelling …
Vandaag 26-10-2017 mijn bestelling ontvangen van Gaastra.
2 weken geleden besteld en betaald...duurde even maar Gaastra bezorgt nu de bestelde artikelen...😙😙😙😙😙
Gaasta is failliet
Gaasta is failliet, begin september order geplaats, geen spullen en geld niet terug. Pas op als je nu nog daar gaat bestellen.
groot fan van Gaastra
Ben zins een paar jaar groot fan van Gaastra, bestel er regelmatig. Mooie en functionele kleding(pro) van goede kwaliteit, maatvoering is ook vrij constant.
website is overzichtelijk, makkelijk online bestellen, geen retour- bezorgkosten en snelle levering.
Slechte communicatie als er wat fout gaat
Maar nu wel een heel vervelende ervaring. Bij een bestelling met betaling achteraf bleef de website hangen. Dit resulteerde in 2x dezelfde bestelling op hetzelfde moment. Direct gereclameerd, maar niet opgelost door Gaastra. Wat nu resulteert in een administratieve puinhoop met verschillende mails en berichten die elkaar tegen spreken. En omdat het pakket ook nog eens te laat is weet ik helemaal niet waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten.
Jammer! Ik zal niet snel meer bestellen bij Gaastra.
hele slechte kwaliteit
ik.heb 2 truien van gaastra heel duur spul na 1 keer wassen waren ze helemaal uit model stug en wijd echt troep en voor garantie zijn ze niet thuis echt slecht primark heb betere kwaliteit en blijft wel netjes

Antwoord van Gaastra
Geen klantgerichte service!
Deel 1
Na aankoop van een mooie jas van 350 euro blijkt een van de knopen van de kraag kapot te zijn. Meerdere malen gemaild maar ik moet mijn gehele jas terugsturen en het gaat alleen om de kraag. Aangezien het nu winter is kan ik niet zonder mijn winterjas. Ik heb diverse keren aangeboden om mijn kraag op te sturen zodat ze mij een nieuwe kraag toesturen. Helaas werkt het zo niet en laten ze me letterlijk in de kou staan. Jarenlang klant geweest maar nu bestel ik nooit meer iets via hun webshop.
Deel 2
Bij de klantenservice is mijn naam wel bekend. Het ordernummer is 2799522. Voor jullie maakt het niet uit welke jas jullie met de kapotte kraag terug sturen. Voor de klant een groot verschil. Ik zit zo een week zonder jas en zekerheid over een nieuwe jas krijg ik ook niet. Ik hoop dat jullie het netjes oplossen want inmiddels al diverse mails, ergernis en tijd verder.....

Antwoord van Gaastra