Zeer slecht! Pakket nooit ontvangen. Discussie met Gameballs; geven aan GLS heeft het bezorgt, GLS verwijst weer terug en zo 3 weken bezig. Telefoonnummer via BOL.COM gekregen na 4 x contact te hebb... Toon meer
Een tijdje terug een bal gekocht via deze website, welke al snel kapot ging ondanks dat deze uitsluitend in de zaal werd gebruikt. Ik heb meerdere malen contact gehad met de eigenaar van de webshop... Toon meer
Tijdens of na het bestellen wordt er 0 service verleend. Ik heb meerdere keren contact gezocht, maar je krijgt geen enkele reactie. Nadat het product eenmaal was schade, constateerde ik wat schad... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gameballs: veel houding, nul inhoud
Gameballs struikelt al over de simpelste contractuele afspraken en klantvriendelijkheid lijkt voor hen een exotisch concept. Grote mond, geen ballen — en zeker geen professionaliteit.
Onbereikbaar, onbetrouwbaar
Van de 2 bestelde ballen is er 1 bij binnenkomst al lek. Gemaild, gebeld etc. Geen reactie, zijn nu 2 maanden verder. Schiet mij maar lek
Flutter dan flut
Flutter dan flut. Bestel hier aub niet.
Mijn retour - verzonden begin oktober - werd nog steeds niet verwerkt door hen. Inmiddels wel incasso op mijn dak…
SLECHT
Zeer slecht! Pakket nooit ontvangen.
Telefoonnummer via BOL.COM gekregen na 4 x contact te hebben gezocht en gewoon helemaal niets!
Bal binnen paar weken kapot..
Bal binnen paar weken kapot..
Er wordt niks mee gedaan ja kon een nieuwe kopen met korting maar moest dan nog wel verzendkosten betalen dat kwam neer op in totaal op 7 euro korting
Voor een nieuwe bal..
Lekke bal ontvangen retour gestuurd en…
Lekke bal ontvangen retour gestuurd en geen geld terug krijgen.
Voetbal besteld via Bol.com
Voetbal (Derbystar) binnen dag binnen , werd goed op de hoogte gehouden via email en track&trace
Opgelicht?!
19 december rugtas besteld, nu 6 januari en bestelling niet gekregen, wel betaald, geen reacties op e-mails. Voel me opgelicht!
Wij hebben een handbal besteld en…
Wij hebben een handbal besteld en betaald.
Alleen bevestiging en factuur gehad. Nu horen we er niets meer van. Bellen, mailen maar geen reactie.
Mogelijk dat het door de feestdagen komt, ik wacht nog even af.
Kwaliteit in ballen erg verschillend, service bagger
Zowel prive, via de mijn zaalvoetbalclub, via mijn veldvoetbalclub en via meerdere zaalvoetbal organisaties grote hoeveelheden (plof)ballen gekocht. De meesten waren allemaal goed. Bij de laatste levering van >10 ballen zaten enkele oude modellen bij die totaal ongeschikt waren (ze begonnen uit zichzelf te stuiteren, waren niet goed gestikt). Na een mail volgt geen enkele reactie en telefonisch kreeg ik een klantonvriendelijk persoon te spreken die mij even de les ging lezen dat de ballen prima waren en er geen oplossing komt. Nooit weer GameBalls voor mij, echt een afrader.
Koop nooit bij Gameballs
Basketbal besteld bij Bol.com met Gameballs als partner voor aflevering van bestelling. De bal zou uitgeleverd zijn door GLS, maar helemaal niets ontvangen. Na 3 weken emailen met Gameballs en GLS geen resultaat. Volgens courier GLS heeft hij de bal op verkeerd adres uitgeleverd. Koop nooit bij Gameballs. Ondertussen heeft BOL besloten terugbetaling te doen.
Goede service en makkelijk contact
Bal besteld via bol.com. Na 1x gebruiken ging deze kapot. Goed contact gehad met Gameballs die met een hele goede en nette oplossing kwamen. Snap niet waar alle slechte reviews vandaan komen, want het was echt een top service! Zal het bedrijf zeker aanraden!
Denk goed na om hier te bestellen, zie ook reviews andere sites. Schrik niet!!
Zeer zeer slechte service. Een bal gekocht maar deze was vrij snel lek...... Naden zaten ook niet goed aan elkaar bleek. Geen antwoord in het begin, toen ben ik eens gaan google en tot mijn verbazing op heel veel site echte slechte recensies. Ben er in totaal een week of 5-6 mee bezig geweest!! Kansloos bedrijf.
Denk er goed over na om hier te bestellen en doe eerst wat research, ergens anders betaal je misschien een paar euro meer maar dat is het zeker waard.
Uiteindelijk zelf alles geregeld via de vertegenwoordiger van Erima zelf en het daar ook een nieuwe bal voor gekregen!!
Arie van der Veer komt zijn beloftes niet na en totaal geen service.
Betrouwbaar bedrijf dat snel levert.
Ik bestel al jaren voor een sportvereniging vooral ballen. Levering altijd snel na betaling ontvangen en goed verpakt. Voor mij is Gameballs een aanrader.
Ik bestel altijd merkballen. Dus kwaliteit.
Bal aangekocht bij gameballs
Bal aangekocht bij gameballs, maar voldeed niet aan de verwachtingen. De bal werd teruggestuurd, maar de retour werd geweigerd omdat er gebruikssporen op zaten. De bal is niet eens uit de verpakkingsdoos geweest en toch sturen ze foto's door met gebruikssporen. Ik voel mij bedrogen.
Slechte servive
Bal van mijn zoontje was al binnen paar weken kaal, valt buiten de garantie omdat het op kunstgras is gebruikt. Echter staat nergens vermeld dat de bal niet geschikt is voor kunstgras. Al met al heel lang moeten wachten op reactie van gameballs en er steeds zelf achteraan moeten gaan. Buiten of het wel of niet garantie is vind ik de service buitengewoon slecht.
Koop hier niks
Koop hier niks. Bal komt onopgepompt en bleek lek na spelen. Bedrijf zegt: we sturen de bal op naar fabrikant, en vervolgens hoor je niks meer. Ook niet na talloze korte contact momenten, elke keer de toezegging van een oplossing, maar er komt niks. Echt, koop hier niet!!!Een oplichter is het!!!
Schrijf deze review nu pas omdat ik steeds dacht dat de verkoper mij hielp. Zie nu dat ik al een half jaar aan het lijntje gehouden word.
Wat een triest bedrijf
Wat een triest bedrijf! Heb een bal besteld welke onopgepomt werd opgestuurd. Na oppompen en 1x te hebben gebruikt liep de bal weer leeg. Omdat Gameballs gebruikssporen heeft geconstateerd valt het niet binnen de garantie. Advies aan dit stomme bedrijf: stuur een opgepomte bal op dan heb je ook niet de discussie of de bal al lek was!
Krijg geen reactie
Nieuwe bal ontvangen, maar bleek binnen enkele dagen lek te zijn. Contact gezocht via de mail, maar nu na 3 weken nog geen reactie mogen ontvangen
Bal maatje 1 besteld maar krijg een…
Bal maatje 1 besteld maar krijg een hele andere bal en ook nog maatje zaalvoetbal