MULTI SSD Int 980 Pro 2TB Heatsink Samsung - Product gereserveerd, Hier kreeg zeer snel een bevestiging, per sms dat het klaar lag en kon worden opgehaald sms kwam om streeds 10.08 uur al binnen... Toon meer
Ik ben ruim een jaar geleden bij Gamemania terecht gekomen voor een online bestelling. Deze werd prima afgehandeld. Sinds ik in de winkel in Heerhugowaard kom, ben ik nog meer tevreden. Het personee... Toon meer
GameMania bestaat eigenlijk niet meer. Naam is overgekocht door ander bedrijf dus heeft eigenlijk niets meer te maken met het originele bedrijf. Vele mensen zullen dit echter niet weten. Ook... Toon meer
Ik ben naar game mania Amsterdam centrum gegaan voor Pikachu van Gogh kaart. Goed georganiseerd met binnenkomende klanten die ook voor Pikachu van Gogh kwamen. Iedereen moest bij de deur wachten zo k... Toon meer
Bij Game Mania kun je terecht voor de grootst keuze in games, spelconsoles, accessoires, trading card games en merchandise. Ook heeft Game Mania de grootste keuze aan tweedehands games: meer dan 4.000 spellen! En als je op werkdagen voor 20.00 uur in de Game Mania webshop bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis.
Nederland
- www.gamemania.eu
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering en prijzen marktconform
Alles op tijd en netjes afgeleverd !
***Uiterst tevreden***
Mooi aanbod en eerlijke prijs
Zeer groot aanbod in games en ja ook in gezelscy en een zeer mooie prijs tov vele marktspelers.
Prima geholpen door de medewerker
Prima geholpen door de medewerker. Mijn zoontje zat al heel lang te wachten op de Greninja funkopop. Deze was niet op voorraad, maar de dame stelde voor om het namens ons te bestellen. De bestelling is de volgende dag keurig op tijd binnengekomen.
Geen reacties op mijn email
Geen reacties op mijn email. Bestel hier nooit meer

Antwoord van Game Mania
Top winkel blijf hier graag komen
Nooit Meer Kopen Bij GameMania!
Ik ben echt klaar met GameMania. Gisteren kocht ik een nieuwe game waar ik super naar uitkeek. Het regende al een beetje toen ik de winkel verliet, maar goed, wat maakt het uit... dacht ik.
Thuisgekomen zie ik tot mijn grote frustratie dat de CD niet in de hoes zit! Echt, hoe kun je dat nou vergeten? Dus ik weer terug naar de winkel fietsen, door de stortregen, compleet doorweekt en boos. En wat denk je? Het personeel stond gewoon te lachen! Ik kreeg de CD met een simpel "oh foutje," zonder ook maar enige excuses.
Dit was echt de druppel. Ze nemen je gewoon niet serieus en lijken totaal geen respect te hebben voor hun klanten. Mijn dag was verpest en mijn vertrouwen in GameMania ook. Ik ga hier echt nooit meer iets kopen.
Als je van goede service houdt, blijf dan ver weg van GameMania. Dit sloeg echt alles. Verspil je tijd en geld hier niet.

Antwoord van Game Mania
Reageert snel op vragen en alles is netjes en snel verzonden
Prima ervaring
Prima ervaring, goede prijzen en diverse assortiment
Zeer kind vriendelijk website met een…
Zeer kind vriendelijk website met een goed uitgebreid aanbod aan alles.
Vriendelijk leuke unieke producten
Vriendelijk leuke unieke producten. Mooie prijs
Beu agressief onverdraagzaam personeel…
Beu agressief onverdraagzaam personeel hoop dat ze failliet gaan.

Antwoord van Game Mania
Ik vond de verkoper echt heel erg…
Ik vond de verkoper echt heel erg meedenkend en verleende een super goede service
Top winkel !!!
Ik vroeg aan een verkoper wat ik het beste kon doen een abonnement of spelletjes apart kopen voor mijn Nintendo switch Oled. Die ik dezelfde dag ook ging aankopen. Ik heb zeer goede en duidelijke informatie gekregen. Tijdens het afrekenen heb ik ook een zeer goede uitleg gekregen over de klantenkaart. Ik heb alleen maar zeer goede commentaar over de winkel in Roosendaal.
-Super snelle service.
-Super snelle service.
Snelle levering van het product bij aankoop in de webshop.
-goede support
Beste Game Mania store!!!
De service en klantvriendelijkheid maken dat dit mijn nr 1 game mania store is, ondanks dat er andere dichterbij zijn. Hangt een gezellige sfeer en je wordt altijd goed en kundig geholpen! Hier kan online bestellen niet tegenop:)
Wel zou het assortiment iets uitgebreider mogen, iets meer merchandise zou leuk zijn.
Wij hebben 1,5 jaar geleden een ps5…
Wij hebben 1,5 jaar geleden een ps5 gekocht in de shop in Haarlem met twee jaar garantie. Nu is de ps5 vanuit t niets stuk gegaan(wat ook een probleem blijkt bij meerdere consoles)en weigert gamemania service te verlenen waar ze wettelijk toe verplicht zijn. Mijn tip is om er niets te kopen waarin garantie verleent dient te worden. Draait alleen maar om geld te verdienen bij gamemania. Overigens heeft dit niet te maken met t personeel van gamemania,daar geen slecht woord over

beste gamewinkel van nederland
beste gamewinkel van nederland, bedankt voor alle memories en leuke momenten. hopelijk gaan jullie niet failliet