Op 31 mei rond 13:00 besteld en netjes de volgende dag in huis. Ik was wel bezorg nadat ik geen orderbevestiging kreeg via de mail en alle slechte review las op internet, maar uiteindelijk na even ma... Toon meer
Op vrijdagochtend de game Fallout: New Vegas Ultimate Edition voor E. 18,95 besteld. Al binnen twee uur een mailtje ontvangen dat de game als brievenbuspost verstuurd was. En de volgende ochtend lag... Toon meer
Ik heb afgelopen week een Playstation 4 spel gekocht bij Smartgamer. Ideaal dat je van alle beschikbare games ook direct een trailer kunt bekijken. Na wat rondkijken heb ik gekozen voor Assassin... Toon meer
Westelijke Havendijk 15A, 4703RA, Roosendaal
- 0610279805
- info@gameoffer.nl
- www.gameoffer.nl
Ps5 camera
Ps5 camera besteld bij gameoffer via bol.com voor 53 euro! Product is bijna nergens meer te krijgen dus heel blij dat ik hem nog voor een goede prijs heb kunnen bestellen! Levering was helaas 2 dagen ipv 1 maar geen echt probleem voor mij.
Produkt niet geleverd
Produkt niet geleverd. Duurt lang om contact te maken.
zeer slechte service
zeer slechte service, zendingen worden niet deftig doorgegeven waardoor dit fout loopt en op mails wordt niet gereageerd!!!
gitar hero besteld met 2 gitaren voor PS4 blijkt dat er 1 niet compatibel is voor PS4 een heel gedoe om dit te retourneren, zelf nog moeten betalen ook!! uiteindelijk gaan ze een nieuwe opsturen blijkt die niet toe te komen, ook geen enkele melding of briefje in de bus gevonden bijgevolg terug naar afzender, als ik nog is wil dat ze ze opsturen moet ik zelf nogmaals de kosten betalen!!! na dan toch enige respons op een mail te krijgen gaan ze ze nog is opsturen, 3 maand later nog niets ontvangen en geen reactie meer op mijn mails.... dit is dus echt NIET GOED!!! geen service, geen vertrouwen en dus echt GEEN AANRADER!!!!
zeer slechte service
2x een verkeerd spel ontvangen.
Na wat heen en weer gemail teruggestuurd met de belofte dat de verzendkosten vergoed zouden worden.
Nooit meer iets vernomen, geen geld ontvangen en op de mailtjes met verzoek tot betaling van de verzendkosten wordt niet gereageerd.
AFZETTERS DUS
Echt NOOIT iets bestellen bij Game Offer !
Echt NOOIT iets bestellen bij Game offer!!!
Bij Game Offer (via Bol.com) een game console besteld voor mijn zoon
(Leering binnenn een dag / is nooit geleverd / een drama ervaring)
1. Product was te laat / geen enkele communicatie van G.Offer
2. DPD pakketdienst leverde vervolgens niet af
3. Excuus was, adres is een bedrijvenlocatie (klopt niet!)
4. Geen adequate oplossing van G.Offer ontvangen
5. ALLE communicatie van de GO helpdesk waren reactief
(Dus na mail van mijn kant)
6. Geen enkele communicatie van mijn kant is serieus in behandeling genomen
7. G.Offer Helpdesk reageren gewoon niet op je input
de te late levering wordt gewoon met standaard excuses doorgeduwd
maar uiteindelijk geen levering door DPD excuses
8. Uiteindelijk wel mijn geld terug, Bol.com maar een zeer teleurgestelde zoon !!
Ze hebben het duidelijk NIET op orde, ik zou er NIET bestellen
Dennis
Geen bestelling ontvangen, geld zeer laat terug gehad
Bestelling zou volgende werkdag in huis zijn. Na ruim week gebeld om te vragen wat er aan de hand was. Bestelling was kwijt (?). Betaling was aanvankelijk niet terug te vinden. Na 5 telefoontjes eindelijk toezegging gehad dat ik binnen 3 werkdagen geld terug zou krijgen. Week later weer moeten bellen, zou dan toch worden teruggestort. Weer week verder eindelijk geld binnen.
Best vriendelijk te woord gestaan door het bedrijf, dat weer wel. Maar de ervaring als geheel zeer slecht.
Game op 28 november besteld
Op 28 november een game besteld. Call of Duty: Advanced Warfare. Nu 6 december en nog steeds niets binnen. In eerste instantie gemaild omdat ik geen orderbevestiging heb binnen gehad. Ze reageerde snel en ik moest een screenshot laten zien dat het betaald is. Een pdf file gestuurd dat het betaald is. Staat ordernummer op en dat het betaald is aan gameoffer. Daarna geen reactie. Giateren weer gemaild dat ik niets heb ontvangen. Geen reactie. Dit is gewoon onbeschoft en slecht. Dat er hier mensen zijn die een positieve ervaring hebben gehad verbaasd mij gewoon. Ik raad iedereen af om hier maar iets te kopen. Dat er sites zien met hun samenwerken verbaas mij ook gewoon. Dit is alleen maar oplichting niets anders.
UPDATE 7 december:
Na gisteren regelmatig e-mail contact te hebben gehad en gevraagd of ze maar mijn geld moeten terugstorten hebben ze vandaag netjes mijn geld teruggeatort. Na een heeel stroef begin is alles toch netjes opgelost.
Ze vertelden mij dat er een bug was en dat er niets was verzonden. Dit hadden ze bijvoorbeeld veel eerder kunnen zeggen. Ook een tip misschien een orderbestiging mailen.
Al met al krijgen ze iets meer sterren omdat ze het uiteindelijk netjes hebben opgelost.
Ik had per ongeluk een verkeerd spel …
Ik had per ongeluk een verkeerd spel besteld bij gameoffer en kwam er pas achter toen ik het al binnen had. Die zelfde avond een mail gestuurd en direct de volgende ochtend iemand aan de lijn. Na een heldere uitleg kon ik het spel retour sturen(zonder kosten) heb ik 2 dagen later mijn geld alweer op mijn rekening staan. Ik heb gelukkig niet vaak te maken met deze situaties maar dit is een ongekend goede afhandeling.
Prima afgehandeld na wat verwarring IVM geen orderbevestiging
Op 31 mei rond 13:00 besteld en netjes de volgende dag in huis.
Ik was wel bezorg nadat ik geen orderbevestiging kreeg via de mail en alle slechte review las op internet, maar uiteindelijk na even mailen en bellen werd het duidelijk dat het wel goed kwam. Server was down waardoor er geen orderbevestigingen door kwamen naar de klanten.
Bestelling niet geleverd en zeer onprofessionele benadering via sms
Via Bol.com bij deze partij een ps4 spel besteld. Stond op de site dat het product de volgende dag geleverd zou worden.
Dag erna werd ik via de mail benaderd of ik mijn telefoonnummer wilde sturen, hierop heb ik gevraagd wanneer het spel kwam. 4-8 dagen werd er gezegd.
Na 9 dagen nog niks binnen, contact gezocht en er werd mij kort medegedeeld via een smsje 'Allang verstuurd'.
Lang verhaal kort, niks geleverd. Contact met Bol gehad en het geld wordt teruggestort. Daarna nog even gameoffers gegoogeld en toen was het helemaal duidelijk, ik begrijp niet dat een bedrijf als Bol.com zaken doet met dit soort lieden.
verkeerde product geleverd, email nooit beantwoord
Ik had voor de Sinterklaasdagen de 'just dance kids' voor de WII U gekocht voor mijn kinderen. Het geleverde product was echter de just dance voor volwassenen. Ik heb meteen een mail gestuurd en gevraagd om het juiste (en door mij betaalde) product. Na 3 maanden geen reactie. Heb uiteindelijke het geleverde product in de wii U gestopt in de hoop dat de kinderen het toch leuk zouden vinden. Wat blijkt: 'Deze disk is onleesbaar'.
Contact met de klantenservice van smartgamer heb ik nooit gekregen. Voor mij de slechtste online winkelervaring ooit.
WAARDELOOS
bestelling gedaan en direct per iDeal betaald. Ik ontving gelijk een e-mail dat de bestelling verzonden was. Op hun website staat voor 16 uur besteld dezelfde dag verzonden. Ik heb mijn bestelling om 13 uur gedaan.
De belofte op hun site kwamen ze niet na en de e-mail was gelogen. Als het direct verzonden was, dan zou ik het een dag later moeten ontvangen. Het was brievenpost. vandaag nog steeds niks ontvangen en ik heb ze 4 keer gebeld maar ze nemen niet op. Volgens mij ben ik opgelicht.
ga voor paar euro meer bij een betrouwbare winkel je aankoop doen.
GE-WEL-DIG
Ik had een computer spel gekocht voor 35 euro die in de winkel 50-60 euro is. de levering is SUPERSNEL. ik had het spel om 6 uur savonds gekocht en had m de volgende ochtend in huis.
Als je en spel wilt kopen moet je hier zijn!!!!
Helaas een slechte beoordeling
29-1 een bestelling van een Playstationspel en camera en controller geplaatst. 31-1 bestelling ontvangen. Nou, goede service en lekker snel geleverd.
Allereerst viel mij op dat geen van de bestelde producten in originele verpakking zat. Door een foutje heb ik het verkeerde spel geleverd gekregen. Foutje, kan een keer gebeuren. Het ontvangen spel was al geopend geweest. Ik heb hierop op 31-1 een mail gestuurd met de vraag hoe het opgelost gaat worden. 2-1 maar even navraag gedaan of de email ontvangen was en hoe nu verder. Ik kreeg iemand vanuit de auto aan de telefoon die zei dat ze het ging oplossen en ik het juiste spel toegestuurd zou krijgen. Verder vroeg ik om een bevestiging per email. Vanuit de auto zonder pen en papier kan ik me voorstellen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Daarom heb ik besloten nog een keer terug te bellen op 5-1. Telefonisch onbereikbaar. Ik heb de voicemail maar ingesproken met het verzoek even terug te bellen. Op 6-1 nog niets gehoord dus maar weer gebeld. Ik kreeg dezelfde mevrouw aan de telefoon. Het product was niet voorradig en ik kreeg hem vanzelf toegestuurd. Op de vraag waarom ik een mail moet sturen en meerdere keren moet bellen kreeg ik een antwoord dat ik dat niet moest doen.
Een bevestiging per email is ook niet mogelijk. Nu maar afwachten.
Dit is de eerste keer dat ik een slechte review plaats. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan, maar een reactie per email is niet teveel gevraagd.
Vooral de onbeschofte manier aan de telefoon heeft mij ertoe doen besluiten om dit maar via Trustpilot kenbaar te maken.
Ik hoop dat het probleem wordt opgelost en dat deze club van de fouten kan leren.
Heel toevallig na mijn review op Trustpilot een email ontvangen. De volgende dag werd het spel al geleverd. Nu heb ik een mail gestuurd met hoe ik het verkeerde spel terug kan sturen. Telefonisch was al aangegeven dat ik deze in de envelop moest doen, mijn naam doorkrassen en retour afzender moest sturen. Persoonlijk vind ik dit oplichting van de post. Nu maar weer afwachten.
Kapot gamedoosje ontvangen
Toen ik mijn bestelde game ontving, was het verpakt in niks meer dan een kartonnen envelop. Aan de buitenkant van de seal was niet te zien dat er iets beschadigd was, maar toen ik het doosje openmaakte bleek dat de binnenkant gebroken was. Nu klikt de CD niet meer vast in het doosje. Toen ik erover contact opnam, duurde het heel lang voordat er iemand op terug kwam en ik moest uiteindelijk zelf nog een keer bellen om een update van mijn klacht te krijgen. Ik kan de game niet meer retourneren. Ik krijg niet een origineel vervangend hoesje.
Ik ben dus zeer ontevreden. Als ze het in een betere verpakking hadden gestuurd was dit waarschijnlijk niet gebeurd. Ik hou ervan dat al mijn spullen intact en z.g.a.n. worden gehouden en ga daarom altijd zorgvuldig met mijn spullen om. Nu is dit voor mij onmogelijk gemaakt.
Geen kerstcadeau
Vorige week zondag had ik een game besteld bedoeld als kerstcadeau.
Ik kreeg die week helemaal niks binnen dus besloot te mailen.
Daar kreeg ik vervolgend geen antwoord op.
Ik besloot gisteren te bellen. Daar werd ik te woord gestaan door een mevrouw die me vertelde dat de order geannuleerd was, dit was per ongeluk door het systeem zelf gedaan.
Oké, foutje, kan gebeuren. Deze mevrouw beloofde me dat ik het cadeau vandaag binnen zou krijgen per post.
De post is inmiddels al geweest en je raad het al.. geen cadeau.
Ik heb geprobeerd te bellen maar dit keer kreeg ik geen gehoor, heel vreemd.
Heel erg slecht! Morgen stel ik iemand erg teleur met kerst :(
Jullie worden bedankt..
Ik ga hier nooit meer wat bestellen.
Goedkoop, makkelijk en snel.
Ik heb de game call of duty voor de zeer redelijke prijs besteld, op een vrijdag. Met het bericht 1 tot 2 werkdagen. Echter was het de volgende ochtend, zaterdag, dat deze al binnen was. Ik ben zeer te vrede en ga hier zeker vaker bestellen
Geen communicatie en wacht nu al 2 weken op mijn bestelling
Op 19-08 besteld, een week later gemaild waar mijn bestelling bleef. Weer een week later wacht ik nog steeds op een reactie en op mijn bestelling. Vandaag nog een mailtje gestuurd.
Snel & Goed
Goede service, alles was compleet, snelle levering, scherpe prijs. Via vergelijk.nl bij deze site terechtgekomen en ben heel tevreden. Zal vanaf nu meer/al mijn games hier bestellen. Zijn zelfs vaak goedkoper dan de 2de hands games van gamemania.
Slechte service
Afgelopen maandag een bestelling geplaatst.
Product was op voorraad, levertijd 1 a 2 werkdagen.
Donderdag gebeld, mail ontvangen, met mededeling dat bestelling verzonden was.
Nu zaterdagmiddag en nog geen pakket.