Verkopen 2e hands kapotte games. Winkel verkoopt beschadigde spellen voor Playstation 4. Wanneer hier over contact wordt opgenomen wordt er aangegeven dat het ik even "langs moet komen" nadat er al... Toon meer
Eerste keer dat ik bij hen iets bestelde en super tevreden! Bestelde vijf PS2-games. Ondanks dat ze oud waren, waren ze in bijna perfecte staat; propere/onbeschadigde discs, manuals inbegrepen en de... Toon meer
makkelijk te bestellen via de winkel en heel simpel om op te halen bij de balie, koste 5 minuten om op te halen, en goede medewerkers
- Videogamewinkel
- Verzamelaarswinkel
- Elektronica reparatieservice
- Spellenwinkel
- Winkel voor tweedehands games
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!
Van Loenshof 2, 7511HG, Enschede, Nederland
- 053 4349237
- webshop@gameshop-twente.nl
- www.gameshop-twente.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
makkelijk te bestellen en op te halen
Snelle opsturen van spelletjes en zeer…
Snelle opsturen van spelletjes en zeer grote keus aan spellen ben zeer tevreden. Groetjes Theo👍😊
Bitfunx PS2 naar HDMI converter
De prijs voor de PS2/HDMI converter was prima leveren was ook prima niks op aan te merken maar helaas is de beschrijving van de bitfunx wat mooier dan het in werkelijk werkt want er komt toch vertraagd beeld uit waneer je PS2 spellen op je smart tv speelt die ik juist wil gebruiken ervoor omdat het beeld veel mooier is dan op mijn hd tv alleen is het spel dan ineens niet meer vloeiend te spelen waar de beschrijving dit wel aangeeft maar je merkt duidelijk dat het om minimaal een hele seconde per x aantal frames gaat wat het spel heel anders laat aanvoelen.
Tevens zou het fijn zijn als in de details of specs ook word beschreven dat de hdmi converter last heeft van distortion zowel op hd als smart TV'S.
( Na aanleiding van de reactie moet ik even zeggen dat het klopt dat de normale hd tvs deze adapter beter ondersteunen inderdaad zoals het was op de PS2 maar voor het mooiere beeld wou ik graag mijn smart tv gebruiken maar deze pakt automatisch alleen het 576i( interlaced) van de ps over en geen hd .
hiervoor moet ik zelf de software aanpassen op mijn memory card of een free mcboot memory card bestellen dat is de enige manier voor 480p of HD beeld de bitfunx adapter zelf doet dit niet. Tevens ondersteunen 90 procent van de games geen 480p tenzij je een Amerikaanse versie(NTSC) heb of dus een memory card met free mcboot deze forceert de games naar hd beeld. Tevens maakt een game modus het alleen maar erger als je die gaat gebruiken bij een 567i systeem het word wel daadwerkelijk stukken mooier alleen het spel word stroperig qua vloeiend lopen wat het tempo veranderd van de game nog meer dan het al deed. Zelfs mijn tv geeft aan geen alm of vll modus of game modus te gebruiken dit zorgt allemaal voor extra vertraging aan je bitfunx adapter tenzij je de dure versie met schakelaars hebt van bitfunx maar die kosten een stukje meer maar die kan je beeld kwaliteit instellen met een schakelaar dat heeft deze helemaal niet .)

Prima
Ik had een Hatsune Miku figure hier besteld, omdat hij hier veel goedkoper was dan andere online webshops uit Europa en Japan. Ik was eerst een beetje skeptisch of het misschien een scam was door de veel lagere prijs, maar na wat recensies gelezen te hebben heb ik toch de gok gewaagd.
De figure is zeker legit. Wel vond ik dat de figure voor de prijs wel wat beter ingepakt mocht worden, het zat eigenlijk in een doos met wat matige plastic coushioning erin. Gelukkig is er niks kapot gegaan tijdens de verzending.
Daarnaast had ik ook helemaal geen e-mail gekregen dat het verzonden was, totdat ik een mail kreeg van DHL dat er een pakket bezorgd wordt van Handelsonderneming Koppenberg. Na het te hebben opgezocht, kwam ik er dus achter dat dit Gameshop Twente is. Beetje raar om je kopers niet een e-mail te sturen dat het verzonden is... Verder wel een prima bedrijf.
Fantastisch!!!!
Ik heb een spel besteld,
Het is mijn betrouwbaarste game winkel die er bestaat!
Het was heel goed en voorzichtig ingepakt!
Uitstekende service
Het verzenden van de game had wat vertraging.
Er is alles aan gedaan om toch de game op tijd te mogen ontvangen.
Fijne communicatie.
Hierdoor wil ik graag klant blijven
Complimenten voor Mirthe
Mooie aankoop
Verzenden had iets sneller gekund maar voor de rest een goede eerste ervaring.
Realistische prijzen en een goede winkel
Mooie prijs en snelle levering
Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden..???
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden! Maar niet heus. Op 18 september voor 14:21 een game op voorraad besteld, maar tot heden (21 september) nog niks gehoord of mogen ontvangen. Zet niet iets op jullie site als jullie het niet waarmaken. Dit staat natuurlijk op jullie site om klanten over te halen om bij jullie te kopen. Maar goed, dit is direct de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel. Ik hou totaal niet van webshop's die deze wijze van manipulatie hanteren. Het is eerst de klant dan het geld en niet andersom, het geld moet namelijk komen van je klanten, en zonder klanten geen geld.
Update:
(zodra een pre-order wordt besteld tezamen met een ander product dat deze gezamenlijk worden verstuurd)
Vinden jullie dit zelf niet onacceptabel..? Met deze regel zal ik jullie zelfs min 5 sterren geven, en zijn jullie nog geen 1 ster waard. Er kunnen wel weken tot maanden of zelfs langer tussen games zitten. Dit is echt onacceptabel. En wat nu als een game in die tussen prijs zakt van €70 naar €30, betalen jullie jullie klanten dat verschil ook terug...? Wat nu als 1 v/d games een cadeautje is voor een verjaardag, moet ik dat tegen mijn zoontje zeggen: Sorry lieverd, maar je cadeautje komt pas over 3 maanden. En zo zijn er nog veel meer reden te bedenken dat jullie manier van verzending onacceptabel is.
Niet op voorraad, wel goede service
Mijn product was toch niet meer op voorraad, wat de ster aftrek gaf, maar de service die daarop volgde was helemaal top!

Goede service, snelle levering
Na bestelling snelle levering. Helaas ontbrak er iets uit de bestelling, dit is direct opnieuw verzonden en kwam een dag later alsnog aan.
Bedankt voor de service!

Antwoord van www.gameshop-twente.nl
Goede levering, product als omschreven
Product was zoals beschreven op de webshop, gebruikt maar in goede staat.
Levering was op tijd en netjes verpakt