GAMESSHOPPEN.nl Reviews 34

TrustScore 2 uit 5

2,1

Zending ontvangen in kapot doosje, erg balen omdat het hier een cadeautje betrof Klantenservice zegt toe binnen 1 dag te reageren (automatisch berichtje), na aantal weken nog geen enkele reactie o... Toon meer

Vorige week maandag een spel voor de xbox besteld, normaal altijd vrij snel mn spellen binnen via gamesshoppen, alleen dit keer stond er levertijd 3 - 4 werkdagen. Tot vandaag 16-8-2011 nog nie... Toon meer

Ik zou deze shop aan velen aanbevelen. Ze zijn snel in het afhandelen van uw bestelling en de prijs is zeer behoorlijk tot 25 procent goedkoper dan in Belgische shops. Ik koop vooral games voor d... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Waardeloze service, kom hier zeker niet meer terug!

Klantenservice zegt toe binnen 1 dag te reageren (automatisch berichtje), na aantal weken nog geen enkele reactie ontvangen ondanks reminders!

Waardeloos, zal mijn geld hier zeker niet meer besteden!!!

5 juli 2015

Extreem lange levertijd en krijg geld niet teruggestort

30 december fifa15 bestelt - na 2 weken geannuleerd ivm levertijd die om de dag langer werd en aangezien er via klantenservice geen verwachting af kon worden gegeven.

De annulering via mail volgde maar ik wacht inmiddels al weken om het terugstorten van mijn geld en krijg geen enkele reactie meer via mail. Ook telefonisch zijn ze onbereikbaar.
Zeer onprofessionele afhandeling, ik vraag me af of ik mijn geld nog terug ga zien.

30 januari 2015

Geen reactie van klantenservice en spel niet ontvangen

Ik heb Fall Out New Vegas besteld voor ps3. Zou dit binnen 2-4 werkdagen ontvangen. Niet gebeurd. Gemaild, maar geen reactie. Werd de leveringstijd op de site veranderd, zonder bericht/mailtje, naar 4-6 werkdagen, nog niets ontvangen. Weer gemaild en weer geen reactie. Geen idee of ik nog iets ontvang en zoja wanneer. De klantenservice reageert niet op mailtjes. Dus ookal is het hier iets goedkoper, wees voorzichtig met bestellen. Shady!

13 oktober 2014

Oplichters

Toen ik het spel Left 4 Dead 2 voor de Xbox bestelde stond er op de site dat ik het binnen 24 uur binnen zou hebben. De volgende dag was dit op de site echter veranderd naar 2-4 dagen. Inmiddels 6 dagen later is het spel volgens de site nog niet eens verzonden, en heb ik ook geen reactie gehad op mijn e-mail. Voor uw eigen bestwil, bestel niets op deze site!

27 mei 2014

Goedkoop, betrouwbaar, echt een aanrader!

Ik heb 2 weken geleden Dragon Ball: Raging Blast 2 gekocht, deze site was de goedkoopste van allemaal (slechts 20 euro) overal zag ik positieve comments over de site dus ik bestelde het spel hier maar en binne 1 dag lag hij inderdaad bij mij in de brievenbus, spel is in uitstekende kwaliteit. Het is dus goedkoop en betrouwbaar.

7 augustus 2013

Slechtste bedrijf ooit

Na een beoordeling gelezen te hebben, die gewoon goed was, heb ik toch maar mijn Battlefield 3 besteld. 56 euro bij elkaar, normale prijs. Er stond binnen 24 uur verzonden, dus verwachtte wel dat ik hem morgen of overmorgen wel in huis zo hebben, nog nooit ben ik zo fout geweest.

We zijn nu al een week verder, en heb nog steeds niets ontvangen. Op 1 mail heb ik reactie gehad, daarin zeggen ze dat ze het hebben verzonden. Ze geven verder echter geen informatie over wie het verzend of hoe je je verzending kan controleren. Hier heb ik om gevraagd, ik was bereid om zelf uit te zoeken wat er met mijn zending fout is gegaan, maar ze hebben niet meer gereageerd.

Ik kan fluiten naar mijn spel, wat een oplichters.

3 juni 2013

SNEL EN GOEDKOOP!!!

Ik zou deze shop aan velen aanbevelen.
Ik koop vooral games voor de ps3 en ze zijn steeds naar behoren verpakt.
Voor mij zou ik zeggen TOPPIE zoals de Nederlanders dat zeggen.

10 mei 2013

Band Hero besteld.

De bestelling verliep goed. Er was wel een onderdeel van ons bestelling dat helaas stuk was maar wij kregen na een paar dagen een nieuw onderdeel. Dat ging erg snel! Dat hadden wij niet verwacht!

6 mei 2012

Goeie deals, snel bezorgd!

Gamesshoppen is voor mij DE site waar ik altijd als eerste kijk, en bijna nooit teleurgesteld wordt (soms gebeurt het wel eens dat ik een limited edition wil, en die staat dan pas later op de site). Meestal vind ik namelijk gelijk wat ik zoek, en als ik de prijs vergelijk met andere game shop sites dan komt Gamesshoppen veruit als goedkoopste over de brug. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling en als ze de game op voorraad hebben dan ligt ie de volgende werkdag al in de brievenbus! Altijd netjes en goed verpakt, en MOCHT er onverhoopt iets mee aan de hand zijn, dan kun je gewoon contact met ze opnemen en de game omgeruild krijgen (heb ik persoonlijk nog niet nodig gehad).
Een aanrader voor ELKE gamer :)

21 maart 2012

Snel geleverd, prima service

Gameshoppen.nl verdient 5 sterren gezien de snelle levertijd en de prima service die geleverd wordt. Via de mail kan je je pakketje volgen en de afgesproken levertijd werd nageleefd. Verder zijn de prijze scherp en worden er vaak mooie aanbiedingen geleverd.

11 maart 2012

Goede prijs, snel en correct

Het aanbod sluit mooi aan bij mijn wensen. En als je online de prijzen bekijkt, komen ze altijd prima uit de bus. Zoals beloofd binnen 24 uur verstuurd. Je krijgt een tracking code en je moet tekenen voor ontvangst, dus allemaal heel goed geregeld.

11 maart 2012

Top!

Bijna al mijn PS3 games hier gekocht. Snelle service, nog nooit problemen gehad!

9 maart 2012

Super winkel

Van de week maar ff een game besteld en het schijnt dat ze in de winkel niet van wachtende mensen houden . Ben super behandeld telefonisch waar ik verwachtte het niet voor elkaar te krijgen maar ben ook daar supersnel behandeld . Dikke 10 weer voor Gameshoppen.

6 maart 2012