Het product was gemakkelijk te downloaden en de licentie sleutel was correct en kon snel gamen. Super!!!
Ik ontving de activerings code direct na het betalen. Je krijgt de code via de mail. Het is hier veel goedkoper dan bij de meeste andere aanbieders. Ik heb nog nooit problemen gehad, codes zijn altijd... Toon meer
Laatste opzoek naar een goede prijs voor de nieuwe Battlefield 5 PC, via google terecht gekomen op Gamesync, toen nog voor mij onbekend. Na een paar reviews gelezen te hebben, de game hier besteld. we... Toon meer
Had de bestelde code gelijk binnen in de mail en kon gelijk m'n expansion pack voor de Sims activeren en spelen. Vertrouwde de site eerst niet 100% aangezien de prijzen een stuk lager liggen dan bij o... Toon meer
GameSync.com is de webshop voor Fysieke games - Alle games die u besteld bij Gamesync.com worden fysiek verzonden
Hazenleger, 4205XT, Gorinchem, Nederland
- info@gamesync.com
- www.gamesync.com
Game Wolfenstein New Order
Perfect en snel
Goede ervaring!
Goede ervaring!
Ik heb 3 spellen gekocht van de Sims 3 met code die je moest laten verzilveren. De codes deden het allemaal!
Snel de code ontvangen
Snel efficiënt en werkt goed
Ik heb de sims 3 origin key code gekocht en het ging allemaal heel soepel ik had de code in mijn e-mail binnen 10 minuten na het afronden van mijn betaling met iDeal. De instructies waren duidelijk en alles lijkt te werken.
Snelle levering voor een redelijke prijs
GameSync verkoopt voor een redelijke prijs en levert zeer snel!
Uitbreidingspakket werkt goed
Uitbreidingspakket werkt goed. Was snel in mijn mail en kon gelijk beginnen met spelen !
Sims 4
- Goede prijs tegenover de prijs in EA app zelf.
- Code direct ontvangen waardoor ik direct spel kon spelen.
Nooit pre-ordenen! Geld kwijt
Nooit de code ontvangen om mijn spel te activeren en er wordt nooit meer op mijn mailtjes gereageerd.
Top product
De aankoop ging gemakkelijk. Het spel was snel op origin te downloaden met een activatiecode. Het uitbreidingspakket werkt vlot en ziet er mooi uit. Al met al ben ik heel erg tevreden met mijn aankoop.
Doet wat het beloofd!
Er staat duidelijk beschreven wat je moet doen
Voor mij als 'niet handig' met pc's kon ik dmv hun duidelijke stappenplan, aardig uit de voeten. Wel jammer dat niet alles voorradig is, maar verder heel tevreden!
Codes komen snel binnen en nog nooit…
Codes komen snel binnen en nog nooit geen problemen gehad
Fijne website
Fijne website, binnen een paar minuten de code van het spel binnen waardoor je snel kan spelen!
GameSync, steeds blij mee geweest.
Ik heb eerder wel eens gedoe gehad met GameSync. Ik ontving toen niet wat ik had besteld. Ik heb toen naar GameSync gebeld en kreeg een erg vriendelijk persoon aan de lijn die erg behulpzaam was. Zo is het uiteindelijk goed gekomen. Het bleek niet aan GameSync te liggen, maar aan een storing.
Deze keer ging het allemaal heel gemakkelijk. Ik kreeg wat ik had besteld ruim op tijd binnen en ik was er heel blij mee.
Ik ben erg tevreden over deze webshop en de klantenservice.