Niet nakomen van afspraken, zeer onaangename mevrouw van de klantenservice, annulering opdracht
Na een aantal keren telefonisch en schriftelijk bijzonder prettig en professioneel contact met zowel eigenaar Maico Keeris, met Jos Wich en ook de nieuwe hoofduitvoerder Erik te hebben gehad, zijn wij 3 weken geleden 1,5 uur heen en 1,5 uur terug speciaal naar Mierlo gereden voor een persoonlijk gemaakte afspraak met Maico Keeris, waar ook Jos en Erik nog even bij aangezeten hebben en hebben wij Gardano in vol vertrouwen de opdracht gegeven voor ons lamellendak en screens. Wij hebben ter plekke de offerte ondertekend. Er zou met 12-13 weken, zo rond tweede week juni gemonteerd gaan worden, mits we ter plekke de offerte ondertekenden, want het kon nog wel eens druk worden met de Pasen en dan zouden de levertijden snel gaan oplopen. Inmiddels hebben wij ronduit onaangename ervaringen met Gardano. Wij wilden graag schriftelijk de overeengekomen levertermijn bevestigd krijgen, nadat we eerder ook al met Jos Wich hadden ingebeld waar de opdracht- en levertijdbevestiging bleef. Nooit ontvangen, maar ontvingen wel een digitale factuur voor 50% van de opdracht, waar ineens een hele vreemde zin over de levertermijn in stond, waar wij het totaal niet mee eens waren adhv de eerder gemaakte afspraken met Maico en dat beviel de mevrouw aan de balie echt helemaal niet. Ene zeer overspannen klinkende Ellen blaft je dan aan de telefoon gewoonweg af als klant en walst overal overheen met de meest tegenstrijdige informatie. Praat over eigenaar Maico Keeris bijzonder denigrerend ( Daisy is namelijk eigenaar, Maico springt alleen maar zo af en toe bij en heeft verder helemaal niks te vertellen, alleen zij en Daisy bepalen hoe en wat), wuift alle eerder gemaakte afspraken met hem, Jos en Erik gewoon van de hand en zegt dat Maico helemaal geen afspraken met klanten kan maken. Dat terwijl Maico Keeris zich naar ons toe bij 5 verschillende gelegenheden keer op keer als eigenaar met kennis van zaken die daarbij hoort, heeft voorgesteld en ook in de media als eigenaar van zowel Gardano als Gardenworld wordt betiteld. Echt bijzonder vreemd allemaal! Ze wist verder ook nog wel even te vertellen dat we eigenlijk heel blij mochten zijn dat we voor die prijs (want de prijzen waren inmiddels zeker wel verdubbeld) onze opdracht uitgevoerd zouden krijgen en de levertijd, ja dat zou ineens zomaar veel meer dan 16 weken en dus ook zomaar na de zomer gaan worden! Toen we verder gingen tegenstribbelen en dus de eigenaar Maico persoonlijk over deze hele rare gang van zaken wilden spreken, werd ze zelfs agressief en begon ze te dreigen dat als we dat niet wilden accepteren, ze de opdracht dan wel zou annuleren. En nee, ze kon me ook niet doorverbinden, want ze had het nieuwe 06-nummer niet eens ?! Het zal niemand verbazen dat we nog tijdens dit zeer onaangename contact hebben ingestemd met annuleren. Ik zou willen adviseren echt geen zaken doen met dit bedrijf en helemaal niet om 50% vooraf betalen voordat er zwart op wit een levertermijn vast staat. Noch los van het feit dat je zo niet over collega's of je superieuren praat aan de telefoon. Wij hebben er een zeer onsmakelijk gevoel aan overgehouden.
16 april 2021