Tandlægehuset i Humlebæk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige fo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg hader at gå til tandlæge, en dårlig oplevelse hos skoletandplejen har mærket mig for livet. Jeg valgte at komme hos Jeanette, da jeg havde hørt gode ting om hendes behandling af folk med lettere s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid en god oplevelse af blive behandlet hos tandlægehuset i Humlebæk. De er altid venlige og imødekomne, og yderst kompetente til deres arbejde. Jeg har haft rigtig mange dårlige oplevelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig, imødekommende og hensynsfuld behandling.

Endnu en god oplevelse hos Tandlægehuset:-)
Venlig, imødekommende og hensynsfuld behandling, hvor man virkelig føler sig i trygge hænder.
Kan varmt anbefales.

21 november 2017

Kære Line !

Mange tak for den flotte anmeldelse!
Vi bliver SÅ glade for den slags.

Hilsen
Tandlægehuset

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Annahit for fantastisk service …

Tak til Annahit for fantastisk service og for en glimrende behandling

9 november 2017

Kære Abed!

Du kan tro vi er glade for at du tager dig tid til at sende en så god anmeldelse.
det stimulerer os til at blive endnu bedre.
med venlig hilsen

Professionel og god behandling

God professionel rådgivning og behandling.
Altid godt humør hos alle og plads til humor.

7 november 2017

Kære Jan !
Mange tak for de pæne ord.
Det er så dejligt at kunne gå videre med til hele teamet.

søde kompetente tandlæger

super søde og kompetente tandlæger, jeg er meget tilfreds

11 oktober 2017

Kære Mette
Tusind tak for at du har givet dig tid til at skrive en så positiv anmeldelse, det glæder os meget
Mange hilsner tandlæge Jeanette Garner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode og tillidsvækkende behandler i et …

Gode og tillidsvækkende behandler i et lækkert etablisement

26 september 2017

Kære Kurt

Mange tak for din søde anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)

Kærlig hilsen
Tandlægehuset i Humlebæk

God tandbehandling

God tandbehandling, værd at rejse efter👍

8 september 2017

Kære Edit.
1000 tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du tager dig tid til det og er stolte af, at du ikke regner det fror noget at komme fra København til Humlebæk.
Jeanette Garner

Professionel behandling

6 september 2017

Kære Bjarne!
Mange tak for at du giver dig tid til at lave en anmledelse,
det glæder os meget og vi vil altid forsøge at hjælpe hurtigt ved en knækket tand.
med venlig hilsen

5-stjernet behandling

Jeg er aldrig blevet taget så varmt imod og har modtaget så nærværende behandling som hos Garner. Jeg vil uden tvivl køre fra København til Humlebæk for at få ordnet tænder, det er det værd.

30 augustus 2017

Kære Christian!

Du kan tro det glæder os meget at du føler dig så godt behandlet.
Og det er dejligt at du tager dig tid til at skrive det!
det betyder så meget for os.

Mange tak.

Tandlægeklinikken GARNER repræsenterer det ypperste,,

Kompetent udført behandling, super professionel vejledning, og fredagens dejligste smil fra Marianne Fürstnow. Ønsker dig god vind med dit nye projekt - Philip

18 augustus 2017

Hej Philip

Tusind tak for dine søde ord, det varmer rigtig meget at få sådan en fin anmeldelse, og Marianne blev meget glad.

Mange hilsner fra
Tandlægehuset

Professionel og fair behandling

Professionel og fair behandling, altid god stemning og service minded stab.Ingen i vores familie nyder at gå til tandlægen, men selv vores teenage datter som besøgte Adam for at få en objektiv vejledning vedr potentiel bøjle, har sagt at hun vil gå der når en gang at hun skal vælge sin egen tandlæge. Så kan man vist ikke få en bedre anmeldelse.

9 augustus 2017

Kære Michael!
Du kan tro det varmer og gør også glade, at du giver dig tid til at skrive så fin en anmeldelse, det er sådan noget, der gør dagene ekstra sjove og bekræfter at vi er på rette vej.
Mange hilsner
tdl. Jeanette Garner og Co.
Tandlægehuset i Humlebæk

Rigtig god behandling

Kort ventetid, søde behandlere og perfekt tandeftersyn- og rensning.

5 juli 2017

Kære Lise !
MANGE Tak for din søde anmeldelse , du skal vide vi sætter rigtig stor pris på at tager dig tid til at skrive den.
mange hilsner

Når virkeligheden overgår skrækken

Dygtig, kompetent, venlig behandling og service.

27 juni 2017

Kære Frants !
Du skal virkelig have mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi så stor pris på.
mange hilsner tdl.Jeanette Garner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt er ovenud godtTusind tak.

Alt er ovenud godt, jeg fik en akut behandling pga. en knækket tand, blev modtaget af søde og dygtige klinikpersonale og tandlægen lavede et fantastisk arbejde sammen med sin klinikasistent.
Tusind tak

21 juni 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.