Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige fo... Toon meer
Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Toon meer
Jeg hader at gå til tandlæge, en dårlig oplevelse hos skoletandplejen har mærket mig for livet. Jeg valgte at komme hos Jeanette, da jeg havde hørt gode ting om hendes behandling af folk med lettere s... Toon meer
Det er altid en god oplevelse af blive behandlet hos tandlægehuset i Humlebæk. De er altid venlige og imødekomne, og yderst kompetente til deres arbejde. Jeg har haft rigtig mange dårlige oplevelse... Toon meer
Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.
Ny Strandvej 56, 3050, Humlebæk, Denemarken
Endnu en god oplevelse hos Tandlægehuset:-)
Venlig, imødekommende og hensynsfuld behandling, hvor man virkelig føler sig i trygge hænder.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
Tak til Annahit for fantastisk service og for en glimrende behandling

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
God professionel rådgivning og behandling.
Altid godt humør hos alle og plads til humor.

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
super søde og kompetente tandlæger, jeg er meget tilfreds

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
Gode og tillidsvækkende behandler i et lækkert etablisement

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
God forklaring på hvilket indgreb der blev foretaget og derefter en hurtig og smertefri behandling.
Rigtig fin oplevelse - dygtig og omhyggelig håndværk! Ikke mindst stor forståelse og empati👏
Jeg kan kun anbefale tandlægehuset i humlebæk da det har været en rigtig god oplevelse i humlebæk.

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
Jeg er aldrig blevet taget så varmt imod og har modtaget så nærværende behandling som hos Garner. Jeg vil uden tvivl køre fra København til Humlebæk for at få ordnet tænder, det er det værd.

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
Præcis hvad man har brug på en let og god måde. Meget venligt og service mindet personale. Du kan altid få en tid der passer indenfor overkommelig tid.
Kompetent udført behandling, super professionel vejledning, og fredagens dejligste smil fra Marianne Fürstnow. Ønsker dig god vind med dit nye projekt - Philip

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
Professionel og fair behandling, altid god stemning og service minded stab.Ingen i vores familie nyder at gå til tandlægen, men selv vores teenage datter som besøgte Adam for at få en objektiv vejledning vedr potentiel bøjle, har sagt at hun vil gå der når en gang at hun skal vælge sin egen tandlæge. Så kan man vist ikke få en bedre anmeldelse.

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
Kort ventetid, søde behandlere og perfekt tandeftersyn- og rensning.

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
Enestående service niveau, 100% professionel, fantastisk flot klinik, suveræne parkerings forhold... Helt igennem en luksus oplevelse på et ganske særligt niveau
Dygtig, kompetent, venlig behandling og service.

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk
Alt er ovenud godt, jeg fik en akut behandling pga. en knækket tand, blev modtaget af søde og dygtige klinikpersonale og tandlægen lavede et fantastisk arbejde sammen med sin klinikasistent.
Tusind tak