Tandlægehuset i Humlebæk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige fo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg hader at gå til tandlæge, en dårlig oplevelse hos skoletandplejen har mærket mig for livet. Jeg valgte at komme hos Jeanette, da jeg havde hørt gode ting om hendes behandling af folk med lettere s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid en god oplevelse af blive behandlet hos tandlægehuset i Humlebæk. De er altid venlige og imødekomne, og yderst kompetente til deres arbejde. Jeg har haft rigtig mange dårlige oplevelse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandarts

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetent og professionel behandling!

22 juni 2020

Hej Rikke
Tak for dine stjerner og og den positive tilbagemelding. Den betyder meget for os.

Innovative og topprofessionelle fagfolk

Hos Tandlægehuset i Humlebæk er jeg altid tryg og føler mig omgivet af topprofessionelle fagfolk, det ved hvad de laver. Og så er det en af de mest innovative klinikker jeg kender. Jeg kan varmt anbefale at vælge Tandlægehuset i Humlebæk 👌

22 juni 2020

Hej Gitte.
Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi sætter stor pris på at du varmt vil anbefale os.

Kan varmt anbefales.....

Skiftede til Tandlægehuset v/Jeanette Garner i oktober 2019. Fremragende og flot tandklinik, er med på alt det nyeste inden for tandbehandling, fantastisk og servicemided personale, hvor man altid bliver taget imod med et smil. Denne klinik kan varmt anbefales, og jeg fortryder, at jeg ikke skiftede til Jeanette Garners/klinik for mange år siden.

Maj-Britt Madsen

21 juni 2020

Hej Maj-Britt.
Mange tak for din positive tilbagemelding. Den sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Jeanette Garner

Fint :)

Almindelig undersøgelse men følte at de passede på mig :)

19 juni 2020

Hej Maria
Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at du føler dig tryg hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Never thought I would say going to the…

Never thought I would say going to the dentist could be a pleasure. Kind, compassionate and friendly staff and extraordinary professional treatment.

16 juni 2020

Dear Penelope.

Thanks for your 5 stars and the nice feedback. It´s always nice when you come here.

Bedst regards from us all.
Tine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fem stjernet behandling og resultat

Fem stjernet behandling og resultat - kan varmt anbefales!

15 juni 2020

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk

Tak Camilla for fem stjerner og positiv tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på.

dygtige og effektive

dygtige og effektive - der er styr på det.

12 juni 2020

Antwoord van Tandlægehuset i Humlebæk

Tak Jan Christian for en positiv tilbagemelding. Den sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste behandling, service og søde medatbejdere

Jeg har været kunde hos Tandlægehuset i snart 10 år. Man får ikke en bedre faglig kompetent og venlig behandling - og altid med et stort drys af god service. De skal have mine bedste anbefalinger. Jeg er ellers født med tandlægeskræk men det er ligesom om at den bliver tryllet væk.

9 juni 2020

Hej Jesper.
Tak for en meget fin tilbagemelding. Vi sætter stor pris på at du her i tandlægehuset har følt dig i gode, servicemindede og professionelle hænder og derudover vil give os de bedste anbefalinger. Det sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Jeanette Garner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er som sådan ikke vild med…

Jeg er som sådan ikke vild med tandlægebesøg. Men jeg ved, at det er nødvendigt og faktisk så kan jeg alligevel godt lide det. Og jeg er meget glad for at komme hos Tandlægehuset i Humlebæk hvor jeg altid får top professionel, personlig og god behandling.
Og i tillæg, så er jeg ikke i tvivl om, at klikikken her langt fremme i bussen hvad angår metoder og behandlinger.

Jeg kan VARMT anbefale Tandlægehuset i Humlebæk.

15 februari 2019

Hej Gitte !

Hvor bliver vi stolte over sådan en god anmeldelse.

TAK skal du have .

Mange hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service ved akut behov for hjælp

Sødt personale og tandlægen meget prof, informativ og forstående.

14 februari 2019

Kære Lis !
Tak for din meget fine beskrivelse.

Vi sætter meget pris på det.

mvh.

tdl. Jeanette Garner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Adgang og toiletforhold perfekte for…

Adgang og toiletforhold perfekte for dåligt gående.
Behagelig venteværelse, sød og imødekommende i receptionen.
Tandlægen professionel og meget oplysende ang behandlingsforløbet

8 februari 2019

Kære Jeannette!

Mange tak for dine søde beskrivelse af vores klinik.

Vi sætter meget pris på din tilbagemelding.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Usædvanlig god oplevelse hos tandlæge :)

Usædvanlig behageligt besøg på trods af mindre tandlægeskræk. Helt fra start til slut. Rart personale og dygtig tandlæge.
Meget tilfredsstillende resultat af visuel korrektion med plast på fortænder.
Jeg er vældig tilfreds og glad :-)

7 februari 2019

Kære Flo Asta!

Mange tak for din søde anmeldelse. Så dejligt at du nu er glad og tilfreds.
og forhåbentlig ikke bange mere.

Det dygtigste team

Fem stjerner for en god behandling i en rar atmosfære.
De får den værste tandskræk til at forsvinde med latter og en trøstende hånd.
En kæmpe anbefaling til Adam og hans assistent Sabina.

6 februari 2019

Grundig og professionel behandling

Grundig og professionel behandling. Meget venligt personale.

6 februari 2019

Kære Jens Erik !

Vi er SÅ glade for gode anmeldelser.:)
Tak for at du tog dig tid til det.

Tandklinik med høj kvalitet

Professionel, moderne og indbydende tandklinik med højt serviceniveau, højt humør og fin omgangstone.

29 januari 2019

Kære Anne !

Mange tag for din søde ord om vores måde at være på.

Mange tak skal du have.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Perfekt

Perfekt behandling

23 januari 2019

Kære Kecia !

Mange tak for din søde respons. det luner . mvh. tdl. Jeanette Garner

Helt igennem professionelt arbejde

Helt igennem professionelt arbejde og total tryghed i forløbet . Positiv og glad stemning og rolige omgivelser og atmosfære . Velholdte og rene lokaler .

13 december 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.