Herfra Gilleleje kommer den største anbefaling af Gartner Grederik og hans medarbejdere. De har omlagt hele vores have, med et fantastisk flot resultat. Tak til hele teamet - vi er meget tilfredse... Toon meer
GartnerFrederik var meget effektive og super venlige. Tog alt affald med sig, trods jeg ikke troede det var muligt. Total oprydning efter arbejdet var gjort. Meget meget positivt, ikke sidste gang... Toon meer
Gartner Frederik har løst sin første opgave for os, og ved fremtidige behov bliver det også ham vi kontakter. Både Frederik og de folk han har med er yderst behagelige at omgås, han forstår en brief,... Toon meer
Vi havde et ca. 28 meter krat/småtræer som vi skulle have fjernet, og plante nyt. Vi valgte Gartner Frederik og Co til opgaven, og det har vi bestemt ikke fortrudt! De mødte op 4 mand med diverse mask... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi varetager alle grønne opgaver og vi vil hellere end gerne tilbyde dig professionel hjælp til haven. Ring og få en snak med Frederik :-)
Svend P. Jacobsensvej 9, 3250, Gilleleje, Denemarken
- +4560615078
- info@gartnerfrederik.dk
- www.gartnerfrederik.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Pålidelig og professionel gartner
Vi har flere gange brugt Gartner Frederik, og han har altid udført tilfredstillende arbejde. Samtidig giver han også gode råd om pleje af vores have. Vi vil bestemt benytte ham fremover.
Pænt og dygtigt arbejde
Pænt og dygtigt arbejde.
Overholder aftaler og på alle måder en dejlig oplevelse.
Kompetent, dygtig og fleksibel
Frederik har de seneste par år til min fulde tilfredshed udført gartneropgaver i mit sommerhus. Jeg er glad for samarbejdet, for Frederik er kompetent, dygtig og fleksibel i forhold til at tilrettelægge arbejdet og tage initiativ, hvor det er nødvendigt eller en god ide.
Kompetent og behagelig gartner
Jeg har fået omlagt min sommerhushave til en mere vild og naturlig have med fyrretræer, hybenroser, gyvel og en blomstereng. Frederik har været både rådgiver og den udførende gartner på projektet. Jeg har oplevet Frederik som en yderst kompetent og professionel gartner, som har været god til at lytte og samtidig komme med supplerende forslag. Frederik er samtidig god til at melde løbende tilbage og så er han rimelig i pris. Jeg kan derfor varmt anbefale Frederik.
Godt arbejde til en god pris!
Jeg kan på det varmeste anbefale Gartner Frederik til stort som småt i haven!
Vi fik kontakt til Frederik sidste år i forbindelse med flytning af et træ. Siden har han hjulpet med beskæring af træer og buske, fældning af et stort træ samt anlæg af mere ca. 1.000 kvm rullegræs - og alt er udført til vores glæde og tilfredshed!
Gartner Frederik er troværdig, pligtopfyldende og alt i alt et behageligt bekendtskab.
Vi har brugt Gartner Frederik til…
Vi har brugt Gartner Frederik til beskæring af store birketræer, anlagt rullegræs, klippe hæk og sidst plantet et træ på ca. 3,5 meter og opgaverne er udført 100% tilfredsstillende.
Vi anbefaler gerne Gartner Frederik og vil selv vælge at bruge virksomheden fremover.
Alt ok
Alt ok
Ville lige af med en Gran på ca. 15 m. Blev ordnet hurtigt og som aftalt.
De bedste anbefalinger til Gartner Frederik
Gartner Frederik er meget sympatisk, overholder sine aftaler og er yderst kompetent. Vi kommer til at bruge Gartner Frederik som vores faste havemand, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.
Meget omhyggelig
Meget omhyggelig - vil med garanti vælge Gartner Frederik igen
Dygtig og omhyggelig gartner
Vi havde en god oplevede ifm beskræring af vores efterhånden store bøgehække. Flot håndværk, behagelig at samarbejde med, omhyggelig og ikke mindst et flot oprydningsarbejde. Næste gang der skal laves have arbejde er det Frederik vi ringer til.
Gartner Frederik er et super godt firma…
Gartner Frederik er et super godt firma at overlade vedligeholdelsen af sin ferie egendom til. Også selvom det ikke kun er små sager det drejer sig om. Frederik er fleksibel og punktly. Meget let at have kontakt med og yderst behagelig når han kommer ud med sit Team..
Hækkeklipning
Jeg kan varmt anbefale Gartnerfrederik!
Han er pålidelig, kommer til tiden, klippede mine hække til ug og tog affald med. Desuden er priserne rimelige.
Jeg vil til enhver tid bruge ham igen 👍🏻
Super gartner
Super gartner - hjælpsom, hurtig - glad for, at jeg fik kontakt med denne gartner, som kun kan anbefales på det varmeste.
Beskæring af træ mod vej samt fjernelse…
Beskæring af træ mod vej samt fjernelse af et grantræ!
Opgaven blev udført 100% tilfredsstillende og vi vælger med garanti Gärtner Frederik igen, når der igen skal "bokses" med de større træer i haven!
Virksomheden kan i den grad anbefales!
Professionel og meget venlig gartner
Kan varmt anbefale FrederikGartner som stabil, venlig og meget professionel havehjælp.
GartnerFrederik giver min "vild med vilje " kolonihave struktur og ordentlighed. Fik klippet alle hække hele vejen rundt på min 590 m2 grund samt beskåret mit mindre egetræ i slutningen af august 21.
Sidstnævnte egetræ gik fra at ligne en forvokset busk til et stateligt træ. Firmaet fjernede aftalt bladaffald.
Vi har allerede lavet kommende aftale i februar (beskæring af nøddehegn) samt hækklipninger i august.
Signe Stige Hansen
dyrlæge
Vi har haft Frederik og hans team ude et par gange nu, og det er bare 100% i orden hver gang. Hurtigt og effektivt og dygtigt. Vi er meget meget tilfredse - hver gang 👍
Fuldstændig i orden gartner
Beskæring af Rhododendron
Har haft Gartner Frederik og hans dygtige medarbejdere til at beskære begge mine Rhododendron (højde og bredde 5 - 6 m. Den ene 15 - 20 m. i længden. Beskæringen er udført meget professionelt samt fuldstændig oprydning og bortkørsel af blade og grene, blev foretaget. Dertil kommer at Gartner Frederik holder en aftale og alle er ualmindelige venlige og hjælpsomme. Så 5 stjerner til Gartner Frederik med tak
Bente Bruun
Hornbæk
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Gammel stor avnbøg hæk skulle klippes med kort varsel. Gartner Frederik var hurtig og effektiv og fuldførte opgaven meget professionelt. Resultatet var flot med det samme, da Frederik sørgede for bortskaffelse af alt haveaffald ifm. opgaven.
Ydelse i topklasse
Havde bestilt tid hos GartnerFrederik til forskellige beskæringsarbejder. Det drejede sig om 10 høje og brede taks, en troldbusk, en uægte jasmin, en alt for stor forsythia og en kæmpe busk, som jeg ikke kender navnet på. Det mest imponerende var, at taksene blev beskåret som ønsket, men på en sådan måde at de ikke lignede et afpillet træ. Professionelt ud over alle grænser. Resterende buske lige så professionelt behandlet. Havde på forhånd aftalt pris. Min vurdering var - eftersom han mødte med hjælper - at han brugte mere tid end forventet uden krav om ekstrabetaling. Det imponerede mig tillige meget, at der blev ikke efterladt et eneste blad efter beskæringerne. Alt var ryddet op også mine gamle efterladenskaber.
Har derfor allerede nu indgået aftale om yderligere opgaver.
Min varmeste anbefaling.
Lars Pedersen
Godt og vel udført arbejde :-)
God service :-)
Alle aftaler overholdt til tiden/punkt og prikke :-)
Godt og vel udført arbejde :-)
Lees meer over geverifieerde reviews.