Har købt en Dangrill Valhal 420 CS Super god grill, den overgår alle griller jeg tidligere har haft. Jeg læste Fyens Stiftstidende anmeldelse af Dangrill, og tænkte at den var værd at prøve. Den er... Toon meer
Dette er tidligere skrevet her i Trustpilot: Dangrill (gas) fortjener ingen stjerne. Rustet op i underbakke, brænder, skruer, praktisk taget alt indvendigt på mindre end 2 år. Har stået med overdækk... Toon meer
Jeg har købt en Outback Spectrum grill med diverse tilbehør. Levering af bestilte vare gik lynhurtigt og var total i orden ved modtagelse. Jeg har tidligere købt en mindre gill hos gasgrill.dk og her... Toon meer
Jeg bestilte en formiddag en stor gasgrill, og næste dag blev den leveret. Alt i alt en god oplevelse. Ved telefonisk henvendelse om nogle spørgsmål til produktet, fik jeg en god og venlig behandling.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gasgrill.dk - professionel gasgrill for husejere. Vi forhandler grills i mange størrelser og grill ekstraudstyr, såsom grill cover og grill udstyrssæt.
Oddesundvej 37, 6715, Esbjerg
- www.gasgrill.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
God service og hurtig levering.
God betjening
Syntes det er et super firma. Trods det at jeg fik en forkert del . De var meget hurtige til at sende en anden og pakkelabels til returpakke. Der var en grillbørste med som tak for besværet
Fik god og kompetent service
Havde ikke det cover jeg skulle bruge til min grill men de skaffede det hjem fra italien
Hurtigt svar, Hurtig forsendelse
Svartid på supporten var rimelig og bestilte produkt blev sendt samme dag.
Meget fin service fra gasgrill.dk selv. Dog udfordringer med fragtpartner
Gasgrill.dk var meget fin. Og serviceorienteret.
Fragtpartner var dog ikke så vellykket i deres kommunikation
Super...
Service, hurtig levering og produktet lever 100% op til forventningerne
Ringe oplevelse
Jeg har købt en gasgrill hos Gasgrill.dk og har været fint tilfreds med levering.
Dårlig service under reklamation på fejl på grill. Fik reservedele uden beregning, men de sender i første omgang kun halvdelen af de nødvendige reservedele for at fikse grillen.
Synes det er dårlig service at spise ens kunder af med halve løsninger som at sende reservedele i stedet bare at sende nyt produkt når der sker en fejl indenfor 14 dage.
Oplever til sidst også at GasGrill.dk tørrer fejlen af på producenten og beder os kontakte dem for at få reservedele. Hvis GasGrill.dk virkelig ville kunderne det bedste tog de denne kontakt.
Jeg er overbevidst om at andre har haft gode oplevelser med GasGrill.dk, det havde jeg sikkert også haft, hvis mit produkt ikke havde fejl efter 14 dage og skulle reklamere over det.
fantastisk Gasgrill
Selve handlen og forsendelsen gik som en leg 👍
Let at samle og bruge👍
Kan på det varmeste Anbefal at du køber din Gasgrill hos Gasgrill😀
Hilsen en glad kunde😀👏👏👏
Anbefalelsesværdig!
Lave priser - hurtig ekspedition - god hjemmeside!!
Kan kun anbefales!
Ringede og spurte ind til den. Bestilte ig dagenvefter kom den. Virklig hurtigt. Jeg fik et gratis cover med i handlet. 👍 kun godt at sige om denne handel.
Ingen problemer
Ingen problemer på hjemmesiden, og leveringen kom til den lovet tid, på adressen gratis :-)
En suveræn oplevelse
Bestilte min gasgrill kl.2130 , den var på min adresse 16.30 den følgende dad , grillen var i superkvalitet og let at samle, dog skulle man nok lige læse lidt korrektur på teksten i brugsanvisningen. Absolut anbefalelsesværdig butik.
Perfekt
Super hjemmeside, nemt at finde rundt samt ok priser.
Super hurtig betjening, min bestilling var der dagen efter.
Kan varmt anbefales.
Alt ok
Meget overskuelig hjemmeside.
Hurtig og korrekt levering.
Alt som det skal være 👍🏻
Super hurtig levering , fin hjemmeside , kan anbefales
Fornemt
Varerne leveret allerede dagen efter.
Modtog mail om bestilling, afsendelse o.s.v.
Nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtig levering. Alt var, som det skulle være.