Har købt en Dangrill Valhal 420 CS Super god grill, den overgår alle griller jeg tidligere har haft. Jeg læste Fyens Stiftstidende anmeldelse af Dangrill, og tænkte at den var værd at prøve. Den er... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dette er tidligere skrevet her i Trustpilot: Dangrill (gas) fortjener ingen stjerne. Rustet op i underbakke, brænder, skruer, praktisk taget alt indvendigt på mindre end 2 år. Har stået med overdækk... Toon meer
Jeg har købt en Outback Spectrum grill med diverse tilbehør. Levering af bestilte vare gik lynhurtigt og var total i orden ved modtagelse. Jeg har tidligere købt en mindre gill hos gasgrill.dk og her... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gasgrill.dk - professionel gasgrill for husejere. Vi forhandler grills i mange størrelser og grill ekstraudstyr, såsom grill cover og grill udstyrssæt.
Contactgegevens
Oddesundvej 37, 6715, Esbjerg
- www.gasgrill.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Alt fint
Bestilte en gasgrill, alt som ventet, den virker, nem at samle og kun 2 dages leveringstid. God pris i øvrigt!
hurtig levering
Perfekt hurtig levering,men som sædvanligt med disse gør det selv samle ting er tegningerne alt for ringe.
Super Produkt, men dyre transport
Fik en superfin grill på godt tilbud, men jeg synes at 500 dkk for levering var lidt heftig.
Kan klart anbefales
God kommunikation, flink chauffør der leverede - alt i alt en god oplevelse
Hurtig levering.
Jeg bestiller kl 0200 om natten og modtager kl 1500 om eftermiddagen, så en super service, det har de.
God hjemmeside
Super nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig leveringstid. Vil gerne anbefale jer til andre.
Super service og hurtig levering
God personlig telefonsupport og generelt en god oplevelse fra bestilling til levering.
Fin servic
Hurtig handel, god servic, lever lige til døren. Vi gerne anbefale gasgrill.
vurderig af service niveauet.
Service niveauet har været fint ved mine bestillinger.
Grillen har jeg på grund af årstiden ikke afprøvet.
Fin service
Varen blev leveret meget hurtigt, og kvaliteten var præcis som beskrevet. Fin vare og fin service
Korrekte varer til aftalt tid
Ingen problemer. Jeg modtog de bestilte varer til den lovede tid.
Nemt køb og super produkt
Købte en Outdoorchef gasgrill. Den er flot og gennemført i creme og sort emalje. Fik dækken med i sættet mod en mindre merpris. Nem levering til det lokale afhentningssted, Menu Supermarked.
Hurtig levering.
Ved spørgsmål til røgeovnen, fik jeg god og brugbar service.
Leveringen foregik perfekt.
altid 5 stjerner når tingene bare virker. det gjorde det her, stort smil.
Jeg bestilte, det blev sendt og jeg modtog det. Ingen klage herfra.
Hurtig levering - god service.
Jeg bestilte en formiddag en stor gasgrill, og næste dag blev den leveret. Alt i alt en god oplevelse. Ved telefonisk henvendelse om nogle spørgsmål til produktet, fik jeg en god og venlig behandling. Hvis jeg skal finde noget at brokke mig over, var der enkelte dele i brugsvejledningen der kunne være bedre, og gevindet i nogle bolte var ikke gode, men jeg fik da samlet grillen korrekt. Derfor meget, meget tæt på 5 stjerner.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.