Har købt en Dangrill Valhal 420 CS Super god grill, den overgår alle griller jeg tidligere har haft. Jeg læste Fyens Stiftstidende anmeldelse af Dangrill, og tænkte at den var værd at prøve. Den er... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dette er tidligere skrevet her i Trustpilot: Dangrill (gas) fortjener ingen stjerne. Rustet op i underbakke, brænder, skruer, praktisk taget alt indvendigt på mindre end 2 år. Har stået med overdækk... Toon meer
Jeg har købt en Outback Spectrum grill med diverse tilbehør. Levering af bestilte vare gik lynhurtigt og var total i orden ved modtagelse. Jeg har tidligere købt en mindre gill hos gasgrill.dk og her... Toon meer
Jeg bestilte en formiddag en stor gasgrill, og næste dag blev den leveret. Alt i alt en god oplevelse. Ved telefonisk henvendelse om nogle spørgsmål til produktet, fik jeg en god og venlig behandling.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gasgrill.dk - professionel gasgrill for husejere. Vi forhandler grills i mange størrelser og grill ekstraudstyr, såsom grill cover og grill udstyrssæt.
Contactgegevens
Oddesundvej 37, 6715, Esbjerg
- www.gasgrill.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
En fremragende Gasgril som jeg gerne anbefaler til andre.
Ingen grund til at købe sin grill andre steder end her
Vi bestilte den ene dag og fik grillen den næste! Vi fik telefonnummeret til fragtmanden, så vi kunne aftale, at han ringede op en time inden han var der. Grillen var så godt som samlet, så det var bare at trille den ind af hoveddøren og ud i haven.
Det var meget nemmere, end at købe den i en butik og prisen var god.
Hurtig og nem ekspedition.
Der var nemt at bestille varen og havde den efter få dage + venlig og professionel besvarelse på forespørgelse omkring det bestilte produkt.
Hurtig levering men savner info omkring levering
Levering
bestilte gril den 29.6 og der stod at levering var 2-3 dag, dagen efter stod den hjemme på adressen, det er hurtig levering
Hurtig service
Hurtig effektiv service samt kommunikation. Der er ikke så meget at sige.
hurtigt og effektivt leveret på
Meget hjælpsom over telefonen en fornøjelse tak
God hurtig service
Super nem handel. Overskuelig hjemmeside med gode tilbud. Varerne kom som lovet :-)
Hurtig betjening og levering
God sommer til alle hos Gasgrill.dk
Supergod service
Hurtig bestilling og levering.
Supergod og effektiv service efterfølgende.
Kan klart anbefales.
Ingen dikkedarer, hurtig præcis fragtfri levering kort efter bestilling!
Nemt køb.
Hurtig fejlfri levering.
Alt i orden som forventet!
Et godt & sikkeret sted at handle 👍🏽🤗 !
Det er nemt og overskueligt at handle på deres hjemme side ! & meget hurtig levering ! 🤗 det er ik sidste gang at jeg køber noget ved dem 👍🏽❤️🤗 !
Tak for en god handel
Det er godt at handel hos Gasgrill.dk og det gik meget fin med at få leveret den gasgrillen mange tak for en god handel
Nemt, billigt og god hjemmeside!
Gik ind på siden, fandt et godt tilbud (halv pris og gratis fragt!), bestilte, betalte og leveret efter et par dage :-)