Na 2 brieven van mijn advocaat hebben ze nog steeds niet op gereageerd. mijn borg willen ze niet terug geven omdat DHL mijn pakket ergens anders heeft af gegeven. mensen pas op bij deze oplichters,... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Audiovisueel materiaal verhuurder
  3. Business to Business-service
  4. Fotowinkel

Rent your photo, video, film, audio and other equipment from creative people in your neighbourhood. No worries: all items are insured!

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gearbooker AANRADER!

Gearbooker is een geweldig platform om apparatuur te huren. Op voorhand zijn ze heel voorzichtig door velen ID checks, om beiden gebruikers te beschermen. Maar ik heb daarna met veel plezier gebruik kunnen maken van het platform! 🙏🏻

24 januari 2026

Fijne website

Fijne website, duidelijke communicatie. Vorige week voor het eerst een objectief gehuurd, alles was zeer snel en soepel geregeld! Ik ga vaker van deze site gebruik maken!

23 december 2025

Ideale matchmaker voor je "gear"!

Geweldig platform. Was op zoek naar een spiegelreflex camera hier in de buurt. Eenvoudig iemand gevonden met precies wat ik zocht. Ik moest me alleen nog even registreren en identificeren en dat was binnen één dag geregeld. Het boeken ging snel en eenvoudig, de betaling ook. Meer dan tevreden, de ideale matchmaker voor je "gear"!

11 december 2025

Betrouwbare site voor verhuur van apparatuur

Een hele fijne en betrouwbare site om apparatuur te huren of verhuren. Zowel de huurder als de verhuurder moet eerst een strenge verificatie volbrengen. Daarna is het pas mogelijk om iets met het platform te doen.

De site is een geweldige uitkomst voor mensen die dure apparatuur slechts eenmalig of weinig gebruiken, en daardoor goedkoop kunnen huren.

30 november 2025

Gearbooker

Recent een lens voor mijn camera gehuurd, ik kende de site niet. Maar wat een mooie service dat je op deze manier apparatuur kunt huren. Echt ideaal als je iets tijdelijks nodig hebt. Ik ga dit zeker vaker gebruiken!

12 oktober 2025

Gear nodig? Gearbooker is jouw veelzijdige go to!

Ik raad Gearbooker zeker aan! Dit platform helpt je om uit een breed scala van foto-en video-apparatuur uit het hele land te boeken voor jouw klus. Na het aanmaken van je profiel en het selecteren van je gear, kun je direct met de verhuurder in contact komen voor een eventuele ophaalafspraak en om andere zaken te bespreken. Dit vond ik persoonlijk erg prettig! Geen gedoe met tussenpersonen, gewoon lekker direct. De website is ook goed gecategoriseerd, zodat je de juiste apparatuur snel en makkelijk kunt vinden.

Kleeein minpuntje: het enige wat ik zelf nog een beetje mis, is een fysieke app zodat ik direct een pushmelding krijg zodra een verhuurder contact opneemt. Nu krijg je via email een bericht dat er een chatbericht klaarstaat op je Gearbooker profiel. Het werkt prima, maar het voelt wat omslachtig. Wellicht voor de toekomst zou in mijn optiek een app wel handig zijn. Maar ik vind niet dat dit mijn algehele ervaring bepaalt, dus blijf ik bij een 5-sterren beoordeling omdat ik verder heel enthousiast ben over dit platform. Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog eens via Gearbooker te huren!

21 september 2025

De box die ik huurde was prima

De box die ik huurde was prima. De verificatieprocedure met ID- en woonadres-check vond ik wat overdreven en werkte ook niet op Safari-browser op mijn iPhone; uiteindelijk wel op de Safari-browser op de MacBook.

12 september 2025

Antwoord van gearbooker.com

hoi Niels! Fijn dat de box beviel. Dank ook voor je terugkoppeling over de ID- en adrescheck en het gebruik in Safari. Voor wie dit ook leest en vastloopt: geef de browser cameraprivileges of rond de verificatie via je telefoon af; stap-voor-stap tips staan in ons Help Center.

Ik ben al langer lid van Gearbookers

Ik ben al langer lid van Gearbookers, maar door mijn drukke agenda kwam ik er eigenlijk nauwelijks aan toe om mijn gear te verhuren. De afgelopen jaren werkte ik bij twee startups en deed ik projecten voor celebrity brands, en inmiddels ben ik bezig met een grote transitie: van fotografie naar het bouwen van mijn eigen lifestyle brand.

Onlangs heb ik toch weer mijn gear via Gearbookers verhuurd – eerst in Amsterdam en daarna in Alphen – en beide ervaringen waren top. De communicatie met de huurders verliep vriendelijk en duidelijk, en het platform zelf is overzichtelijk, betrouwbaar en goed geregeld.

Voor mij is Gearbookers de ideale manier om apparatuur zonder zorgen te verhuren: veilig, verzekerd en met een soepele afhandeling. Ik kan het iedereen aanraden die zijn gear professioneel en zorgeloos wil inzetten.

12 september 2025

Antwoord van gearbooker.com

Wat fijn om te horen dat de verhuur in Amsterdam én Alphen zo lekker liep—dank voor het vertrouwen en het delen. Klinkt als een mooie stap richting je eigen lifestyle brand. Voor korte tips om je listings extra zichtbaar te maken en vaak te kunnen verhuren: https://helpcenter.gearbooker.com/nl/articles/427959-how-can-i-get-my-listings-to-rank-higher-in-the-search-results

De site oogt misschien wat verouderd

De site oogt misschien wat verouderd, maar alles werkt zoals het hoort. De verificatie duurde wat langer, maar uiteindelijk kon ik zonder problemen de spullen huren die ik nodig had voor mijn filmdag :) en daar gaat het tenslotte om!
Fijne prijzen, duidelijke service en dankzij dit platform heb ik ook nog een leuke zakenpartner voor de toekomst gevonden. Zeker een aanrader!

1 september 2025

Antwoord van gearbooker.com

Dank voor je uitgebreide review—mooi dat alles werkte, de prijzen duidelijk waren en je er zelfs een nieuwe zakenpartner aan hebt overgehouden. Verificatie kan soms wat langer duren; handige tips om dit soepel te laten lopen vind je in ons Helpcenter: https://helpcenter.gearbooker.com/nl/articles/87945-hoe-fotografeer-ik-mijn-id-of-paspoort

Vlotte ervaring en gebruiksvriendelijke website

Alles verliep heel vlot van begin tot eind. Er was ruim voldoende aanbod om uit te kiezen en de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Communicatie en afhandeling gingen probleemloos, waardoor het hele proces zorgeloos verliep. Zeker een aanrader.

2 augustus 2025

Antwoord van gearbooker.com

hoi Jurgen. Bedankt voor jouw review! Goed om te horen dat het traject van begin tot eind vlot liep: ruime keuze, een duidelijke site en communicatie/afhandeling zonder gedoe.

Beste service hier!

Beste service hier!! Vriendelijke mensen, huur van materiaal is super vlot verlopen. Alleen maar goede dingen! Ik kom hier zeker en vast veel vaker terug. Een goede winkel om ook mijn fotomateriaal aan te kopen. Robyns heeft er na deze positieve ervaring een nieuwe vaste klant bij!

27 juni 2025

Verificatie duurt eindeloos lang

Verificatie duurt eindeloos lang en je wordt verplicht om een Linkid URL toe te voegen of aan te maken. Contact met klantenservice loopt moeizaam.

21 juni 2025

Antwoord van gearbooker.com

Beste Katleen, wat vervelend dat de verificatie van je account lang duurt. We willen je hier erg graag bij helpen. Zou je contact met ons willen opnemen via ons helpcenter (https://helpcenter.gearbooker.com/)?

Gearbooker is een topplatform

Gearbooker is een topplatform! Alles verloopt supervlot – van reserveren tot terugbrengen. Betrouwbaar, duidelijk en heel makkelijk in gebruik. Aanrader voor wie zonder gedoe wil huren of verhuren!

13 juni 2025