Een bestelling snel leveren kan als het goed is iedere webshop wel. Waar een webshop zich vooral mee kan onderscheiden is de klantenservice wanneer de klant tegen problemen aanloopt. Deze heb ik als z... Toon meer
Door mijn eigen onoplettendheid per ongeluk de verkeerde autostoel gekocht. Vanuit de geboortewinkel.nl werd hier totaal niet moeilijk over gedaan en werd keurig en kundig geholpen hoe de stoel k... Toon meer
De site is overzichtelijk en duidelijk. Ik vind het fijn dat er onderaan de bestelling suggesties staan van producten die erbij horen of passen. Zo heb ik de borstkolf gekocht en daarbij een starter... Toon meer
Ik wist van tevoren welk autostoeltje ik wilde. Hier heb ik het in de juiste kleur gevonden! Autostoeltje was goed verpakt, doos was wel iets groter dan ik had geanticipeerd en ook niet merk spe... Toon meer
Over Geboortewinkel
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
De Geboortewinkel is de babywinkel waar u terecht kunt voor onder andere prachtig baby beddengoed, autostoeltjes, kleding en reisbenodigdheden van diverse topmerken. Bij ons vindt u alleen babyartikelen van betrouwbare en gerenommeerde kwaliteit. Denk aan merken zoals Jollein, Koeka, Lodger en Maxi-Cosi. Heeft u vragen of advies nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- www.geboortewinkel.nl
Vraagt klanten om een review
Snelle levering goed verpakt
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Prima.
Wij waren zeer blij dat we nog een Cybex lemo highchair hadden kunnen vinden van een oude collectie. Dit scheelde toch +/-100 euro met de nieuwe uitvoering. We dachten dus wel dat dit een toonzaalmodel zou zijn of een retour artikel. Echter was de set niet helemaal compleet (optionele rubberen dopjes missen) en er zat niks bij van boekje/handleiding/garantie etc. Onderdelen zaten wel veilig verpakt maar dit had zeker beter gekund. Levering etc. wel prima in orde.

Nooit meer hier bestellen
Nooit meer hier bestellen
Na de zogenaamde 5 werkdagen verzendtijd.. nog steeds niks gehoord
Telefonisch contact opgenomen, blijkt dat het product niet op voorraad is , geen reactie hierop gehad per mail ofzo

Antwoord van Geboortewinkel
Vlotte en nette levering van het…
Vlotte en nette levering van het product.
Stoelverkleiner
Mooi product precies zoals jullie omschreven hebben en keurig op tijd geleverd!
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop voor ieder wat wils
Snelle verzending
Divers assortiment en snelle levering.
Mooi product en snel geleverd
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Hele vermoeiende winkelervaring. Het product werd wel snel geleverd, maar was niet naar wens. Op de website wordt beweerd dat je het artikel kosteloos mag retourneren. Echter, ik moest eerst bewijzen dat het product dysfunctioneert middels een video, zodat zij deze konden doorsturen naar de leverancier. Na een week had ik nog geen reactie. Na herhaaldelijk bellen konden zij me na twee weken alleen vertellen dat de leverancier niet reageerde. Na aandringen mocht ik het product eindelijk retourneren, echter bleek het te groot om naar een afhaalpunt te brengen. Er zou een afhaalafspraak gemaakt moeten worden. We zijn nu 5 dagen verder en ik heb nog steeds geen afspraak. Ik heb al bijna 3 weken een product in huis dat niet goed werkt, zonder vooruitzicht wanneer ik eindelijk mijn geld terug krijg.

Artikel niet leverbaar.
Helaas was het door mij bestelde (en al betaalde) artikel niet meer leverbaar. Jammer dat het artikel wel nog op de website stond. Ik kreeg wel keurig een mail met daarin de vraag het bedrag terug te storten of een van de andere suggesties op te laten sturen. Keurig en prima opgelost. Echter had ik het wel service gevonden als hier een aardigheidje of excuus bij had gezeten.
Prettige bestel ervaring
Makkelijke website, leuk product met korting gekocht, netjes verpakt, snelle levering, alles prima in orde.
Prima bedrijf!
Snelle levering, goede prijs en mooi product!
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering, product zoals beschreven dus helemaal blij
Stoeltje was een dag later dan beloofd
Stoeltje was een dag later dan beloofd. Na telefoontje prima te woord gestaan.
Zeer prettige ervaring
Door mijn eigen onoplettendheid per ongeluk de verkeerde autostoel gekocht.
Vanuit de geboortewinkel.nl werd hier totaal niet moeilijk over gedaan en werd keurig en kundig geholpen hoe de stoel kostenloos retour te sturen.
Hele fijne en prettige service waarvoor dank.
Tevreden!
Autostoeltje was goed verpakt, doos was wel iets groter dan ik had geanticipeerd en ook niet merk specifiek (misschien een leuk idee voor de toekomst?). Maw je kon aan de verpakking niet zien dat de bestelling van geboortewinkel kwam.
Bestelling is keurig en tijdig afgehandeld, alleen had DPD meer tijd nodig voor de bezorging, waardoor ik het een dag later kreeg dan oorspronkelijk gepland.
snel geleverd
snel geleverd, product is zoals beloofd, lage prijs