Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hjælpsom og servicemindet personale. De forstod vores behov og vejledte os til den rette pc for min søn. Vi bestilte torsdag kl 16 og modtog den fredag ved middagstid. Også rigtig god hjælp... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Var til MeetUp i butikken....min søn var inde 2 gange for at købe merch. Stor ros til Geekd for at servere kaffe og juice i køen, og låne deres toilet ud. Ros til Moarten Laursen for underholdning.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel
  2. Spellenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Elsker du spil og alt hvad det indebærer? Så er Geekd noget for dig! Vi har det nyeste og fedeste merchandise og gaming gear til dit eller en du kenders behov. Fast lav fragt og 1-2 dages levering. Vi har alt indenfor gaming computere, skærme, tastaturer, mus, headsets, gaming legetøj og meget mere! Geekd - Gamernes Valg.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hjælpsom og servicemindet…

Vi bestilte torsdag kl 16 og modtog den fredag ved middagstid.
Også rigtig god hjælp efterfølgende, da vi havde spørgsmål.
Alle vores anbefalinger går til Geeked. Vi kommer til at handle der igen!

10 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil ikke overholde garanti på en klokkeklar garantisag!

Leverer en kontorstol fra DCS specificeret til 150 Kg. Den holder lige godt 5 måneder og knækker så ved hjulet. De svarer prompte at det er fordi jeg har vippet på stolen. Dog det mest latterlige argument jeg har hørt, er 46 år og tør sku ikke vippe på en kontorstol med rullende hjul! Så 1.000 tak for ingenting - sælger åbenbart Kinaprodukter jeg kunne have købt billigere på Temu og gider ikke tage ansvar for at deres vare ikke overholder specifikationerne.

13 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

MeetUp og køb

Var til MeetUp i butikken....min søn var inde 2 gange for at købe merch.
Stor ros til Geekd for at servere kaffe og juice i køen, og låne deres toilet ud. Ros til Moarten Laursen for underholdning. Ros til Geekd personale, for god service og ekspedition i den voldsomme mængde af kunder. De stod med et smil og var også klar på en lille snak.

4 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har lige købt en mystery boks med…

Jeg har lige købt en mystery boks med Pokemon til min søn som bliver 10 år.
Er dog glad for at jeg åbnede den for at se hvad der var i inden at han gjorde det for der var en t-shirt i str L og strømper str 43-46 i og det kan børn altså ikke bruge, så der burde stå derinde at det ikke er forbeholdt børn men voksne. 🤬
Så nu sidder jeg med en gave der ikke kan byttes og skal ud og finde noget nyt.. 😔 Det burde stå når man bestiller det at Pokemon boksen er for voksne mennesker.

3 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skal aldring købe ved geekd igen!

Jeg skal aldring købe ved geekd igen!! jeg fik anbefaling en game computer. den 10/1 2026 og den kom 14/1 2026 men den virke ikke batteri var i stykker og den lever ikke op til min forventinger !! jeg skal til kundeservice og klage over game bærbar! og jeg ikke var tilfres med den om jeg kunne få penge tilbage ! men de svar nej! jeg ikke kunne få penge retur og send mail 3 dag efter jeg fik den hjem , så jeg nåde at skrive ind for 14 dage fortrydelsesrat var udløbe ! jeg har hafr en kæmpe deskution med geekd mega dårligt kundeservice !! svar ikke på mail giver mig skyld ! og game bærbar skulle send til tyskland . min game bærbar blive sendt 2 gang retur til geeks men så sender de den til tyskland igen .. jeg har kæmpe meget få at få penge tilbage men de nægte efter jeg skrive til dem ind for 14 dag fortrydelsesrat!! DET ER VERDENS DÅRLIGDTE KUNDESERVICE''!! JEG HAR PRÆVE og jeg den robet på geekd tager mange gang fejl !! game bærbar lever over hove ikke op til min forveninger og jeg har give så mange penge for den !! OG SÅ VIL DE SKU IKKE SEND PENGE RETYR KÆFT EN DÅRLIGT KUNDESERVICE !!!! ALDRING NOGLE SIND SKAL JEG KØBE FRA GEEKD IGEN!!!!! HOLDER JEG SÅ MEGET VÆK FRA DEM .. DE SNYDER KUNDER MED PENGE !!

14 januari 2026

Meget dårlig oplevelse med Geekd.dk

Meget dårlig oplevelse med Geekd.dk – kan ikke anbefales!

Jeg købte et grafikkort og ønskede at benytte min lovpligtige 14 dages fortrydelsesret. For at teste funktionen installerede jeg kortet kortvarigt (den eneste realistiske måde at teste et grafikkort på) og pakkede det derefter forsvarligt tilbage i original emballage uden skader.

Geekd.dk afviste returneringen og vurderede værdiforringelsen til 100 %, alene fordi produktet havde været installeret i en PC. Det betød, at jeg i praksis ikke kunne teste grafikkortets funktion og samtidig gøre brug af min lovpligtige fortrydelsesret.

Efter min opfattelse giver forbrugerlovgivningen ret til at afprøve en vare i det omfang, det er nødvendigt for at fastslå dens funktion, inden man beslutter sig for en eventuel returnering.

Det er desuden vigtigt at bemærke, at en virksomheds handelsbetingelser ikke kan tilsidesætte den lovpligtige fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Det har derfor ingen betydning, at jeg har accepteret dem ved købet.

Jeg vil derfor kraftigt anbefale, at man er yderst opmærksom, hvis man køber hardware hos Geekd.dk og forventer at kunne teste et produkts funktion og efterfølgende benytte den lovpligtige fortrydelsesret på normale vilkår. Det kan man åbenbart ikke hos geekd.dk!

24 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle slette anmeldelse og ringe til butikken for penge retur

Oplevede noget forfærdeligt tilbage med Husum's mystery boxes, omkring 2021 mener jeg, hvor at jeg ikke fik min hoodie(De havde åbenbart for lidt hoodies til de solgte mystery boxes), og fik et gavekort på 500kr i stedet.

Dette ønskede jeg ikke, så jeg retunerede.
Der giver flere dage, efter at de havde modtaget pakken, så jeg ringede, og fik ikke det store svar. Så gav jeg dem en dårlig rating på trustpilot, hvorefter jeg ringede igen.

Så fik jeg så at vide, at de kunne se jeg havde givet dem en dårlig rating, og ville først give mig pengene tilbage hvis jeg slettede den dårlige rating.

Sad og tænkte om det var ulovligt, eller det ene eller det andet. Det var trods at et beløb på 1000kr, de ville tilbageholde.

Har lange overvejet at skrive en dårlig anmeldelse efter, og har nu endelig gjort det, da andre skal kunne se hvor dårlig service de har!

Dog så tog jeg billede af gavekort-koden, så jeg så kunne få en gratis hoodie, udover mine penge tilbage, hvilket er på sin plads efter så dårlig en service!!!

I har skam handlet med husums mystery boxe et år, så I kan skam ikke lyve for at fjernet denne anmeldelse. Spørg blot ronnie!

20 maart 2025
Logo Geekd

Antwoord van Geekd

Hej Julius.
Vi har aldrig forhandlet Husum's mystery boxes. Så heldigvis er det ikke os du har handlet med det er Firstgrade der har solgt disse tidligere. Så det er dem du skal snakke med omkring denne situation.

ALDRIG BESTIL FRA GEEKD!

ALDRIG BESTIL FRA GEEKD! Bemærk jeg aldrig har lavet en trustpilot før, men det her er for vildt.

Jeg havde bestilt et headset, som blev returneret samme dag. De skriver nu der mangler indhold. Emballage, samt en påstået pose. Pakken indeholdt hverken emballage eller pose..
Selv hvis det var sandt er det frækt ikke at ville returnere for et headset til 800kr grundet emballage og en pose.

Da det blev købt var der kun på lager hos geekd og kun et eksemplar tilbage. Alle andre webshops var det på fjernlager. Jeg mistænker derfor geekd har sendt mig en brugt vare i første omgang.

Ingen service..

18 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg har købt en computer splinter ny

jeg har købt en computer splinter ny. som ikke virker optimalt. 8k ud af vinduet. første problem, computeren kan starte men leder ikke strøm ud til skærme osv. hvor ved jeg finder ud af at rammet ikke er sat ordenligt i, den sad halvt ude, som betyder at computeren heller ikke er blevet testet enden jeg fik den udleveret. som har med bragt crashes i hvert spil jeg prøver og gå ind i. både store og små.

13 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.