Uiteindelijk goed gekomen..
Ook ik heb een loopband besteld, maar ervaar hetzelfde als iedereen; de status van mijn verzending van 8 september, blijft statisch sinds dinsdag 9 september: 'Aktueller Status Im Avisierungsprozess". Heb vele malen contact opgenomen per mail en via de website, totaal geen reactie, telefoon +49 2154 94670 werkt niet, krijgt een bandje. Dit veroorzaakt veel stress, onduidelijkheid, frustratie en ongemak voor de klant. Pas op vrijdag 12 september een mail-reactie gekregen dat ze e.e.a gingen uitzoeken, verder geen uitleg of reactie meer*.
Update 15-09-2025: Op maandag 15 september heb ik een andere vestiging van GEL Express gebeld. Het telefoonr +49 2154 94670 op de website klopt niet en kreeg een ander nummer. Het nieuwe nummer +49-28637-40970 pakte niemand op. Na 3 uur proberen, wederom andere vestiging gebeld die mij heeft doorverbonden met de juiste afdeling.
De afdeling zei dat mijn bestelling in Nederland was met een nieuw verzendnummer (?!), en via XXL pakket (NL) zou worden geleverd. Hiervan was ik niet op de hoogte gesteld. Ik heb XXL pakket (NL)gebeld en geven aan dat ze mijn pakket 30 minuten geleden via Gel Express hebben ontvangen, en ze deze op dinsdag 16 september zullen leveren. Ze sturen nog een nieuw Track&Trace nummer. Ik had mijn bestelling bijna geannuleerd.
* als de Gel-Express klantenservice mij een bericht had gestuurd met de ondernomen actie (routing via XXl pakket incl. nieuw order- en verzendnummer etc) had dit enorm geholpen.
Dringend advies voor GEL Express Logistik:
- vermeld juiste telefoonnummer op website,
- zorg dat de real-time tracking correct werkt
- zorg dat medewerkers tijdige en correcte informatie doorgeven aan klant.
Dit zorgt voor minder klachten en stress voor de klant, en borgt de professionaliteit van Gel Express Logistik. De personen die ik uiteindelijk telefonisch heb gesproken waren erg vriendelijk en behulpzaam. De levertijd was tussen 4 en 7 werkdagen, en dat is correct.