Prachtige inlijsting van een oorkonde plus medaille. Koninklijk tintje, mooie kleuren, heel blij mee. Snel gedaan ook, top resultaat. Naar zo'n winkel ga je met plezier.
Deze mensen verstaan duidelijk hun vak. Ze nemen je mee in de mogelijkheden en hielpen mij daarmee tot prachtig resultaat te komen.
Sinds 1946 is onze lijstenmakerij een vertrouwd adres aan de Maasstraat in Amsterdam. Met bijna 80 jaar vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van inlijstwerk voor particulieren, kunstenaars, galeries en bedrijven. Ons team van professionele en ervaren lijstenmakers staat voor kwaliteit, precisie en persoonlijk advies. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van meer dan 200 soorten lijsten, die wij volledig op maat maken naar uw wensen. Of u nu kiest voor een moderne strakke lijst, een klassieke barokstijl of een unieke lijst van bijzonder materiaal zoals olijfbomenhout of aluminium, bij ons bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij nemen de tijd om u persoonlijk te adviseren, zodat uw kunstwerk, foto of herinnering de presentatie krijgt die het verdient. Bezoek onze winkel in Amsterdam en ervaar zelf waarom zoveel klanten ons al generaties lang vertrouwen met hun inlijstwerk.
Maasstraat 144, , 1078 HP , Amsterdam, Nederland
- 020-6711903
- info@gelijk-inlijsten.nl
- www.gelijk-inlijsten.nl
Al meerdere dingen bij…
Al meerdere dingen bij Sanders&Rozemeijer laten inlijsten, met telkens maar grote tevredenheid.Het laatste item was het geboortekaartje van onze zoon, verschillende afbeeldingen en daardoor afmeting verschillen. Lang gezocht naar de ideale lijst, er werd zonder enig haastig gevoel de tijd genomen en meegedacht. En met een heel erg mooi ingelijst werk als eindresultaat!
Prachtige inlijsting van een oorkonde…
Deze mensen verstaan duidelijk hun vak
Inmiddels het 3de shirt laten inlijsten…
Inmiddels het 3de shirt laten inlijsten en het ziet er weer fantastisch uit! Super goede service en in dit geval ook nog super snelle levering ivm verjaardag 👍.
Mijn Formule 1 racepak is super…
Mijn Formule 1 racepak is super ingelijst. Uitstekende en vriendelijke communicatie. Vakwerk!
In eerste instantie schrok ik me dood…
In eerste instantie schrok ik me dood van de prijs! Maar het is echt elke cent waard. Ontzettend blij mee! En hele aardige mensen, ook niet onbelangrijk. Dank!
Enorm klantvriendelijk en geweldige…
Enorm klantvriendelijk en geweldige adviezen gekregen voor het inlijsten.
Met een prachtig resultaat!
Vriendelijke
Vriendelijke, kundige en persoonlijke hulp bij het kiezen van een lijst gekregen. Resultaat bevalt uitstekend.
Goede uitleg en advies over het laten…
Goede uitleg en advies over het laten inlijsten van mijn borduurwerk. Ook gelijk de prijs erbij die het ongeveer zou worden. Ook aangegeven dat dit tot twee weken kon duren. En als je dan het resultaat ziet is het echt vakwerk. Het zijn toppers.
Hele fijne service en dachten goed mee…
Hele fijne service en dachten goed mee met de wensen van m’n zoon! Het resultaat is super!
Zeer tevreden
De medewerkers denken heel goed mee met welk lijstje, achterkant en type glas het meest geschikt is. Goede service, vriendelijke mensen en snel klaar
Deskundig en oog voor detail.
De medewerkers denken mee, geven opties en advies, hebben oog voor detail, kortom zijn deskundig. En niet onbelangrijk: vriendelijk en gezellig.
Heel blij
Heel blij!
Ik had nog niet voor ogen wat voor lijst ik wilde. Ik ben goed geadviseerd en overtuigd van de juiste lijst. Het schilderij is mooi gespannen en de lijst zit er omheen. Het hangt inmiddels in de woonkamer en het brengt elke dag een lach op mijn gezicht!
Aanrader!
Al twee keer ontzettend goed geholpen, en zeker aanrader. Hebben twee keer een lokaal schilderij uit Cuba en Sri Lanka meegenomen zonder omlijsting. Bij beide keren werd er meegedacht over wat het mooiste zou zijn & allebei uiteindelijk andere route gekozen. Die van Cuba hangt er inmiddels al 6/7 jaar in de woonkamer en nog altijd prachtig opgespannen. Die van Sri Lanka was een simpele tekening die door de hulp van S&R is veranderd naar mooi / luxe kunstwerk aan de muur. Echt ongelofelijk blij mee en mooi gedaan, had het niet beter kunnen bedenken.
Verder: snel vriendelijk en goed geholpen + duidelijke communicatie wanneer ik het af kon halen.
We zijn ontzettend blij met de mooie…
We zijn ontzettend blij met de mooie lijst om het schilderij dat mijn vader heeft geschilderd. We werden heel vriendelijk en geduldig geholpen. Als we weer een lijst nodig hebben komen we zeker weer hier terug.
Inlijsten van een ander niveau!
Ontzettend behulpzame en vriendelijke mensen die erg goed meedenken en daar ruim de tijd voor nemen. Ik had een hele stapel schilderijtjes die moest worden ingelijst, en we zijn ruim een uur bezig geweest met de juiste passepartouts en lijstjes samen te stellen. Zo ben ik uitgekomen op een verrassende samenstelling die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Ik ben er heel blij mee en zou omfietsen voor deze zaak!
Er werd goed geluisterd naar mijn…
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en kreeg echt maatadvies over het schoonmaken en de nieuwe belijsting van mijn vaders schilderij. Ben heel blij met het resultaat!
Geweldig mooie lijsten en een top…
Geweldig mooie lijsten en een top service.
Deskundige en vriendelijke service
Deskundige en vriendelijke service. Kunstwerk is prachtig ingelijst. Chapeau!
Echt een aanrader
2 foto’s laten inlijsten. Er wordt meegedacht en hele goede adviezen gegeven. Het resultaat was verbluffend. Heel erg tevreden, echt een aanrader.