Gentle Incasso: maffiapraktijken!!!!
Helaas heb ik een geschil met de eigenaresse waarvan ik één van mijn praktijklocaties huurde. Zij heeft Gentle Incasso ingeschakeld, die mij op geen enkele manier benaderd hebben en plots op mijn andere praktijklocatie in persoon aan de balie verschenen. Dat is een gezondheidscentrum waar vele verschillende disciplines werken en ik slechts 2 dagdelen in de week een ruimte huur. Ik was dan ook niet aanwezig en de man van Gentle Incasso heeft de assistente aangesproken gezegd dat hij mij zocht omdat er een vordering openstaat en dat dat betaald moet worden. Hij kwam nogal intimiderend over en liet ten overstaan van alle disciplines en cliënten een exploot achter zonder envelop waarin mijn geboortedatum, naam en adres alsook het te vorderen bedrag voor iedereen zichtbaar was. Dit is in strijd met het AVG reglement en wat mij betreft zéér onfatsoenlijk, respectloos en aanmatigend!!!! Gentle Incasso is niet aangesloten bij de NVI en ik kan derhalve geen klachtenprocedure starten als persoon. Via mijn rechtsbijstand ga ik juridische stappen ondernemen tegen Gentle Incasso. Ik begrijp nog steeds niet waarom ik geen brief heb gekregen op mijn woonadres of telefonisch benaderd ben. Met deze review wil ik iedereen waarschuwen voor de louche praktijken van dit incassobureau het lijkt wel op de nietsontziende werkwijze van de maffia!!!!!