Varen kom svært raskt (3 dager etter bestilling) og hele prosessen fra bestilling til mottak av vare var svært strømlinjeformet. I tillegg var dette klart billigste tilbyder av varen jeg bestilte. Jeg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestilte en bukse, innså rett etterpå at jeg bestilte feil farge. Sendte en mail og spurte om de kunne bytte farge, da de enda ikke har begynt å pakke pakken. Fikk til svar at det var roboter som... Toon meer
Hadde jeg kunnet skrive 0 stjerner hadde jeg skrevet det om dette firmaets kundeservice og returavdeling. Jeg bestilte 2 smykker men fikk en t-skjorte!!Jeg returnerte t-skjorten etter deres anvisning... Toon meer
Ved bestilling - kjapp og grei bestilling og levering på døra i løpet av få dager. Da det viste seg at en av varene var defekt (ikke nettbuttikkens feil), fikk jeg levert tilbake og refundert pengene... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Get Inspired er en norsk nettbutikk for damer med et imponerende utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid. Hyllene våre er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene som Bergans, Craft, Röhnisch, Twentyfour, Asics, Dæhlie, Kari Traa, Johaug, Oakley og mange fler! Og med vår drive og betydelige følgerskare i sosiale medier, er vi ikke bare først ut med siste nytt – vi skaper trender. Det er nok grunnen til at de sporty fashionistaene er ekstra glad i nettbutikken vår. Kundene våre er alt, og målet er å gi hver eneste en kundeservice i toppklasse. Superlogistikk sikrer rask levering – med personlig touch og forsendelser pakket med kjærlighet. Vi gjør det vi kan for å skape en ekstra hyggelig handleopplevelse!
Contactgegevens
Fossegrenda 17, 7038, Trondheim, Noorwegen
- 458 75 141
- kontakt@getinspired.no
- www.getinspired.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
STYR UNNA!!
STYR UNNA!!!
Siste bestilling opplevde jeg at en vare kom uten prislapp. Pga feil passform valgte jeg å returnere varen men getinspired godtok ikke returen så nå må jeg betale for en vare jeg ikke får bruk for fordi de selv eller andre har tatt av prislappen! Jeg har oppfordret de å forbedre rutinene sine slik at andre kunder slipper samme kjedelige situasjonen som meg. I ettertid ser jeg at getinspired har fått dårlig kritikk fra flere med samme problemstilling. Jeg anser dermed deres kundeservice som useriøs. Jeg skal holde meg langt unna heretter.
Jeg er svært fornøyd med både…
Jeg er svært fornøyd med både informasjon etter bestilling, informasjon om sendingen samt tiden det tok før jeg hadde varene i hånda. Det tok totalt 4 dager - bestilte lørdags kveld, og onsdag fikk jeg varene levert helt oppe i Nord-Norge. Varene er som forventet , og jeg kan varmt anbefale GetInspired videre 😊
Bestilte sko
Bestilte sko, det var et par igjen på lager. Når jeg fikk de var det to nummer større enn jeg hadde bestilt! Når er de fri for de samme skoene….
Rask levering
Bestilte jakke som var mye billigere her enn i butikken til J&J. Jakken kom etter 3 dager og jeg sparte 600kr. Veldig fornøyd.
Blir ikke flere ganger
Har bestilt sko derfra for en mnd siden i skrivende stund, disse er ikke engang pakket. Bestilte varer fra andre nettbutikker i går og allerede i dag fikk jeg beskjed om at Posten har de registrert til sammenligning.
Måtte sende jakke i retur,70kr å betale…
Måtte sende jakke i retur,70kr å betale for å sende i retur, er alt for dyrt, burde hatt det gratis.Som mange andre nettbutikker har.
Nekter refundering og slutter å svare
Jeg reklamerte på en genser som det tydeligvis er noe feil med i halsen da datteren min ikke har sjangs til å få den over hodet, og dette er en større størrelse enn hun pleier å bruke. Dem nekter å refundere siden de sier det ikke var noe feil med genseren. Jeg svarer da at jeg kan sende en video med bevis på at den er feilsydd. Da slutter de å svare på mail. Useriøs bedrift, hold dere unna.
Dette er kjeltringer
Dette er kjeltringer, står få 25%rabatt på ditt første kjøp, etter jeg registrerer telefonnummeret og eposten kommer det kan ikke kjøpe uggs og elektronikk😆😆skulle kjøpe uggs jeg så sa opp dritten men tror dere ikke jeg fortsatte å få reklame fra kjeltingene. Dette er jo sylfrekkt, vil jo ikke ha reklame fra denne tulleplassen
De har et godt utvalg varer, men det er alt
De har et godt utvalg varer, men kundeservicen er elendig. Har ved begge anledninger jeg har bestilt derfra forhåndsbetalt. Når det jeg har returnert er mottatt hos dem (iflg Posten), slettes ordren og returen fra Min side. Måtte kontakte de per e-post for å forsikre meg om at jeg ville få pengene tilbake. En uke senere ble beløpet jeg hadde tilgode synlig i nettbanken, men som reservert. Det har vært i snart en uke uten at pengene er tilgjengelig ennå. For meg virker det som de har grei inntekt på renter fra penger de skylder kunder.
Elendig kundeservice!
Har handlet her noen ganger og kontakta kundeservice opp til flere ganger pga feil på vare, spørsmål, eller at jeg har fått helt feil vare tilsendt.
Sist idag var jeg i kontakt med de da jeg hadde bestilt en babybukse, men fikk en genser, feilsendt for andre gang! Jeg må selv gjøre jobben med å bestille retur, sende retur og bestille ny vare når de har gjort feil. Babybuksa jeg skulle hatt for lenge siden er nå utsolgt. Som kompensasjon kunne jeg få hele 25% på en ny vare til ordinær pris, istedenfor at de faktisk er ydmyk og løser problemet på en problemfri måte for meg som kunde.
Tidligere har jeg stilt spørsmål de har unnviket å svare på, så det ble en evig lang epost korrespondanse for å komme fram til det jeg ville ha svar på.
En stor favoritt
Jeg synes Get inspired fortjener litt skryt, for jeg ble overrasket av den dårlige tilbakemeldingen. Jeg har handlet kanskje 10-15 ganger og ALLTID vært fornøyd. Fornøyd med produkt, utvalg, pris, rabatter, superrask levering og enkel retur. Dette er en av mine favorittbutikker på nett🥰
Mottok feil vare
Bestilte en bukse men mottok en genser. Når jeg ser anmeldelsene her vet jeg ikke om det er noen vits å returnere så da får jeg vel bare beholde en genser jeg egentlig ikke vil ha. Skulle sjekket anmeldelsen før jeg bestilte.
Burde lest litt om kundetilfredshet før jeg handlet her.
Jeg burde ha lest litt om kundetilfredshet før jeg handlet her. Bestilte en vare som kom i orginal forpakning som hadde vært åpnet, plagget var merket med riktig størrelse på forpakningen, men så lå en annen størrelse på plagget inni. Da dette var badetøy for sommeren ba jeg de sende ny med en gang pararelt med at jeg sendte feil størrelse tilbake. Så enkelt var det ikke, så plagget måtte registreres og sendes inn med med opptil 25 dagers behandlingstid, uten noen garanti for at de sendte ny. Når de gjør en feil så er dette for dårlig kundebehandling, og jeg trenger ikke badetøy som bestilt etter sommeren. Ut fra hva andre kunder skriver så skjer det ofte at de sier at varen ikke er mottatt så det er ikke verdt bryet. Butikker med så dårlig kundebehandling bør man styre unna.
Ekstremt lang ventetid på…
Ekstremt lang ventetid på returbehandling. Kommer ikke til å gjøre flere kjøp her.
Varen ble levert ekstremt fort
Varen ble levert ekstremt fort. Litt overasket over hvor raskt det gikk. Varen sto også til forventningene så ingenting å klage over her
Bingo
Bestilte et par Hoka jr, etter en uke fikk jeg mail om at bestillingen ble kansellert, fordi de ikke hadde skoene på lager likevel. To dager etter, fikk jeg beskjed om at skoene var på vei. Jeg hentet dem på Posten. I pakken lå et par skinnsandaler jeg aldri har bestilt. Når jeg scanner retur-koden står det at ordren er ugyldig. Useriøs aktør!
Min favoritt nettside
Måtte ta meg tid å skrive en anmeldelser her inne for jeg husker jeg var usikker på nettsiden første gang jeg bestilte. Denne nettsiden er genial og jeg elsker den, du får ofte gode tilbud på klær og ting som ellers ville vært dyrere andre steder og de sender pakken bare få timer etter at du har bestilt. Har aldri gått mer enn typ 3 dager før jeg har mottatt pakken min etter jeg bestilte. Virkelig den beste nettsiden, har også før returnert bukser uten noe som helst problem, drit rask levering på ny bukse
Hvor er kundebehandlingen
Hvor er kundebehandlingen?
Alt er så skuffende! her har dere en stor jobb å gjøre!!
Forferdelig kundeservice når noe…
Forferdelig kundeservice når noe oppstår. Byttet et produkt, men endte med retur til slutt. Get Inspired registrerte ikke min retur, og kunne da ikke rette dette opp i faktura.
Elendig returhåndtering.
Elendig returhåndtering.
Butikken mottok returen for 2 uker siden og har enda ikke behandlet den. Velger man betaling med klarna så er det ikke så gunstig. Da det trekkes fra bankkontoen når returen ikke bli ferdigbehandlet i tide.
Dit is Trustpilot