Terug komend op mij review op Muama-Ryoko, Er kwam een reactie van Joan hoofd van het Customer Care-team. Er werd geschreven dat men het zeer vervelend vond hoe het is afgehandeld. Met oprechte exc... Toon meer
Ryoko WI-FI werkt bijna overal... ik heb niet eens de moeite genomen om te vragen naar de Wi-Fi in het hotel! Het enige minpunt is wanneer ik naar afgelegen gebieden ga, het signaal is zo-zo. Maar dit... Toon meer
Kocht dit voor mijn reis naar Costa Rica sinds het was ontgrendeld. Kocht een lokaal onbeperkt plan en werkt geweldig. Zeer eenvoudig te configureren, batterij duurt de hele dag. Laad het net als mijn... Toon meer
Ik vond de extra artikelen achteraf niet leuk. Een leuke aanbieding met achteraf (na de aankoop) 4 popups om jezelf te verleiden tot meer aankopen. Eerst ervaren (of het product uberhoupt gelev... Toon meer
Stay Connected on Every Adventure
Life’s adventures are limitless – from the bustling streets of vibrant cities to the serene stillness of countryside retreats. Ryoko adapts to your journey, delivering a reliable and fast connection in every setting.
Ryoko automatically connects to the closest internet tower in 76 countries. By working with leading global internet providers, Ryoko ensures a consistently reliable, fast, and secure internet connection for all your devices, no matter where you are in the world.
SECURE YOUR GENUINE RYOKO HERE
Ad Blocker
Connect 10 Devices
Fast Internet Connection
Long-Lasting Battery
Ryoko Has it All
Tired of fast-draining data and unstable internet connections? Ryoko delivers worldwide, with a secure and fast connection, even in remote areas. Enhanced for safety, it shields you from malware, phishing, and unwanted ads, making your online journey both secure and seamless.
GET GENUINE QUALITY
Many have tried to replicate Ryoko. It’s truly one of a kind, and you can secure yours only at the official Ryoko website.
SECURE YOUR GENUINE RYOKO HERE
Useful Links
Shop Ryoko Now Track Your OrderGeschreven door het bedrijf
We ship to most countries around the world using the fastest delivery methods available to us!
Verenigde Staten
Ik wil graag weten waard ik de sd kaart kan kopen..Geen informatie waar ik dat kan doen.
slechte info daaromtrent.
Als ik dat geweten had had ik er geen gekocht...

Antwoord van Ryoko
Na meermaals geprobeerd de wifi router retour te sturen is dit tot op heden nog steeds niet gelukt.
Je krijgt het gewoon niet voor elkaar en het bedrijf Ryoko geeft geen reactie op formulieren mails of tickets.

Antwoord van Ryoko
Er staat overal wifi maar je moet nog wel een data plan kopen ? Dus je betaald nog wel voor je gebruikte MB's ? En waar kan ik zien wat dit kost ?
Werkt in Nederland alleen met Vodafone, dat kun je op de website nergens vinden. Dit eerst gevraagd aan de chatmedewerker alvorens het product te bestellen, gelukkig.

Antwoord van Ryoko
I did not like the extra articles afterwards to combine with your router
Goede info en bestelling makkelijk te plaatsen

Antwoord van Ryoko
Mijn red unlimited simkaart van Vodafone werkt niet in mijn RYOKO.
Tel. 0622413575
Invoice #55979xv
HS Code 8517620090 CN.
Betaald Prijs €89,- (28-09-2024)
Jullie vragen om e-mailadres, maar die wordt geweigerd in mijn review?

Antwoord van Ryoko
Het bestelde 4g lte wifi router. Werkt niet met een simkaart van vodafoon. Heb dit artikel retour verzonden van een retour formulier van de ryoko.
Het retour adres is niet bekend in Duitsland. Ik heb het pakket terug gekregen. Het is erg bedroevend dit artikel gaat regelrecht de vuilbak in.
Bedankt voor dit slechte artikel en de slechte afwerking.
Rypko zal ik nooit doorgeven aan andere mensen doorgeven.
Hubert de Roos.

Antwoord van Ryoko
De bestelling is ok. Er wordt wel veel te veel extra's aangeboden.

Antwoord van Ryoko
Heb de Ryoko via hun website aangeschaft, in de aanbieding voor €89. Vervolgens werd er €131,99 van mijn creditcard afgetrokken. Bleek dat men ongevraagd er een Viaoto simcard 10 GB abonnement aan heeft gekoppeld. Diverse keren naar Engeland gebeld en gemaild, en uitgelegd dat ik dit abonnement niet wilde. Geen enkel effect.! Over 30 dagen wordt er weer € 42,99 van mijn creditcard afgetrokken. Ik ga nu de incasso van Ryoko blokkeren. Ik wil mijn € 42,99 terug gestort hebben. Op 31 oktober2024 van Ryoko bericht gekregen en daarbij hebben ze zich verontschuldigd. Ook hebben ze het volledige aankoopbedrag terug gestort. Uiterst netjes afgehandeld. Ben overigens zeer tevreden over de Ryoko Pro Mifi router.

Antwoord van Ryoko
Terug komend op mij review op Muama-Ryoko,
Er kwam een reactie van Joan hoofd van het Customer Care-team. Er werd geschreven dat men het zeer vervelend vond hoe het is afgehandeld. Met oprechte excuses werd mij een volledige terug betaling aangeboden van beide abonnementen en zelfs de aanschaf van de Ryoko.
Bij deze vind ik dat men het keurig heeft opgelost en wens de jonge firma het allerbeste.

Antwoord van Ryoko
Het meeste is goed, alleen de ingebruikname van het toestel kan beter uitgelegd worden in de handleiding

Antwoord van Ryoko
Nog steeds niet ontvangen 4weken geleden besteld vele keren gemaild maar nog steeds niks ontvangen pakket

Antwoord van Ryoko
Ik was in Engeland had wel Wifi maar kreeg geen internet ondanks dat er wel 4G was, op support vragen werd niet duidelijk geantwoord anders dan dat ik in moest loggen op de website en data moest kopen en heb niets aan het apparaat gehad ik heb bij terugkomst per direct het abonnement stopgezet (als dit kan)
Na chat overleg is het abonnement stopgezet en zijn de kosten teruggestort

Antwoord van Ryoko
Snelle afhandeling en wordt frequent een update gegeven over de vlotte levering