HOLD JER VÆK fra hende
Jeg skulle scannes ifm. graviditet. Jeg blev vurderet til, at være i ca. uge 4-5 men samtidig kunne Gitte se hjerteblink, hvilket allerede der ikke stemmer overens da man først vil kunne se det i uge 6. Hun virkede urolig ligeglad og besvarede ikke rigtig vores spørgsmål. Vi gik ihvertfald derfra med flere spørgsmål end da vi kom. Efter scanningen havde jeg spørgsmål og begyndte at spørge, hvor Gitte så synes hun bare skulle gå ud af lokalet imens, så fik så ikke svar på noget alligevel. Vi gik derfra med en rigtig dårlig fornemmelse fordi under scanningen fik vi heller ikke rigtig noget at vide.
Vi valgte så at tage til en anden scanning i Randers, som vurderede mig til, at være i uge 6+4 og kunne også se hjerteblink. Super skøn oplevelse! Og hun sagde alt så ud som det skulle.
Jeg skulle så i to dage have taget blodprøver ved Gitte for at se om mit HCG niveau steg (udfra at de synes jeg var i uge 4-5) så om fredagen får jeg så et opkald om, at HCG niveauet ikke var steget til det dobbelte som det skulle, så jeg skulle ihvertfald begynde at indstille mig på medicinsk abort. Den oplysning skulle vi så gå på weekend med (havde opfølgningstid tirsdagen efter)
Vi blev helt forskrækket og kontakte egen læge, som fik en akut tid til os på Viborg sygehus (kvindeklinikken), hvor jeg igen blev scannet og de så præcis det samme, som hende på klinikken i Randers. Så de synes 100% jeg skulle aflyse min opfølgningstid hos Gitte.
Jeg skal aldrig hen til Gitte igen. Hun virkede SÅ ligeglad med, at vi var der, besvarede ikke ordenligt vores spørgsmål og kan tydeligvis ikke finde ud af sit arbejde når man kan lave så forkerte vurderinger. Vi holder os til sygehuset og Randers scanningsklinik.
Her en uge efter tog vi til scanning i Randers igen og alt var præcis som det skulle være.
18 oktober 2024
Review zonder uitnodiging