Fint arbejde, de laver
Vi er tilfredse med glasklar.
Vi har haft dem nogle år efterhånden, samt ved rengøring af vinduer, da vi fraflyttede den gamle lejlighed 😊.

Antwoord van Glasklar vinduespolering
Vi tilbyder rene og skinnende vinduer til alle er gerne vil nyde deres udsigt :) Om du har et vinduer eller over 100 så giver vi gerne et tilbud til dig. Vores priser begynder helt fra kr. 70. Vores primære område er Aalborg kommune. Men vi har også kunder i Rebild, Jammerbugt og Brønderslev.
Rungsvej 66, 9200, Aalborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Vi er tilfredse med glasklar.

Antwoord van Glasklar vinduespolering
Brug ikke Glasklar Vinduespolering Aalborg.
Virksomheden løber fra prisaftaler, og sender krav til inkasso uden varsel.
I øvrigt udføres sjusket og ringe arbejde.
Jeg har været kunde hos Glasklar i 15 år og altid været tilfreds. De kommer fast og jeg har aldrig haft grund til at klage.

Antwoord van Glasklar vinduespolering
Altid flot pudset vinduer ( vand og sæbe) og altid til tiden ( en gang om måneden)👍

Antwoord van Glasklar vinduespolering
Håber at kunden, der bor på 1. sal er tilfreds med pudsningen af sine vinduer...... men som underbo, må jeg sige, at der ikke var nogen form for service!!! Da vinduerne på 1. sal bliver vasket, sjasker det ned på vand på vores vinduer. Jeg åbner et vindue og siger, at der godt nok er meget vand på vores..... Pudserens kommentar: "Jeg ser lige på det!" Da han er færdig med 1. sal, sætter han sine ting i bilen, og sætter sig også ind i den. Jeg går hen for at tale med ham, men han kigger på mig gennem ruden og kører...... Så om han har set på noget eller ej, vides ikke!! For det er tydeligvis ikke noget, der skal tales om!!
Flere gange er der oplevet striber på ruderne men i dag blev det stop. Han begyndte at vaskevinduerne lige hen over min søns barnevogn, som han lå og sov i. Vandet stod ud over vognen. Han havde ikke lige gidet at banke/ringe på døren først. Og jeg opdager det, fordi at det går i babyalarmen og jeg skynder mig ud og reder min søn fra et koldt bad🤯. Det er virkelig skuffende. Og ja der er igen striber på ruderne. Virkelig dårlig service.

Antwoord van Glasklar vinduespolering
Glasklar har kommet her siden 2017 og nu pludselig ville han komme og pudse vinduerne mens mine dagplejebørn står ude i barnevognene og sover dvs de skal flyttes. Jeg siger pænt at det kan ikke lade sig gøre når de sov og 1 time senere hvor de stadig sover siger jeg det samme. Han starter ud med at lægge fakturaen i postkassen inden han får at vide at der står barnevogne omkring huset. Nu har han sendt det til inkasso for ikke udført arbejde. Mage til skal man lede længe efter.