Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vervoer- en verpakkingsbenodigdheden winkel
  2. Glaswinkel
  3. Groothandelaar in glaswerk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

5,0

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for glassene, og at de hurtigt fandt vej frem til dig. Vi gør altid vores bedste for at sikre en god oplevelse hele vejen fra bestilling til levering.

Vi håber, vi får lov til at sende nogle flere glas din vej en anden god gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super hurtig levering og meget fin…

super hurtig levering og meget fin kundeservice

15 juli 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det er rigtig dejligt at høre, at du har været tilfreds med både vores kundeservice og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi håber at se dig på webshoppen igen en anden god gang!

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

3 augustus 2026

Hej Feroozan,

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😊

Det er altid en fornøjelse at have gode og loyale kunder som dig. Vi sætter stor pris på samarbejdet og glæder os til at fortsætte det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service opmærksom på…

Rigtig god service opmærksom på besparelser i forhold til mere bestilling

13 juli 2026

Hej Lise,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de gode ord 😊

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi gør altid vores bedste for at finde den løsning, der giver bedst mening for kunden – både når det gælder produkt, pris og levering.

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse!

Hej Alf,

Tusind tak for dine pæne ord – det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi håber at se dig igen på webshoppen en anden gang.

Bjarke
Glasogflasker.dk

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.
Bytter med et smil.

9 maart 2026

Hej Karin,

Mange tak for de pæne ord – det sætter vi stor pris på. En gang imellem kan man være uheldig at få fat i det forkerte, men så handler det heldigvis om at få løst situationen på den bedst mulige måde.

Super god betjening

Meget venlig i telefonen, imødekommende på alle måder, hurtig levering, pris også i orden.

6 oktober 2025

Antwoord van GlasogFlasker.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at i har haft en god oplevelse med både betjening, levering og pris. Vi gør os umage for at være imødekommende og effektive, så det betyder meget at få den slags feedback.

Absolut top-score!

Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regning. Det hele kom lynhurtigt - med en chokolade! :) Absolut top-score.

10 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for den hurtige behandling og hav…

Tak for den hurtige behandling og hav en god sommer

10 juli 2025

Hej Heinz,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du sætter pris på den hurtige behandling – det betyder meget for os.

Vi ønsker dig også en rigtig dejlig sommer! ☀️

8 april 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig!
Vi gør os altid umage for at give vores kunder den bedst mulige service, så det betyder meget for os at mærke, at det bliver værdsat.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på webshoppen igen en anden gang.

De bedste hilsner,

Hej Martin.

Mange tak for at tage dig tid til at give os den fine anmeldelse. Vores hurtig forsendelse er én af de mange fokuspunkter, og er vi er glade for at det bliver værdsat.

Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang.

Mvh