Deze site is heel betrouwbaar, goeie kwaliteit ook. Ben r super blij mee

1. Vechtsportwinkel

GOAT Boxing is een Nederlands boksmerk. Dutch Premium Boxing Brand. Greatest Of All Time Is a term that the great athletes use to indicate that they are the absolute top. In boxing, the names Muhammad Ali and Mike Tyson are often referred to as the GOAT. Hard work and dedication will get you to the top, use GOAT Boxing gear! We are a Dutch company, our factories work according to our quality standards. Because only the best quality is good enough for the future Greatest Of All Time. Our products are tested long-term by good athletes so that we can provide a trustworthy product. The Brand Behind The Boxer

4,6

En goede spullen✅️

13 augustus 2023

Besankt voor de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🐐🥊

Super service/quality 💪🏻

Eergisteren besteld, gister in huis, vandaag mee getraind ! Super service, super quality. Ben zeer tevreden

8 maart 2023

Antwoord van Goat Boxing®

Bedankt voor je 5⭐️! Veel succes met je boxing gear🐐🥊.

Positieve ervaring

Snelle service: ik had de handschoenen de volgende dag al in huis en netjes verpakt. Het is voor het eerst dat ik handschoenen van Goat Boxing heb, maar ze trainen heel prettig. Ik ben er erg blij mee!

1 oktober 2022

Bedankt voor je review🐐🥊⭐️

Super kwaliteit handschoenen

Super kwaliteit handschoenen, snelle en vriendelijke service. Aanrader wat betreft prijs/kwaliteit.

16 juli 2021

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Lars, bedankt voor je feedback🙏!
Veel boksplezier met GOAT Boxing🥊

geweldige kwaliteit & betrouwbaarheid!

Ik heb zelf 2 paar handschoenen en meerdere bandages! Het is allemaal van goeie kwaliteit en ben er super blij mee!

Topmerk!

9 juni 2021

Hi Natanael,
Bedankt voor je review!
The Road To Become The G.O.A.T.🔥🥊

Bandage zwart

Bandage besteld, goeie lengte (4 1/2 meter) en klittenband is sterk. Volgende dag al in huis, kortom dik tevreden.

29 maart 2021

Antwoord van Goat Boxing®

Bedankt voor de review. Veel train plezier met
GOAT Boxing🥊

Supermooi boxinggear!!!

Supermooi boxinggear gekocht, erg vriendelijk geholpen en de bestelling had ik de volgende dag in huis.

En de Icy silver premium gloves zitten als gegoten.

Thanks voor de topservice.

4 maart 2021

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Patrick, Bedankt voor je review!
Veel plezier met de Icy Silver Gloves🥊🔥

Alles op in top in orde!!!!!

Alles op en top in orde!!!!!

Kwaliteit top! Service top!

17 februari 2021

Thanx voor je review Jef🔥🥊

zwarte bandages

Ik heb de zwarte bandages besteld.
Snelle levering en mooie kwaliteit, zelfs na wassen en intensief gebruik blijven ze goed!

20 januari 2021

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Mart, bedankt voor je review!
Goed te horen dat je tevreden bent met onze spullen.
Kwaliteit en service is waar GOAT Boxing voor staat🥊

Icy Silver Premium Gloves

Ik heb de Icy Silver Premium Gloves nu zo'n 2 maanden 3x per week in gebruik. Ik was al onder de indruk van de pasvorm maar de kwaliteit van de handschoen is echt heel erg goed. Ik boks al vele jaren en heb behoorlijk wat handschoenen versleten de afgelopen jaren, dit paar behoort zeker in mijn top 3! Padding top, pasvorm top, materiaal aan de binnenkant droogt snel, gewoon niks op aan merken. Ontzettend blij mee!

1 december 2020

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Joop, goed om te horen dat onze producten bevallen!
GOAT Boxing is constant bezig om de kwaliteit van onze producten te blijven garanderen.
Ook voor ervaren boksers moeten onze producten aan de verwachtingen voldoen.
Bedankt voor je feedback!💪🥊

Ook ik heb eindelijk de Goat boxing…

Ook ik heb eindelijk de Goat boxing gloves en bandages weten te scoren en ben er super blij mee. Ik weet waar ik voortaan mijn boksspullen vandaan ga halen!! Goede kwaliteit heel professioneel en zit super comfortabel!

En wat de service betreft van hetzelfde niveau als de boksspullen, Top!!!

Nataniel

19 november 2020

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Nataniel, bedankt voor je feedback!
Het team van GOAT Boxing staat graag voor je klaar!
💪🔥🥊

Goat boxing ,

Goat boxing ,
Super merk heb de handschoenen 16 oz bandage ,bitje , en de sweater goeie kwaliteit en het ziet er mooi uit super blij mee

8 november 2020

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Davey, bedankt voor je bericht!
Veel trainplezier met je GOAT Boxing gear, in deze roerige tijden 💪🔥🥊

Deze site is heel betrouwbaar

Deze site is heel betrouwbaar, goeie kwaliteit ook. Ben r super blij mee

6 november 2020

Hi Lex,
Bedankt voor je bericht. Uiteraard kan er altijd iets niet helemaal goed gaan maar dan lossen wij dit netjes op.
Zoals het hoort🥊

Top kwaliteit artikelen en klantvriendelijke medewerkers …

Top kwaliteit artikelen en uitstekende service.
Ik ben heel erg tevreden met boks handschoenen, ik zocht al tijdje naar goede kwaliteit handschoenen, ik raad iedereen goat boxing aan. Snelle levering, top kwaliteit , klantvriendelijk en uitstekende service.
Aanrader !!!

Antwoord van Goat Boxing®

Romani, bedankt voor je bericht. Goed te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit!
Be the GOAT🔥💪🥊

Topkwaliteit!!

Handschoenen gekocht bij Goat Boxing. Uitstekend geholpen, zeer vriendelijk en service gericht. Ik gebruik de handschoenen bij boksen en kickboksen. Ben zeer tevreden over de pasvorm, kwaliteit en prijs. Ik zal hier zeker vaker iets bestellen.

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Rifat, thanx voor je bericht. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken en te houden!
Veel succes nog met je Fiery Black gloves😊💪🥊

Super tevreden! Super kwaliteit en top service

Super tevreden! Boks nu al een tijdje met de handschoenen en wraps van GOAT. Ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten en over de ontwerpen van de handschoenen en de wraps. Zeker een aanrader om hier u boks spullen te halen! Niet alleen is kwaliteit super ook is de service top!

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Sem, goed om te horen dat ze nog steeds bevallen😊.

Top kwaliteit

Laatste heb ik handschoenen gekocht van GOAT Boxing. Ik ben er zeer tevreden mee. Top kwaliteit!

1 november 2020

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Laurent, bedankt voor je beoordeling top!💪🔥🥊

Top kwaliteit boks artikelen!

GOAT boks spullen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Na jarenlang boksen kan ik met veel zekerheid stellen dat de Icy White bokshandschoenen voor mij op nummer 1 staan! Ook de klantenservice is uitstekend, toppers!

1 november 2020

Antwoord van Goat Boxing®

Hi Harry, enorm bedankt voor je positieve feedback!