Een week geleden een matras bestelt maar de status zegt "vermoedelijk geleverd". Tot op heden niets ontvangen of gezien van de bestelling. Ik weet niet waar ik terecht kan met vragen.
Ik moet bekennen dat ik in het begin de service niet zeer goed vond, maar dit kwam doordat het vakantietijd was en het kantoor onderbezet was. Dit had dan ook wel wat duidelijker aangegeven mogen zi... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Een week geleden een matras bestelt…
Graag plaats ik ook een review
Graag plaats ik ook een review, gezien Goodvoormekaar.nl die blijkbaar lezen.
De frustraties die ik hier lees en heel goed kan begrijpen is dat Goedvoormekaar.nl niet telefonisch bereikbaar is. Op bol.com staat een nummer: +31532005568. Het gaat over, maar na een tijdje verbreekt de verbinding. De eerste keer dat ik een mailtje stuurde, laat in de avond nog wel, kreeg ik binnen 3 uren antwoord, daarom niet 1, maar 2 sterren
De volgende dag had ik zgn mijn bestelling ontvangen. Blijkbaar komt dit vaker voor en bol.com raadde aan 4 werkdagen te wachten. Die zijn inmiddels voorbij. Je krijgt ook geen track&trace code dus je voelt je machteloos.
Als Goedvoormekaar.nl niet had gereageerd op mijn bericht op bol.com en sommige reviews hier zou ik denken dat ze een scam zijn. Nu denk ik dat ze zich simpelweg niet goed inleven in de klant en ja...misschien wel al 12 jaar! Als klant, vooral als je veel geld hebt betaald, wil je weten waar je aan toe bent.
Bij een ander bedrijf, waar ik veel minder heb betaald voor mijn bestelling, is mijn bestelling ook niet aangekomen. Maar ik kon ze bellen en ze konden mij vertellen wat er aan de hand is. Nog steeds niet leuk dat ik mijn bestelling niet heb, maar ik heb totaal niet de neiging uit frustratie een negatieve review te schrijven. Ik voel mij gehoord en ik weet waar ik aan toe ben. Dat is het grote verschil. Nu wacht ik al 3 uren op een reactie van Goedvoormekaar, wat echt een naar gevoel geeft. 's Avonds laat wel binnen 3 uur een reactie, nu overdag niet...
Mijn tip: werk hieraan en ik ben bereid mijn review te herzien.
Leveren een oudere versie van een camera rugzak
Een LowePro ProTactic BP 350 AW III besteld via Bol.com. Wordt de oudere versie geleverd, de II. Bij navraag 'verkeerd ingepakt'... Op Bol.com staan al meer reviews waar hetzelfde gebeurde. Op de vraag 'dus als ik hem opnieuw bestel, krijg ik wel de juiste', krijg ik pas geruime tijd later antwoord 'sorry, die hebben we niet meer op voorraad'. Inmiddels geld terug, maar het voelt als bedonderd worden, in de hoop dat je niet merkt dat je een ouder model krijgt.
Al ruim een jaar geleden een matras…
Al ruim een jaar geleden een matras gekocht ,maar ga kapot van de pijn in mijn rug , zou niet moeten kunnen ,tenslotte betaal je voor een goed matras die wat jaren mee kan ,een bericht gestuurd maar totaal geen reactie ,je zou op zn minst even kunnen reageren
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Hoe durven ze Goedvoormekaar te heten. Maak er maar SLECHTVOORMEKAAR van . Dit plaatste ik 18 uur geleden na meerdere berichten gestuurd te hebben . Wat schetst mijn verbazing : gisteravond kreeg ik van post nl ineens bericht met: Nieuw pakket van Goedvoormekaar. Dus uiteindelijk een andere opgestuurd en….vandaag bezorgd. Dat mag dan ook gezegd zijn. Ik ga van 1 ster naar 3.
Een batterij gekocht voor hikoki.
Een batterij gekocht voor hikoki.
Was 1 dag sneller geleverd dan voorzien !!
Beloofde 24 uur bestelling na een week nog steeds niet geleverd.
Bestelling zou binnen 24 uur geleverd worden. Na een week nog steeds niet geleverd. Wel 2 meldingen dat ik niet thuis zou zijn geweest, maar ik was gewoon thuis en niemand gezien. Er was toestemming om het artikel bij de deur achter te laten, maar ook dat gebeurde niet.
Geen direct contact mogelijk.
Bewust adverteren met levering binnen 24 uur terwijl ze vooraf weten dit niet te kunnen omdat ze een onbekende en waarschijnlijk goedkope transporteur kiezen.
Klassieke dozenschuiver met geen enkele intentie tot klantvriendelijkheid.
Bestelling van een bureaustoel niet…
Bestelling van een bureaustoel niet bezorgd en contact niet mogelijk. Als je op de website klikt via Google zoekopdracht naar goedvoormekaar kom je op een bio ethenol website. Wat is dit voor bedrijf??
Retour aangemeld maar geen reactie Goedvoormekaar
Retour aangemeld. Zou retourlabel gestuurd krijgen maar gebeurt niet. Contactgegevens Goevoormekaar Home niet te vinden. Graag in reactie zetten zodat contact opgenomen kan worden.
Wij hebben een inductieplaat besteld…
Wij hebben een inductieplaat besteld via bol.com. De plaat is keurig op tijd geleverd door DHL. Het duurde 1 dag langer, maar dat lag aan DHL. Mooie prijs voor deze plaat!
Valselijke reclame.
Valselijke reclame.
Beloofd binnen de 24h te leveren, maar het duurt 4 dagen eer ze het product aan de leverancier meegeven.
No 6 dagen wachten is het product nog steeds niet ontvangen.

Geen direct contact mogelijk.
Bewust adverteren met levering binnen 24 uur terwijl ze vooraf weten dit niet te kunnen waarmaken.
Slechte informatievoorziening.
Klassieke dozenschuiver met geen enkele intentie tot klantvriendelijkheid

Antwoord van Goedvoormekaar
Ik heb wasmachine gekocht via bol.com…
Ik heb wasmachine gekocht via bol.com toen hij voor de deur was wouden ze het niet naar boven brengen, maar was wel de afspraak ook via bol.com. Chauffeur zomaar weggereden. 4 dagen daarna bezorgd gekregen weer niet naar boven gebracht heb het zelf moeten doen. Thuis uitgeprobeerd zag opeens niet appart centrifugeren op deze apparaat af en toe wil je hem alleen centrifugeren heeft deze optie niet wat ik nog nooit heb gezien. Wou retour sturen bij bol.com staat status retourgemeld wacht op instructies van goedvoormekaar. Geen reactie van goedvoormekaar. Tot ik zelf mail heb gestuurd naar goedvoormekaar zeggen ze is niet te routeneren terwijl duidelijk staat tot hoeveel dagen. Ik ga dus liever naar mediamarkt dan dit. En niet te vergeten kreeg bedieningspaneel in het Duits.
Ik wacht nu 5 dagen om een label…
Ik wacht nu 5 dagen om een label krijgen om bestelling terug sturen ik bel aan bol .com
Ze weten ook niet deze bedrijf heeft geen antwoord.
Wat een slordigheid😡😡😡😡
Vaatwasser geroest en slechte communicatie
Ik had een tafel vaatwasser besteld via bol.com, maar toen rond de leverdatum nooit bericht gekregen. Na 1,5 week zelf contact opgenomen, stond hij blijkbaar bij buren verderop. Maak ik het pakketje open, is de vaatwasser nat en geroest. De klantenservice is ook niet bereikbaar via de telefoon, alleen via de mail. Hele slechte service.
Fantastisch goede en snelle…
Fantastisch goede en snelle klantendienst... ik had een klein probleempje aan een zijpaneel van mijn loungeset en dit was binnen de week vervangen. Ik ben super tevreden over mijn loungeset EN dit bedrijf.
Ik raad hen zeker en vast aan als je iets wilt kopen
Jura koffiezetapparaat.
We hebben een half jaar geleden een Jura aangeschaft via Bol. Com die bij de shop GOEDVOORMEKAAR. Nl vandaan kwam.
Nu is het zo dat het apparaat de bonen niet meer vermaalt, we hebben contact gehad met Jura en Bol.com maar die verwijzen ons door naar die shop.
Nu hebben we het apparaat aangemeld en dan krijg een antwoord terug die doordrenkt is ……
WIJ PAKKEN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID NIET.
Wat een zeer ontklantvriendelijk bedrijf.
Noot en nooit meer.

Antwoord van Goedvoormekaar
Perfect matras voor weinig geld voor …
Perfect matras voor weinig geld voor een paar jaar.
Topmatras van Goedvoormekaar. Topshop.
Ik was op advies van een andere tevreden klant van deze shop naar de website gegaan. Daar de matrassen bekeken nog even gebeld of het op voorraad was en de volgende dag in huis. Het matras slaapt top hier haal ik zeker weer een matras. Wel even wennen dat het was opgerold maar maakt voor de kwaliteit niets uit.
Onbetrouwbaar en ondeugdelijke producten
Bed en matras besteld, levering duurde erg lang. Bed geleverd is de verkeerde kleur..
Bed blijkt uit 160 stukjes te bestaan, binnen een maand zakte het voeteneinde door.
Klacht ingediend met foto's. Reactie terug was dat we waarschijnlijk op het bed hadden gezeten...tja hoe kom je anders in je bed...
Achteraf weer een mail gekregen dat men het geld terug zou storten, tot op heden geen geld en reactie meer ontvangen.
Zeeer onbetrouwbaar en ondeugdelijke producten, blijkbaar hangen er nog meer webshops onder dit bedrijf, kijk dus goed uit waar je iets besteld..