Goldcityhotel Reviews

TrustScore 3 uit 5

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Gold City Hotel Turkey is not even worthy of bronze!

Het hotel was veel belovend maar helaas zwaar tegen gevallen.
- Aqua park en de Avond Animatie / Kids Disco liggen eigenlijk los van het hotel, bij de entree de straat over, 8 meter trappen naar beneden, 75 meter verder ingang. je kunt dus niet snel van het Aquapark of animatie naar het zwembad, waardoor je eigenlijk niet volledig tot zwemplezier komt, kids aquapark, ouders willen bij zwembad blijven, etc.
Ook was het zichtbaar dat deze al een hele tijd geen onderhoud gehad hebben, waardoor enkele glijbanen pijnlijk konden zijn.
- ETEN: zwaar onder de maat ! te weinig westerse variaties, eten was vaak lauw, frieten vaak niet door/gaar gebakken, spaghetti of macaroni was er wel maar de Bolognese saus was niet te eten, veel eten was te gekruid, soep was wel lekker.
Deserts wel veel keuze aan cakejes, (wel pure suiker), helaas géén IJs. Fruit was er wel in overvloed en goed.
Avond eten is ook pas om 18:30 (vrij laat)
Aan het zwembad was in de middaguren wel nog pizza en Friet met Hamburgers en ook Spaghetti te krijgen
Pizza was taai, Spaghetti zelfde als in restaurant, Friet met Hamburger (verschillende soorten) waren wel lekker.

- Familie kamers waren ruim en met airco, bedden goed. Kluis (in de 2 appartementen die wij hadden) beide battery low (dus durfde je niet te gebruiken). 1 kamer met badkamer: douche, wc, lavabo + grote kamer badkamer met Bubbelbad met Douche (in bad), wc en lavabo (maar Bubbelbad functie kapot)
(zowel battery low in kluis als defect bubbelbad, op dag 1 gemeld, en na 1 week nog niet gerepareerd of batterijen vervangen).

Zwembad bevatte redelijk veel bleekwater/chloren en her en der waren tegels weg of scherpe punten.

Accommondatie ligt ook verder weg van de stad en het strand dan wordt vermeld (in ieder geval kwa tijd)
de Transfers hiervoor rijden maar 1x daags in de ochtend heen en 1x daags in de avond terug (gemist is taxi nemen).
de Transfer-Busjes, de ene is nieuw en de andere valt bijna uit elkaar, hierdoor zijn wij niet van het hotel weg gegaan.
wij hadden het 'geluk' de rammelbak te hebben, waardoor de rit minstens 15 minuten langer duurde omdat het busje de berg niet omhoog kwam (zelfs een minder stijle), maar die van aan het hotel is heel stijl en de bus ging maar niet vooruit, die motor ronkte, schakelen als 'n wilde... de wilde hond die er naast de bus liep was sneller ! we dachten echt dat we de hele berg omhoog moesten lopen met onze kofffers.

Oost-gang ligt aan zwembadzijde, wij hadden Noord aan het park zijde, beide wel mooi uitzicht !
Hotel opzich ziet er ook mooi uit, de lobby, de ligweide aan het zwembad en restaurant worden wel heel schoon gehouden.
Veel ligstoelen (net niet genoeg voor iedereen), maar ook nog heel wat tafeltjes (aan beide zijde van het zwembad (waarvan 1 zijde overdekt).

ALL-In viel ook tegen kwa dranken, enkel coctails op vodka en tiquila basis waren gratis (sex on the beach / San Francisco)
Bier is EFES blauw (was niet lekker), andere merken waren betalend (zoals Heiniken en Grolsch waren er wel, Belgische bieren niet, had wel Jupiler verwacht)

+ kon wel ook hapje krijgen door de dag en koffie is zeer sterk, adviseer ik white koffie (is met melk) die was wel redelijk goed, espresso, cappuccino en chocomelk was er ook te krijgen en diverse thee.
- enkel tussen 15:30 - 16:30 kon je gratis IJs (cornetto of waterijsje) halen, veeeeel te weinig keuze !

- Bar aan het zwembad ging pas open om 10:00 / koffiebar om 9:00 daarvoor buiten niets open ! en vanuit restraurant mag je niets mee naar buiten nemen, dus dat is een groot min punt, dat je zolang moet wachten om buiten iets te kunnen drinken.

+/- Personeel was vriendelijk (maar enkel tegen diegene die ook goedemorgen/goededag en dank u zeiden, anders gewoon correct maar zonder dankbare toon. Wel schandalig vond ik dat het personeel dat enkel moet poetsen of vuil opvegen NIETS mag zeggen tegen de gasten, ook wanneer deze hen dankt voor hun service mogen ze nog niet eens zeggen dat het graag gedaan is of iets dergelijks, alsof het SLAVEN zijn ! Echt schandalig voor deze tijden, slavernij is jaren geleden wereldwijd afgeschaft, hier blijkbaar dus niet !

Animatie: zwembad 4x per dag, wel leuk, Darts 2x per dag (met Duitse Dartlegende White Angel, die heel leuk en aangenaam was en ook geregeld bij gasten kwam zitten te vertellen en grappen te maken, hij was heel leuk !
Voetbal was op groot scherm (al viel die wel bij 3 wedstrijden uit, 1 volledig (net de match met België))
maar daardoor was het avond programma aangepast en vaak was er daardoor niets te doen.

Deurkaart NIET achter de GSM bewaren (in een gsm hoesje waar je visitekaartjes kan insteken die dan bij dichtmaken op het scherm liggen kan dan wel weer ENKEL wanneer je ook een papier met Zilverfolie er rondo in hebt steken !)

Gaming Hal Oké, maar Bowlingbanen lopen niet, waterpas, alsook de pooltafels.

4 juli 2024
Reviews in alle talen tonen. (4 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken