1. Goud- en zilverhandelaar
  2. Financieel adviseur

Since 2001, Goldmoney® has helped over 1 million customers protect close to $2Billion dollars in assets by providing the most affordable, fastest, and safest way to buy and store precious metals. Further information can be found on www.goldmoney.com.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uitstekende service en professioneel team.

Het personeel is vriendelijk, geduldig en altijd bereid te helpen. Vragen worden snel en effectief behandeld, en het platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Ik ben al jarenlang klant en kan zeggen dat de service consequent betrouwbaar en efficiënt is. Dit bedrijf combineert professionaliteit met persoonlijke aandacht, waardoor ik het absoluut zou aanraden.

2 september 2025

Dear Ivette,
Thank you very much for your kind words. We are extremely happy to hear that you are continuing to receive such excellent and consistent service.

"Margaritaville" (South Park) .... and its gone, gone

Update: 20-01-2020
Heel veel trekken en halen.
Een deel van het geld (na zowel transfer fee + -zoals ze beweren door " een andere bank" wederom "een fee") ontvangen.
Account is onderstussen niet meer toegankelijk voor mij, en er moet nog een bedrag door mij ontvangen worden.
"Pirates of Canada" zou ik zeggen.
-verontrustend-

Jaren lang leek het een mooie tent.
Totdat ze grof geld beginnen weg te slepen.
Op geen enkele wijze worden e-mails, tweets of zo beantwoord.
Laat me denken aan "Margaritaville van SouthPark".... "and its gone". Ongelooflijk.

7 januari 2020

Ik ben al meer dan een jaar bezig om de…

Ik ben al meer dan een jaar bezig om de inschrijving te vervolledigen.
Er wordt nauwelijks of niet beantwoord op de interne mails die ik verstuur.
Ik versta niet dat ik geen volledige toegang krijg na het herhaaldelijk toesturen van alle gevraagde informatie.

Voor wat mezelf betreft is dit geen serieuze aanbieder, ik ga een andere oplossing zoeken.

26 februari 2019

Beste Bart,

Wij zijn een wereldwijd gereguleerde online bewaringsdienst en voldoen aan de hoogste standaarden van KYC en AML. Ons Relatiebeheer-team reageert binnen 24 uur op alle berichten en oproepen. Stuur een e-mail naar questions@goldmoney.com en we kunnen deze kwestie verder voor u onderzoeken.

Ik heb al enige tijd een Personal…

Ik heb al enige tijd een Personal goldmoney account. Recent willen ze dat ik een upgrade doe naar de Holding. Hierbij wordt er zoveel informatie van me gevraagd die wat mij betreft 'Private' zijn. Zonder die informatie kom ik er niet in. De gegevens die men wil hebben hebben wat mij betreft helemaal niets met het hebben van een account te maken. Ik overweeg mijn geld (goud) daar weg te halen. Ik vertrouw ze niet meer.
Geen aanrader, doe het niet! Ik ga een ander zoeken (als die er is)
martin.

29 november 2018

Beste Martin,
We moeten de hoogste normen van due diligence en KYC volgen. U hoeft niet te upgraden naar het nieuwe account als u dit niet wilt en in plaats daarvan kunt u het oudere account actief houden. Neem contact op met Richard via support@goldmoney.com en hij zal je je opties laten weten.

zeer gebruikvriendelijke site om fysiek goud te kopen

Zeer goede site om fysiek goud aan te kopen en alle betaalmogelijkheden zijn aanwezig, gemakkelijk voor iedereen ook omdat je met ieder bedrag beetje goud kan aankopen en de bewaarkosten zijn nul hoop wel dat dat zo blijft!
Hoop dat er ook platina binnenkort te koop is
nogmaals een aanrader.

15 augustus 2015
Reviews in alle talen tonen. (2.096 reviews)