Door Govvi heb ik ontslag kunnen nemen op mijn werk en werk ik nu van waar ik wil! Ik ben ook grote fan van de producten: De koffie is geweldig lekker (nog nooit koffie gedronken, nu 1L per dag), de... Toon meer

Ik wil even inhaken op Karin op het aanwezig zijn van drugs in govvi producten. Dit product is nagemaakt en wordt verkocht op internet. Govvi is hierna aan alle kanten getest er is een nieuw rap... Toon meer

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Het is een goed product de win in combi…

Het is een goed product de win in combi met de boost. met de maar de verkopers oplichterij ik heb altijd via korrelenkruid.nl gekocht en opeens kan je ze niet meer bereiken niet meer vinden zulke sites moet verbannen worden en govvi moet dat weten door zulke sites krijgt hun product een slechte naam.

4 december 2024

Niet kopen!!!

De eerste formule werkte goed.
Dan zijn ze veranderd. En sindsdien geen succes meer.
Als je er iets van zegt wordt je reactie op hun fb pagina verwijderd of wordt je zelfs geblokkeerd…
Pure oplichterij.

19 november 2024

Kijk uit waar je het besteld

Kijk uit waar je het besteld. Ik bestelde een pakket bij “makkelijk-afvallen.com” maar heb nooit iets gekregen. Dus via die site ben ik opgelicht. Alleen mijn portemonnee werd lichter.. geld kwijt. Op die site kan je ook een beoordeling plaatsen maar die is gewoon verwijderd. Dus nu maar op deze manier mensen proberen te waarschuwen dat ze voorzichtig moeten zijn waar ze gaan bestellen.

14 september 2024

Oplichterij producten doen niets

Dit is zo'n groot oplichterij bedrijf. Alle goede recensies komen van de verkoopsters. Ik hen het abnormaal dure pakket geprobeerd. Het doet precies niets hoofdpijn duizelig etc. Ik volgde een fb pagina daar reageer ik met waarheid onder, daaronder ook weer ontevreden klanten en ja je raad het al je wordt geblokkeerd. Op dit bedrijf moet een stop gaan komen. Gewoon zware oplichterij door leugens wat niets helpt.

31 juli 2024

Goedemiddag

Goedemiddag
Dankzij Chantal en Ronald leerde ik de suplumenten van Govi kennen.
Ik dacht ja weer het zoveelste pilletje dat niet gaat werken.
Maar in tegendeel.
Ik ben ondertussen 8 kg vermagerd.
Mijn bloedwaarden zijn op nog geen 3 maanden zo goed.
Ik had een cholesterol van 259 en is naar 150 gegaan
Mijn goede cholesterol is van 159 naar 49 gegaan.
En mijn suikerwaarde staat zo perfect.
En dat allemaal via govi.
Ik voel mij zo lekker in mijn vel en kan het alleen maar aanbevelingen en gewoon proberen.
Wil je graag info stuur maar een berichtje naar mijn fb
Betty Boon

30 juli 2024

Win één van de top producten van govvi

Het lukte mij niet om nog meer af te vallen. Ik bleef hangen op het zelfde gewicht. Totdat ik de win van Govvi tegen kwam. Eindelijk een product wat echt doet wat hij beweert.
Top producten voor iedereen die een gezond lichaam wil.

27 juli 2024

Na 6.5 jaar eindelijk DE juiste plek gevonden

Na 6.5 jaar online gewerkt te hebben, ben ik terecht gekomen bij Govvi. Ik ben in een bedrijf terecht gekomen waarbij je welkom bent en geaccepteerd wordt zoals je bent. Het maakt niet uit wie je bent, hoeveel ervaring je hebt of wat dan ook: Jij kunt zijn wie je bent. De producten zijn geweldig, maar het allerbeste product is het compensatieplan. De verdiensten zijn hoger dan gemiddeld en je bent nergens toe verplicht. Ik ben fan!

Ik ben zo blij met Govvi 👌

Ik ben zo blij dat Govvi op mijn pad gekomen is, ik ben op een makkelijke manier die heel goed vol te houden is 11 kilo kwijt, zonder moeite en dat op mijn leeftijd 🙌53jaar.
Alle producten zijn trouwens goed, ik ben zo dankbaar voor de Govvi kaart daardoor slaap ik zo lekker 🙏

Super tevreden

Super tevreden over de producten en de snelle levering! De Win & de Boost zijn mijn favorietjes, de smartcoffee kan ik ook niet meer missen in mijn dagelijkse routine. Ik heb geen dipjes meer en zit vol energie! 🤩
Top bedrijf, top coaching & top producten!

10 juli 2024

Goud voor je Gezondheid in handen

Super ervaring mee. Een bedrijf met het hart op de juiste plaats. Transparant, Snelle levering en communicatie. Supplementen doen hun werk hierdoor -7kg afgeslankt. De Win,Boost en Harmonic card zijn mijn favo producten.

Exclusieve en luxe producten

Ik kwam als klant met GOVVI in aanraking en 8 kilo afgeslankt ondanks ik in de overgang ben. Ik besloot om doorverwijzer te worden omdat ik 100% ben afgekeurd en ik dit kon doen via social media. Echt een aanrader als je het leuk vindt om luxe en exclusieve producten wilt promoten als influencer of UGC creator! De producten zijn toonaangevend en uniek en daardoor vind ik het fijn om met deze producten te werken. Ook voor traditionele ondernemers is het een mooie aanvulling om extra waarde te bieden aan je klanten, zonder dat je zelf in voorraad hoeft te investeren.
Dit was voor mij de eerste kennismaking met e-commerce en affiliate marketing en werk met een super leuk team. Het heeft mij zingeving en voldoening gegeven, wat zeer welkom is, omdat ik niet meer in het normale arbeidsproces kan functioneren.

26 juli 2024

De producten van Govvi hebben mij geholpen uit mijn burnout!

De supplementen die ik gebruik van Govvi hebben mij echt ondersteund in mijn proces van mijn burn-out. Door de supplementen, de elektrolyten, de Smart koffie, de frequentiekaart & ketting en de Go Charge stond ik elke dag met veel energie op en kon ik weer uitkijken naar de dag die voor mij lag. Ook ben ik nu 5 kilo afgevallen met de supplementen en heeft het mijn lichaam geholpen om na mijn zwangerschap weer terug in balans te komen. Voor mij echt op het juiste moment op mijn pad gekomen. Door de frequentie kaart slaap ik ook dieper en wordt ik meer uitgerust wakker. Ook helpt het als ik in een ruimte ben met veel mensen dat ik minder overprikkeld wordt.

Een Super ervaring Een Top bedrijf

Een Super ervaring Een Top bedrijf . Een Goede communicatie via de online chat in je backoffice .

De Supplementen doen hun werk.

Mijn favorieten zijn de boost , win en de smart koffie !

Gewoon weg TOP 🤩

Is dit jouw bedrijf?