helemaal geweldig
alles is naar gewenst verlopen en het is gegaan zoals het was verwacht, ik had al eerder de mio moov M416lm gekocht en wist dus dat het goed zou komen.
hartelijk bedankt en ga zo door
g.hameteman
De PDA-specialist sinds 2000 voor alle merken handheld's en alle PDA-accessoires. Op werkdagen voor 22.00 uur besteld? Morgen gratis bezorgd!
hartelijk bedankt en ga zo door
g.hameteman
Eerst goed georiënteerd op de website, op maandag en toen besteld.
Via trac en trace het pakje gevolgd en het zou dinsdags tussen 16.00 en 20.30 afgeleverd worden, om kwart voor 6 kijk ik op track en trace en er staat, pakje afgeleverd op mijn adres om 17.38 met een handtekening die niet van mij is en ook geen pakje heb ontvangen. Daarna heb ik naar de Gpsshop gebeld waar ik in de wachtrij werd gezet om dat het nog al druk was. Na 10 minuten aan de telefoon te hebben gehangen ging de deurbel en stond post.nl aan de deur met mijn pakje en ik vroeg hem of ik een handtekening moest zetten, nee dat hoef niet want ik heb geen scanner bij me zei hij daarop.
Maar gelukkig had ik mijn pakje ontvangen. Maar ik maakte me van te voren toch grote zorgen dat het pakketje in verkeerde handen was verdwenen.
Groetjes Henk
Ik raad Gpsshop een ieder aan, want de bestelling wordt snel verwerkt en binnen één dag geleverd en aangezien er snel geleverd wordt, straalt het ook vertrouwen uit richting de klant. Ik zou er zowiezo weer iets willen bestellen. Derhalve mijn beoordeling: Perfekt.
Alleen jammer dat de beloofde factuur niet bij de bestelling zat ingepakt.
Voor ruim 1000 euro besteld in 1 jaar tijd via Coolblue.
Laatste transactie: nieuwe Tomtom 825M. Dashmount set erbij besteld.
Inderdaad, snel geleverd. Toch heb ik bij deze transactie t.o.v. andere leveranciers die ook de andere dag leveren zo'n 35 euro teveel betaald.
(mijn eigen schuld natuurlijk, ik had beter moeten zoeken)
Ik vind niet dat 'service' betaald moet worden door de consument door hogere prijzen te hanteren.
Uiteindelijk netjes opgelost door medewerker Bas van Coolblue.
GPS toestel gekocht. Doordat het toestel geregeld van de voorruit viel bij heet weer brak de voeding af.
Toestel werd met de glimlacht terug aangenomen in de winkel maar 2 dagen later kwam er een mailtje om te melden dat ik de boom in kon met mijn toestel. Ze wilde, tegen betaling, wel een offerte maken voor de herstelling.
Snel leveren en een big smile in de winkel is voor mij echt niet voldoende. Normaal heb je toch al een tijdje nagedacht over hetgeen je wil en dan steekt het niet op die ene dag.
Eigenlijk is die ene ster nog eentje teveel.
wij hadden een carmin nuvi 1340 met lifetime updata besteld en deze was de volgende dag in huis maar zonder lifetime update kaart.
terug gestuurd en 4 dagen later hadden we hwm weer in huis,weer zonder kaart,na mailen en bellen kon de kaart niet nagestuurd worden en de klanten service zei ook nog dat je hem alleen maar moest activeren via de site van carmin maar carmin zei dat dat niet zo was.
ik vraag me af of ze er daar wel verstand van hebben.
als we informatie vroegen kregen we als antwoord dat de retourzending binnen was gekomen en verder konden ze geen informatie verschaffen.ik vind dit puur slecht.
we hebben ons geld terug gevraag maar na 3 dagen is dat ook nog niet binnen.
ik koop er niets meer.
Ik had voor de vakantie een tomtom nodig. Ik moet zeggen dat je in de site om komt in de verschillende apparaten maar uiteindelijk voor een HD traffic gegaan want flitsmeldingen, dat was goed te lezen in de site. De twitter helpdesk werkt heel goed, reageren snel en pikken tips goed op van artikelen die ze nog niet verkopen. Levering volgende dag wanneer voor 22uur besteld.