Greenen.dk - Online golfshop Reviews 101

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

“Har du brug for at komme i kontakt med os uden for tidsrummet, så skriv en mail, send en SMS eller en brevdue – whatever it takes – så vender vi hurtigst muligt retur til dig” Sådan skriver Peter.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en oplevelse!! 👍 Jeg bestilte en golfbag, hvori der desværre var en fejl og golfbag’en gik i stykker, efter første gang på banen. Jeg kontaktede shoppen via mail og vedhæftede et par billed... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt et Garmin golf ur, fik forhandlet prisen til det billigste jeg havde set på nettet. Der blev svaret på min forespørgsel i løbet at meget kort tid, og efterfølgende mails blev besvaret om... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Golfwinkel
  2. Promotieartikelen leverancier

Over Greenen.dk - Online golfshop

Geschreven door het bedrijf

Hos Greenen.dk producerer vi golfbolde med logotryk til både private og erhverv – for vi ved at det giver ekstrem god eksponering af dig, dit brand eller dit varemærke.

Sharpieprint

Vi har Danmarks laveste minimumsbestilling af golfbolde med tryk, og leverer altid lynhurtigt - se blandt andet vores unikke sharpieprint, hvor vi kan printe, lige hvad du ønsker.

Vi designer og printer golfbolde med tekst og tegninger hver eneste dag. Vi elsker at se jeres kreative tanker og idéer bliver overført til golfboldene – og golf skal ikke være kedeligt.

Sharpirprint er et smart valg til dig der ønsker billige golfbolde med et personligt touch, men ikke ønsker at betale overpris.

Sharpiepennes blæk er særdeles velegnet til livet på golfbanen, hvor fugt og slid er uundgåeligt.

Smut hellere på golfbanen og brug dine nye golfbolde i deres rette element. Så vurderer vi, at du har smidt bolden væk, inden printet er slidt.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

“Whatever it takes “ - brug evt. en brevdue 😂

Sådan skriver Peter. Helt fantastisk service på alle tider af døgnet !
Jeg fik hurtig og effektiv “Julehjælp” 🎄🤗. Kæmpetak herfra

22 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anden gang jeg bestiller og samme gode…

Anden gang jeg bestiller og samme gode oplevelse som første gang. 1 kasse Pro V1 med tegning og tekst til fødselsdag. Levering indenfor 4 hverdage hvilket jeg synes er fair når der trykkes på dem. Brugte rabatkoden på hjemme siden.

Mit ordrenummer er 14120 bestilt lørdag 06/09-2025 og modtaget i Søndersø torsdag 11/09-2025

6 september 2025

Virkelig god kundeservice!

Jeg bestilte en hasteordre tirsdag aften som blev afsendt onsdag morgen. Hurtig svar tid på mail og virkelig fine customized bolde!

27 juni 2024

Antwoord van Greenen.dk - Online golfshop

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Dejligt at vi kunne hjælpe :)

Peter - Greenen.dk

Ordre 13368 af 16/12

Ordre 13368 af 16/12

✅Fin side
✅Nem bestilling og mange muligheder
✅Hurtig levering
✅Gratis fragt
✅Billigeste sted jeg kunne finde

Så 5 stjerner

16 december 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fem stjerner til Greenen.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fem stjerner til Greenen.dk

Det er første gange jeg handler på Greenen.dk, men ikke sidste.

Jeg skulle bruge golfbolde, som sjov gimmick juleaften til min golfskøre far.

Bestillingsprocessen var let og ukompliceret. Leveringen var hurtig, og pakken ankom i perfekt stand. (DAO Pakkeshop)

Printet var skarpt og af høj kvalitet, og selvom printet ikke holder evigt, så er det pengene værd.

Fik mail ved placering af bestilling og igen ved afsendelse af pakke. Så fik jeg besked fra DAO omkring levering – alt godt.

Alt i alt er jeg ekstremt tilfreds med mit køb hos Greenen.dk, og jeg ser frem til at bestille flere golfbolde i fremtiden.

/Jesper

12 december 2023

Alt leveret som lovet

Alt leveret som lovet - så 5 stjerner

I alt skulle jeg bruge 2 æsker med Titleist Pro V1 med navne på. Snakkede med den lokale golfshop i Odense og de skulle have 1287,- da jeg skulle bestille 36 golfbolde - blot for at lave tekst på boldene.

På greenen kunne jeg nøjes 3 bolde til 145,- for æsken. At printet er lavet med penne, er fint, når man tænker på besparelsen. (1287,- vs. 145,-)

Blev leveret inden for den lovede leveringstid, og printet var som forventet. Det holder ikke evigt, men det er de jo også ret klare omkring.

Så alt i alt skidegodt 😀

7 december 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flot “print” men elendig holdbarhed

Flot “print”, men elendig holdbarhed.

Fik 3 æsker Titleist Pro V1 pakker med navn på i julegave og var utrolig glad for dem. Men efter kun 1 enkelt runde med en bold må jeg sige at være slemt skuffet over holdbarheden. Navnet er mere eller mindre væk (cirka 10% tilbage) og der er blevet sørget for kun at ramme bolden hvor teksten ikke er. Der er ikke blevet gnubbet på navnet eller lignende.

Prøvede efterfølgende at gnide en tommelfinger henover en af de andre bolde som ikke havde været spillet med og navnet forsvandt stille og roligt.

Skriften er utrolig flot så det er et plus men ville ikke bruge penge på det igen hvis der skal spilles med boldene.

11 januari 2024

Hej Jakob,

Mange tak for din anmeldelse - også selvom det kun blev til 2 stjerner.

Vi er meget åbne omkring holdbarheden, på både hjemmeside, her på Trustpilot og på den flyer vi vedlægger i kassen, så jeg er naturligvis ked af at du giver os det, når vi netop oplyser det så mange steder.

Produktet er lavet med sharpiepenne, som er de samme bolde, som man bruger til at lave markeringer på boldene normaltvist.

Så det er ikke et produkt der varer i al evighed - men til gengæld et rigtig godt supplement til de meget dyre printmetoder, som du finder på andre hjemmesider. Her skal man bestille mange flere bolde - og prisen er langt højere.

Jeg håber derfor, at du vil revurdere din anmeldelse, da produkt vi leverer, meget gerne skulle være retvisende med det produkt vi oplyser omkring.

Ha' en god dag.

Peter
Greenen.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse med Peter og…

Rigtig god oplevelse med Peter og Greenen. Skulle bruge en del golfbolde med navn og en tegning, så fik et tilbud fra Peter med en nyt navn på hver golfbold (36 i alt)

Prisen var god, for jeg kunne slet ikke få så få antal golfbolde med tryk andre steder.

Leveringstiden var også god da de blev leveret 3 dage efter af DAO.

Skal man have unikke golfbolde igen, så starter jeg med at skrive til Peter.

16 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, hurtig levering og godt produkt 🥳

Skrev til Peter en sen onsdag aften da jeg skulle bruge min bestilling inden weekenden. Fik svar lynhurtigt efter, og endda at han ville køre bestillingen såfremt han fik den inden kl 22 samme aften. I dag (fredag) har jeg hentet min bestilling og er ovenud tilfreds med både service og produkt.

Kan varmt anbefale Greenen.dk 👍🏼

19 oktober 2022

Ordrenummer 12552

Ordrenummer 12552

Sjove golfbolde til fødselsdag. Leveret på 3. dag - så inden for den lovede leveringstid (og jeg var sent ude igen i år…)

19 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Golfbolde med tekst er ikke pengene værd

Fik lavet 3 golfbolde med tekst, men kvaliteten er så lav at teksten forsvinder ved den mindste berøring.

Så det holder ikke mange sekunder på en golfbane.

Kundeservice/ejer er ligeglad med min henvendelse med skrev efterfølgende denne tekst på hjemmesiden: "Vi anbefaler, at du ikke gnubber på printet, da varme og fugtige hænder vil slide printet."

17 september 2022

Hej Jacob,

Jeg er naturligvis ked af din oplevelse - da vi absolut ikke er ligeglade. Det håber jeg også vores mange andre anmeldelser her på Trustpilot afspejler.

Sharpieprint holder ganske fint på golfbanen - hvor man ikke gnider direkte på printet. Det er de samme penne som sælges i proshops, og som der bruges på de profesionelle tours til at markere bolde.

Teksten "Vi anbefaler, at du ikke gnubber på printet, da varme og fugtige hænder vil slide printet." har stået på siden inden dit køb. Vi har dog flyttet den til en mere synlig placering grundet din henvendelse på mailen.

Hvorfor har vi så det:

Fordi vi intet skjuler intet omkring sharpieprint.
Det er en unik og anderledes måde at lave sjove golfbolde til en brøkdel af prisen, der tages andre steder på nettet. Vi har solgt over 2.000 enkelte bolde siden vi startede med at printe disse bolde i år, og har kun haft 1 reklamation (en stavfejl vi ikke spottede).

"Den mindste berøring" virker mystisk.

Vi laver derfor en test af kvaliteten (den 22-09-2022) på vores Instagram og vores Facebookside hvor du (og alle andre) kan se, at man ikke blot let kan viske printet ud.

Peter
Greenen.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service med specielle ordrer

Jeg skulle bestille noget golfbolde i anledning af min fars fødselsdag, og i denne anledning havde jeg brug for at skrive mere, end hvad der kunne stå på 3 linjer. Jeg kontaktede Greenen.dk, og de tilføjede en linje mere. Super service, som sagtnes kan anbefales

31 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er normalt ikke til at prøve noget…

Er normalt ikke til at prøve noget andet creme end den jeg bruger normalt , men denne her anti age er fantastisk og jeg har lyst til at prøve mange andre produkter fra den her serie. Tak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Godt gået!!!

24 april 2021

Service til UG

Her er der tale om en virksomhed der vægter service utrolig højt. Man får altid god vejledning og hurtig respons. Generelt er kommunikationen og oplevelserne med Greenen.dk til UG, hver gang!

23 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu har jeg handlet med Greenen en…

Nu har jeg handlet med Greenen en håndfuld gange, og hver gang spiller det bare. Super hurtig service og levering.

Nu har jeg så lige haft problemer med den sidste bag, jeg købte for godt et år siden. Skriver tirsdag. Får svar samme dag om, at de er på sagen. To dage senere er der en ny bag på vej. Sådan får man loyale kunder i min bog.

Tue Holmberg
Søborg

17 april 2020

Hjertevarm anbefaling

Jeg købte et golfsæt til min mor i julegave og Peters service har været formidabel og ud over det sædvanlige gennem hele oplevelsen. Jeg kan virkelig anbefale at handle hos Peter! En helt særlig personlig service. Specielt også hvis man som jeg ikke har viden inden for golf eller er nybegynder, så tager han sig tiden og har tålmodighed til at hjælpe en på rette vej.

28 januari 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.