Wederom een verloren retourzending ! Volgens track&trace wel ontvangen maar Bol.com weet van niets Typisch van gsWebshop.com in Almere

Verloren gegane retourzending (garantienazicht/-herstelling) Blijkbaar is de retour nooit aangemeld geweest GS webshop was heel vriendelijk Maar vanwege niets terug te vinden, ook nog geen opl... Toon meer

1. Grasmaaierwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De online winkel voor al uw huishoudelijke producten keukenbenodigdheden, gereedschappen, tuingereedschappen, zorg hulpmiddelen en nog veel meer. V...

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Verloren gegane retourzending…

Verloren gegane retourzending (garantienazicht/-herstelling)
Blijkbaar is de retour nooit aangemeld geweest
GS webshop was heel vriendelijk
Maar vanwege niets terug te vinden, ook nog geen oplossing bereikt
Bedrag oorspronkelijke bestelling 48,99eur

Ik probeer een oplossing te bereiken via bol.com

11 november 2024

GS Webshop: Belabberd, GEEN SERVICE!!!

Belabberd, waardeloos!!! Ik bestel via Blokker items, GS Webshop blijkt partner-leverancier te zijn. Is telefnisch NIET BEREIKBAAR; zoals zovelen in de reviews aangeven, krijg je standaard te horen "alle lijnen zijn bezet" waarna de verbinding domweg wordt verbroken.
Tot overmaat van ramp: ondanks dat ik mijn adres juist heb doorgegeven - POST NL zou de aflevering verzorgen - stelt GS Webshop: Onjuist adres: bestelling gaat retour. Kortom: geen zending ontvangen, GEEN KLANTENSERVICE, geen oplossing. In mijn geval betrof het een zeer belangrijke zending. GS WEBSHOP is zó slecht en geeft niet om de klanten: BELABBERD!!!! Waardeloos.

22 september 2024

webshop zelf werkt niet

webshop zelf werkt niet. krijg een foutmelding en kom niet verder. Klantenservice bellen is zinloos, na een irritant muziekje krijg je te horen dat alle telefoonlijnen bezet zijn en wordt de verbinding verbroken. Wat mij betreft een onbetrouwbaar bedrijf. Misschien dat er anderen zijn met betere ervaringen maar ik ga geen bestelling plaatsen bij dit bedrijf.

20 september 2024

Verkeerd artikel & slechte klantenservice

Bolderkar besteld via andere verkoopwebsite. Een ander model gekregen welke zij op de website voor 15 euro goedkoper verkopen in plaats van het model dat ik heb besteld. Heb 7 keer gebeld en krijg niemand aan de lijn. Het e-mailadres dat op de website vermeld staat klopt niet. Lekkere klantenservice!

12 juli 2024

Verzendwijze

Dat is ook een manier van verzenden, blijkbaar te lui
er een omdoos omheen te doen.
Hun sticker en post nl sticker op de doos.

27 april 2024

Prullenbak besteld

Prullenbak besteld. Deze werd de volgende dag al geleverd. Echter met zeer ernstige beschadigingen. De prullenbak is werkelijk aan alle kanten schots en scheef. Na contact met de klantenservice kon deze niet omgeruild worden voor een andere. Ik kon slechts 30% van het aankoopbedrag (127,-) terug krijgen of het product retour sturen. Uiteraard voor het laatste gekozen.

3 april 2024

zeer goede webshop

goede snelle service na een klein probleempje met de vervoerder heeft gs webshop dit super snel en perfect opgelost zeker een aanrader

31 oktober 2023

1,5 jaar geleden een Airtrack (turn mat) gekocht. Deze zomer liep deze leeg doordat er scheurtjes ontstaan zijn in de aanhechting. Na een mailtje met foto, retour bon ontvangen en binnen paar werkdagen na retourneren geld terug. Zeer netjes opgelost.

15 augustus 2023

Echte service!

In februari heb ik een wat pneumatisch gereedschap bij gswebshop besteld. Deze producten komen uit het budget segment, dus ik had geen toverkunsten verwacht. Helaas bleek 1 van de producten al defect bij aankomst. Gelukkig was 1 e-mail met een foto naar de service afdeling alles dat nodig was om dit te verhelpen, dezelfde dag is een nieuw exemplaar verstuurd.

Nu 6 maanden later heeft een ander gereedschap van dezelfde bestelling een defect. En ook ditmaal was de service geweldig en wordt er op dit moment een geheel nieuw exemplaar naar mij toe verstuurd!

31 augustus 2022

Bedrog: geen RVS maar Aluminium

Heb de Nonna Pizzaschep RVS gekocht. Wat blijkt: de schep is helemaal niet van Roest Vast Staal (RVS) maar van aluminium. Een bedrog-product uit China. Contact opgenomen met GS Webshop en ze ontkennen het gewoon. Geen geld terug. Koop niet bij GS Webshop van Bol.com

4 maart 2022

Een compressor met hulpstukken besteld…

Een compressor met hulpstukken besteld en op tijd geleverd. Blijkt een metertje stuk te zijn van het hulpmiddel om banden op te pompen. Gemeld bij GS. Ze reageerde meteen en boden hun excuus aan. Binnen twee dagen een nieuw exemplaar ontvangen die het wel deed. Klasse service van GS. Chapeau!

3 november 2021

Asociaal behandeld na een klacht over een beschadigd artikel

Na het ontvangen van een auto coverseat voor honden blijkt deze helemaal beschadigd. Na een kort en vervelend telefoontje met de helpdesk medewerker is duidelijk geworden wat voor bedrijf dit is. Mijn vraag was “ jullie pakken een gebruikt en flink beschadigd artikel opnieuw in in een doos, dan zie je toch dat het kapot is” hierop kwam de reactie dat ik niet zo bijdehand moest zijn en het gesprek werd verbroken. Volgens deze medewerker zou dit een fabrieksfout zijn geweest terwijl de honden nagels in de cover staan. Zeer slechte service. Dus, wil je graag beschadigde artikelen binnen krijgen en vervolgens afgesnauwd worden door een helpdesk medewerker? Moet je bij dit bedrijf zijn!!

13 augustus 2021

SUBLIEM!!!

In maart 2019 een Hyundai grasmaaier gekocht via bol.com. Op 23/07/2021 was de aandrijfriem stuk. Rechtstreeks gemaild naar Gswebshop om het probleem te melden en 1 dag later lag er al een nieuwe aandrijfriem in de bus, en nog gratis ook, ondanks het feit het toestel al meer dan 2 jaar geleden gekocht werd!
Van een Service gesproken!!

24 juli 2021

verleden jaar hyundai onkruid brander…

verleden jaar hyundai onkruid brander gekocht , helaas bij de tweede keer gebruiken , brander defect ,klacht gemeld en binnen een week een nieuw exemplaar ontvangen , en deze werkt tot nu toe goed , hulde voor de vlotte service

5 juni 2021

Is dit jouw bedrijf?