Lees wat reviewers zeggen
Fik et smukt, og dyrt, armbånd til vores sølvbryllup. Den skulle jeg selvfølgelig have på, på dagen. Da jeg tog min frakke på, faldt armbåndet af. Den var simpelthen istykker i et af leddene.... Toon meer
jeg bestilte et par susanne friss bjørner øreringe. der blev dog sendt en mail om at de først ville blive sendt dagen efter(dette synes jeg var god service-istedet for bare at sende en dag senere) hur... Toon meer
Købte et Jaguar ur til min søns 18 års fødselsdag da der var Black Friday. Min søn ville selv købe uret inden hans fødselsdag. Jeg gik ind til butikken i Herning Centret og vi aftalte at han bare skul... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Guld og Ure No. 26 i Herningcentret finder du et stort udvalg af moderigtige brands, samt smarte, flotte og trendy smykker og ure til enhver lejlighed. Udover smykker og ure forhandler vi hos SkotteBorg i HerningCentret forskellige living produkter. Tag et kig på vores hjemmeside www.guld-ure.dk
Contactgegevens
Merkurvej 1D, st 107, 7400, Herning, Denemarken
- 97220590
- info@guld-ure.dk
- www.guld-ure.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hold jer væk!
Jeg købte 1 ur til 900kr. Efter 1 time kom jeg tilbage for at bytte den og købe et andet, da den kun var vandtæt til 5 bar. Men fordi DE havde fjernet nogle af ledene for at den passede min hånd, kunne jeg ikke få pengene tilbage, selvom jeg fik at vide at hvis jeg havde kvitteringen så ville jeg kunne bytte den. De får 1 stjerne fordi jeg ikke kunne give dem 0. Lad værd med at købe herinde.
Lang ventetid på nyt armbånd.
Fik et smukt, og dyrt, armbånd til vores sølvbryllup.
Da vi indleverede den fik vi at vide der ville gå 2 uger før der kom en ny.
Efter 3 uger ringer jeg og forhører mig.
De vil undersøge sagen.
Endelig efter 4 uger får jeg en SMS at armbåndet er kommet. Tyder meget på at den er blevet glemt, men det indrømmer butikkerne jo sjældent.
Hentet den idag, ikke en gang en beklagelse over den lange ventetid.
Jeg bliver da så ærgerlig over at det skal tage så lang tid, kunne ikke en gang have den på til vores fest.
Betal inden varen bestilles hjem trods alm smykke de altid har
Fik en god betjening af en sød ekspertise, hun kan ikke gøre for at man skal betale forud for et smykke de ikke har hjemme.
Det er under alt kritik at smykker de sælger jævnligt skal betales forud.
0 stjerner helt klart..
Idag var jeg inde med en ting jeg bestilte d.31marts i butikken og kunne først afhente den fredag d. 11 april. Mandag den 14 april har ringen allerede tabt 2 sten og en pind til at holde stenen med, hvilket aldrig kan være min fejl. Jeg beder om at få mine penge retur, men dette kan ikke imødekommes og ekspedienten siger den skal sendes ind til fabrikken og så afgøre de om jeg kan få mine penge retur. Vi snakker kun 600 kr, hvor svært er det at betale kunden sine penge tilbage for en vare der går så hurtig i stykker? Og ønsker noget andet.
Jeg står nu uden pengene og uden en ring som jeg nu skal vente endnu flere uger på igen at få tilbage som sikkert går i stykker igen som jeg kan læse herinde er normalen for jeres butikskæde. Trækker jer i retten hvis jeg ikke for mine penge retur når ringen er tilset af fabrikken.
Jeg har sendt mit ur til reparation og…
Jeg har sendt mit ur til reparation og jeg her ikke fået den endnu og du sagde at der kun vil gå 14 dage men nu er der gået næsten 2 måneder og jeg har ikke fået det tilbage endnu og jeg har haft det ur siden jeg var 16 år gammel og jeg synes at det er virkelig irriterende
Jeg er vældig tilfreds med mit køb
Hvis jeg kunne give dem nul stjerner…
Hvis jeg kunne give dem nul stjerner fik de det
Jeg har haft 2 super dårlige oplevelser med guld og ure i Herningcentert
Den ene er vores vielsesringe og den anden var en halskæde til min kæreste inden da
Halskæden der gav de mig en helt forkert en og kunne ikke returnere den da min kærestes navn var graveret i den men den var så forkert som den kunne være det skulle være et hjerte med mit navn i
I stedet fik hun en halskæde hvor emblemet var mit navn og med et hjerte efter navnet
Vielses ringen fik jeg af hvide var hvidguld og den skulle nok holde en del år det var bedre end sølv sagde de
Men efter et halvt år er den allerede blevet halv guld farvet og jeg kunne så få lov at bytte den til en rigtig guld ring mod merpris på ca 5000kr altså så ender den i ca 12-12500 kr samlagt 😳
Og ellers var der ikke noget at gøre fik jeg at vide da jeg hentede ringen tilbage
Så nu ligner min 6 måneder gamle ring til ca 7-7500 kr noget man tror er løgn og det vil de ikke gøre noget ved
Hold nu op en skod service og dårlig forretning handel aldrig ved dem jeg kan kun fraråde det
Dybt utilfredsstillende oplevelse.
Dybt utilfredsstillende oplevelse.
Min mand og jeg var i juni nede og bestille vielsesringe hvilket var lidt af en uforventet oplevelse. De ringe vi valgte var slet ikke de ringe vi fik og så var der ovenikøbet sten i mandens ring hvilket sælgeren beklageligvis måtte give os ret i der ikke skulle ha været. Rigtig dårlig service. Køb aldrig smykker i den biks for de ved ikke hvad de laver.
Vi havde en uoverensstemmelse
Vi havde en uoverensstemmelse, efter en ur reparation. Dog synes jeg, at Per var god til at finde en fornuftig løsning, vi begge kunne acceptere. Kan anbefales og jeg vil også komme der igen. :)
Nem og hurtig levering:-)
Vedr. gravering i Herning centeret
Vedr. gravering af børnebestik i Herning centeret
Jeg er den 27. Juni i Herning Centeret hvor jeg bestiller gravering af dåbsflag og tre sæt bestik.. jeg bliver ved bestilling informeret om længere leveringstid grundet ferie (dette er naturligvis helt fair)
Men da jeg efter godt seks uger intet har hørt, tager jeg et smut forbi.. De er lige kommet ind ad døren hvilket er årsagen til at de ikke har skrevet.. men fred være med det, det hastede jo heldigvis ikke denne gang..
Problemet kommer først da vi åbner det graverede for at tjekke.. på to af de tre sæt er bokstaverne vendt forkert/ på hovedet i forhold til motivet på forsiden…
Jeg er ikke tilfreds hvorfor det bliver aftalt at chefen ringer til mig dagen efter… det gør han så først to dage efter.. med en forklaring om at de har gjordt som de plejer og at de skulle have haft besked hvis det skulle være anderledes, hvorfor det ikke er en fejl.. jeg har forståelse for at det ikke kan laves om, men kæden hoppe af når chefen lidt flabet (og for mig provokerende) siger at jeg må vende det til noget sjovt/ positivt at de så vender forkert…
I min verden er det ekspedientens ansvar at indhente informationer om hvodan det skal stå, og ikke mig som kunde der skal vide hvordan de normalt gør og sige hvis det skal være anderledes…
Jeg blev tilbudt at de gerne ville betale for en ny gravering, men jeg skulle købe nyt bestik først.. jeg vil på ingen måder acceptere at de skal tjene på hvad jeg mener er deres fejl..
Så næste gang jeg skal have smykker, gaver eller gravering bliver det et andet sted.
Meget hurtig levering!!
Good service
Day to day delivery. Helpful and fast to response customer service. Competitive discounts
Varerne er kommet sikkert frem!
Varerne er kommet sikkert frem!
Emballagen og hastigheden er perfekt.
Tak skal du have!
Jeg forstod, at det var billigt, fordi det var en brugt vare, da der er brugsmærker på læderbæltet.
Ure og guld anmeldelse
Ure og guld anmeldelse
Vi har i tidens løb købt en del der, også dyre ting. Vi har fået en ok service, selv de ikke altid overholder deres aftaler. Vi køber så en ring, som skal bruges vielsesring. Vi bliver viet, og jeg går igennem nogle måneder og kigger på den ene sten, som virker underlig. - hvilket jeg viser til alle omkring mig. Da endelig vi kommer til Herning, der går jeg ind for at købe julegaver i butikken, og jeg nævner stenen i ringen.- Personalet afviser mig og siger, at der ikke er noget galt. Jeg beder hende om at kigge ordentlig efter under en lup. Da hun kommer retur, så siger hun at den ene diamant er gået i stykker, men at det ikke er “deres fejl/problem”, hun afviser mig med det samme. Jeg fortæller hende, at jeg ikke har gået med ringen, at vi blev gift, da jeg lagde på intensiv, vi blev gift, da jeg vågnede af koma efter 14 dage pga et hjertestop og indlagt i over tre måneder. Ringen har været i kassen og var næsten lige taget i brug.
Jeg blev totalt afvist og der var ingen “kære mor”. Hun sagde, at de ikke solgte defekte smykker.
Jeg sagde, at hun jo umildbart ikke kunne se det. Men hun var ligeglad.
Vi kunne betale for at få ordnet stenen. Jeg nævnte, at De havde haft ringen inde til indgravering, så stenen kunne fx være gået i stykker der.
Men nej hun afviste mig igen blankt, og sagde, at den diskussion havde vi haft.
Der var ingen service eller noget. De kunne helt klart at tacklet det her anderledes blot ved at være lidt imødekommende. Surt at give 8000-10000 kr for en ring, og så skal betale 1650 kr for at få en ny sten i, inden jeg nærmest overhovedet får ringen i brug. (“I brug” er så meget sagt, jeg er mest sengeliggende). De vil dog være “søde” og giver lidt rabat ifht at få ringen i, så vi giver kun 1150 kr.
Igen det kunne være håndteret så meget bedre, så jeg følte mig lyttet til. Jeg er klar over, at der er gået lidt tid, men jeg havde hjertestop i 20 min og skulle lige kunne begå mig igen. Det var min første gang ude i “byen”.
Alle kan bevidne, at jeg har nævnt den sten imens jeg lagde i sengen (familie, sygeplejesker, hjemmepleje mm)
Men da jeg kom i butikken, blev jeg afvist hele vejen igennem.
Vi kommer aldrig til at handle der, for kundeservice har de bestemt ikke.
Hurtig levering fin service
Hurtig levering fin service, skal den op på 5 stjerner, så vil en bekræftigelse mail på den ordre man har købt, det der skal til.
Lees meer over geverifieerde reviews.