Bestilt 3 vedhæng til Pandora lykkearmbånd - en til min kone, min datter og mig - som gave. Ikke kun flot pakket ind - mange tak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 - men også med 3 forskellige farver bånd samt seddel me... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
service er deres spidskompetence altid behjælpelige med alt. også vare der skal tages hjem 5 stjerner herfra Jonas Jensen
Jeg bestilte et armbånd det kom meget hurtigt og var i rigtig rigtig fin kvalitet guldsmed Lind er helt klart mit første valg næste gang jeg skal have et smykke
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Siden 1867 har Familien Lind drevet guldsmedeforretning i Horsens. Firmaets grundlægger var Rasmus Jensen som startede i 1867 i Smedegade. Vi fører alle de kendte mærker, og kan desuden tilbyde specialdesign af smykker.
Contactgegevens
Søndergade 36, 8700, Horsens, Denemarken
- Info@guldsmedlind.dk
- www.guldsmedlind.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig og præcis levering
Det er nemt og hurtigt at bestille på deres hjemmeside og varen kom hurtigt. De tilbød gratis indpakning og den er bare så flot pakket ind.
Super fin og hurtig tilbagemelding på…
Super fin og hurtig tilbagemelding på spørgsmål. og i det hele taget god service. Varen kom hurtigt.
Bestilte guldsmed Lind til at lave/…
Bestilte guldsmed Lind til at lave/ designe en ring og et sæt ørestikker af et gammelt hvidgulds smykke jeg havde liggende . Ulrik fik lavet en rigtig flot ring og et sæt ørestikker til mig som jeg virkelig er glad for. Tak til de venlige og hjælpsomme ekspedienter og stor tak til Ulrik for et flot resultat og selv om han havde meget travlt overholdt han vores aftale om levering
Alt var helt perfekt.
Ukompliceret bestilling og hjemmeside
Ukompliceret bestilling og hjemmeside, meget hurtig levering👍
Min nye ynglingsbutik
Er simpelthen bare en meget meget tilfreds kunde. Har fået lavet et nyt flot vedhæng af noget “gammelt” guld jeg har haft liggende. Fik meget meget fin vejledning/hjælp i og ære mit arvegods fra min mor. Af hjertet tak🙏🏼
Har ofte handlet i butikken og er altid blevet professionelt vejledt af søde og venlige ekspedienter. Kan klart anbefale Guldsmed Lind♥️ De er 100% min ynglingsbutik🙏🏼
Nej tak....
Nej tak....
På intet tidspunkt blev jeg tilbudt at returnere varen med portoen refunderet.
I stedet blev kundeservicemedarbejderen ved med at sende mig grunde til, at det ikke kunne ske. Aldrig har jeg oplevet noget lignende.
Kedeligt at I oveni også er utroværdige.
Update2:
Jeg er på INTET tidspunkt blevet tilbudt en returlabel, hvilket er grunden til denne anmeldelse. Jeg er til gengæld blevet spammet med mails, der argumenterer for det modsatte.
Update3:
Har I andet at lave end at spamme folk?
Aldrig har jeg oplevet at få så mange mails og nu også en roman her.
Jeg bad om at returnere et vedhæng pga øsken ikke var som på billedet og det satte gang i et væld af tossede mails. Jeg er kommet videre, og I ville have fået 0 stjerner, hvis det havde været en mulighed.
Så nej tak til jeres biks.

Antwoord van Guldsmed Lind
Fortræffelig kundeservice
Fortræffelig kundeservice, høflig og hurtig betjening. Er meget taknemmelig for jeres hjælp med at sende smykke hurtigt.
Hurtig og nem hjemmeside
Hurtig og nem hjemmeside, hurtigt svar fra kunde service
Hurtig ekspedition af specielopgave og…
Hurtig ekspedition af specielopgave og levering
Udmærket købs oplevelse
Produktet levede op til forventningerne på billedet
Udmærket kvalitet
Rigtig godt
Rigtig god oplevelse med søde og imødekommende mennesker, som gav en behagelig og tryg kunderejse. Kommunikation og service var generelt rigtig fin. Jeg savnede dog lidt mere transparens omkring ordrestatus og forsendelse, da det til tider var uklart, hvor langt ordren var i processen. Med lidt tydeligere opdateringer undervejs ville oplevelsen have været helt i top.

Antwoord van Guldsmed Lind