Habbo NL/BE Reviews

1,6

Ik ben sinds 2004 op Habbo Nederland terecht gekomen ben in 2019 gehackt door NEEFI Hij heeft al mijn gebouwde kamers vernietigd en spullen gestolen zeer zeldzame meubels en bouw kamers waren grote ka... Toon meer

ben super slecht behandeld was afschuwlijk!! filomiena (bijnaam / tokkienickie) een graftokkie doet nix en het spel gaat ELKE tellende seconde (nu dus ook..!!!!!) ACHTERUUT! NOOIT MEER HABBO VOOR M... Toon meer

Corruptie en vriendjespolitiek is heel normaal op dit spel. Walgelijk spel waar het afschuwelijke management er alles aandoet om trouwe spelers weg te krijgen, en graag voel een nieuwe doelg... Toon meer

Erg leuk spel om te spelen. Ik ben in 2004 begonnen en ik keer regelmatig terug naar het hotel. Het is leuk om met zowel tieners als leeftijdsgenoten te praten. Omdat er verschillende leeftijdsgroepen... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Maak vrienden, doe mee en val op!

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

dit spel heeft een kak systeem genaamd…

dit spel heeft een kak systeem genaamd sancties.. elke keer als je zogezegd iets fouts doe krijg je eerst en tvb van 1 uurtje daarna 1 dag ban en daarna maand en daarna PERM en meestal voor geen geldig iets!! nog maar zwijgen over die nietsnutters van dat amba team en oja er is nog maar 1 mod aanwezig maar die doet geen reet ;p

9 mei 2022

Ik snap niet dat er gratis Mods zijn…

Ik snap niet dat er gratis Mods zijn aangehaald, de meeste doen totaal niets of waarschuwen niet hun eigen vrienden ivm vriendjespolitiek.

Ook moeten deze mensen hun eigen HC betalen, en tja ze lopen alleen maar te shinen met hun badge maar helpen ho maar...

27 maart 2022

doodwensingen en dreigementen 0 toezicht

0 toezicht en veel doodwensingen en dreigementen!!!! de habbo die dat doen kunnen hun vrij gang gaan want 0 moderatie. ambassadeuren doen ook niks anders dan toekijken. ik vind dit heel erg!!! klantenservice doet ook niks anders dan standaard mail sturen met geen oplossing!!!!

een k sooi EN VEEL BEWIJS

imgur com/a/xnTp3NY
imgur com/a/TvUodsj

22 februari 2022

grafservice filomiena

heel eng viguur!!! doet nix!!! veel spam in het hotel maar lost nix op!!! service is kaduuk!!!!!! NADA!!!!!!! NIX!!!!! nooit kom er antwoord terug!! TRIEST!!!! ik kots

10 februari 2022

Schokkend

Het management van dit hotel is zo incapabel als maar zijn kan, als je uw bedrijf nog enige kans wilt geven raad ik aan de huidige manager van .NL te ontslaan. Wat een eng figuur.

9 december 2021

SCHANDALIG

Corruptie en vriendjespolitiek is heel normaal op dit spel.

Walgelijk spel waar het afschuwelijke management er alles aandoet om trouwe spelers weg te krijgen, en graag voel een nieuwe doelgroep kiest namelijk: pedofielen en oplichters. die zijn van harte welkom.

De incompetente manager kan helemaal niks, ze staat bedreigingen en doxen toe, oplichting toe, scripten toe, als je maar haar vriend bent.

Als je een beetje kritisch bent of het spel probeert te verbeteren staat je een permanente verbanning te wachten.

Nooit meer. Habbo.

2 december 2021

Sprakeloos, AF-SCHU-WELIJK

Waar zal ik beginnen.... Habbo.nl
Een spel wat leuk is maar compleet, maar dan ook echt compleet verziekt is door de staff (management) en vrijwillige 'ambassadeurs' en 'helpers'

Al sinds ik dit speel is er van alles mis, maar dan ook echt goed mis. Staff deelt privegegevens van spelers, ambassadeurs en doen dit ook openlijk en doen er alles aan om betalende spelers weg te krijgen en hun het leven zuur te maken met de meest vreselijke verwensingen, leugens en pesterijen.

Op dit spelt wordt niks gedaan tegen pedofielen die hier al jaren open en bloot minderjarige spelers benaderen, aangiftes belanden in de prullenbak. Trollen en info delen wordt ook niks tegen gedaan zolang je vriendjes ben met de eigenaresse van het hotel, scammen wordt ook toegestaan als je vriendjes met haar bent.

En spelers die de gang van zaken aan het licht stellen en dit melden, worden verbannen.

Hele slechte zaak.

Laat je kind hier niet op.

22 november 2021

Corruptie Habbo Staff & Ambassadeurs

Ik ben erg geschrokken van wat mijn kind is overkomen! Een nare rot sfeer heerst er op Habbo Hotel Nederland en dit wordt ook nog eens veroorzaakt door de 'manager' die ze op het spel ook wel Habbo Staff noemen, genaamd Filomiena bekend op de Klantenservice onder de naam Nickie. Haar toezichthouders die onbetaald toezichthouden, noemen ze ook wel 'ambassadeurs'. Deze ambassadeurs hebben extra rechten in openbare kamers van het hotel waar iedereen toegang toe heeft en kunnen zonder interactie van een medewerker van habbo een typverbod, kick en waarschuwing geven tot wel 72 uur. Deze ambassadeurs schelden en maken andere (meestal jonge tieners) belachelijk door te beledigen met stoornissen! Ik stond echt met mijn mond vol tanden toen mijn kind mij dit vertelde! Ik heb direct een klacht ingediend bij de klantenservice, en het enige wat je krijgt is een automatische mail waar uiteindelijk niets mee wordt gedaan! Ik vind dit heel ziek en niet de manier hoe het zou moeten gaan. Ik denk dat de bedrijfsvoering echt even nagekeken mag worden! Ook is het een broednest voor viezeriken was ook een video over ( youtubecom/watch?v=r95IeYW9e2k )

Er is een ambassadeur die echt uitblinkt vertelde mijn kind op haar gedrag, en dat zou iza620 zijn die spelers dreigt met het lekken van persoonsgegevens. Het is sowieso heel bijzonder dat mensen die niet werken voor het bedrijf bij persoonsgegevens kunnen van spelers, dit mag volgens mij ook niet van de AVG-wetgeving! Dit doet ze op andere accounts zodat ze zelf geen verbanning krijgt uit het hotel of haar status als ambassadeur kan verliezen ondanks dat de manager hier van op de hoogte is! Dit is geen gezicht en ik vind het heel erg ziek dat hier niets mee wordt gedaan! Ik hoop dat ik mijn ei kwijt kan op dit forum want ik heb dit nog nooit meegemaakt.
Dit is te zot voor woorden!

Een aantal bewijzen zijn vrij te vinden op het internet!
Triest bedoeling!

imgurcom/a/23QcH37
youtubecom/watch?v=edl7uVb4470

21 juli 2021

ambassadeur pest spelers weg

Habbo, een spel dat erg achteruit is gegaan. Tegenwoordig zijn er geen moderators en werkt er maar 1 staff om het hotel draaiende te houden. Ze hebben vrijwillige ambassadeurs die zich schuldig maken aan pesten, info delen en zwart maken. Censuur level is enorm hoog, je kan het zien als een dictatuur..

20 september 2020

Zeer slecht

Zeer slecht, nadat je geld hebt gespendeerd verbannen ze jou en reageren niet. En krijg je gwn een standaardmail terug met niks uitleg zonder hulp dat je geld weg is... Het zit ook vol pedofielen dus ik zou kinderen er niet laten op spelen....

11 juli 2018

Ik speel al meer als 10 jaar Habbo

Ik speel al meer als 10 jaar Habbo. Een prachtige community die up en downs gehad heeft. In de periode tussen 2011 en 2014 was het een mindere periode op Habbo, maar sinds kort zijn er plannen om Habbo aan te passen na de stop van Flash en ook is er terug meer interactie van het community team en word er veel georganiseerd, dus ik zie eigenlijk steeds meer en meer vorderingen en terug verbeteringen bij Habbo. Ook leuk om te zien dat mensen van vroeger ook weer beginnen in te loggen!

25 maart 2018

Het wordt leuker!

Het hotel begint weer, na 5 jaar, weer wat leuker te wordeb na de big mute en het ontslag van de moderatoren en het kantoor van Habbo Nederland. Het enigste nadeel zijn de bezoekersaantallen. Door het wat ik hier voor vertelde gingen de aantallen achteruit en dat is minder leuk. Hopen dat Habbo nog lang mag blijven bestaan!

Kijk op Habboster.nl voor leuke Habbo gossips en roddels.
Kijk op Habbies.nl voor het laatste Habbo nieuws.

16 december 2015

Slecht, zeer slecht

Habbo is de laatste 2 jaar enorm achteruit gegaan. Ze hebben een jaar geleden alle vaste betrouwbare Nederlandse/Belgische moderators ontslagen om zo te kosten te bezuinigen. Ze hebben nu een jaar moderators die werkzaam zijn in Costa Rica. Ze spreken zeer slecht nederlands, laat staan typen en helpen kinderen enorm slecht. Mijn vertrouwen is al een aantal jaar weg in Habbo en ik verbied mijn kinderen om op habbo te spelen.

20 april 2012
Reviews in alle talen tonen. (39 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken