Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut enestående kundeservice! Virkelig de rigtige mennesker, den rigtige plads - sådan nogle som bare har en sådan herlig ”can-do” ånde! Vi sku oprindeligt købe badekar fra bauhaus men det... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service. Købte for 2200,-. Blev leveret liggende i regnen foran min hoveddør, beskadiget. Varen skal sendes retur, og kundeservice fortæller, at den skal returneres ubeskadiget. Betaler selv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte vandhane onsdag aften og fik leveret mandag over middag. Vandhanen var nem at montere, ser flot ud og virker til at være vandbesparende. Undervejs havde vi brug for at tjekke op på fra... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

en super oplevelse at handle med HAFA, hurtig ekspedition. Der var desværre en fejl på det fremsendte, det blev byttet med et smil og super hurtigt. Jeg havde også købt nogle dele for meget og fik... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sanitairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Siden 1962 har vi designet badeværelser i Halmstad, Sverige – altid med en passion for indretning, innovation og bæredygtighed. Vores designere og ingeniører arbejder konstant på at udvikle nye løsninger, hvor funktionalitet møder tidløs æstetik. Med rødder i den svenske designtradition skaber vi badeværelser, hvor ren elegance forenes med kompromisløs kvalitet. Hver eneste detalje er nøje gennemtænkt for at modstå tidens tand og samtidig løfte følelsen af luksus i hverdagen. Et badeværelse fra Hafa er mere end blot et rum – det er en helhedsoplevelse af kvalitet, tryghed og moderne design, skabt til at inspirere og holde i mange år fremover.

4,2

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super kundeservice

Jeg bestilte en ny termostat til mit brusearmatur, da jeg modtog den viste det sig at mit armatur var et andet end jeg troede, det var en udgået model.
Hafa kundeservice fandt ud af modellen udefra et par billeder jeg tog, og sender mig den rigtige termostat u/b.
Tusind tak til Hafa.

3 juli 2025

Hej Lars,
Stort tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig!
Ønsker en rigtig god dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner fra mig til Hafa for en…

5 stjerner fra mig til Hafa for en udsøgt behandling, behagelige telefonsamtaler og virkelig servicemindede medarbejdere ..
Jeg kan varmt anbefale Hafa!!

23 juni 2025

Hej Mette,
Stort tak for din meget fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os!
Ønsker dig en rigtig god dag!

Solid product

Solid product, very good customer service

6 maart 2025

Hi Stefan,
Thank you so much for your kind review. We’re delighted to hear that you’re happy with your product.
Wishing you a wonderful day!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen levering og ingen kundeservice

Jeg har nu hver 2-3 dag i 2 uger modtaget en auto-genereret mail om at ordren lige er forsinket 2-3 dage.

Hafa's kundeservice virker uinteresseret og kan ikke oplyse hvad forsinkelsen skyldes, eller om ordren f.eks kunne afsendes hurtigere uden en af de bestilte varer.

20 september 2024

Dårlig oplevelse

Det gik fint og hurtigt med at få varen leveret, men efter jeg har returneret den, har de tilsyneladende meget vanskeligt ved at få beløbet sendt retur til min konto. Først var beskeden, at det ville tage 1-2 dage. Da jeg efter en uge rykkede, fik jeg oplyst, at det var en sag mellem Klarna og mig. Hvem er Klarna. Jeg har betalt i Hafas Webshop med mit visakort, varen er returneret til Hafa, Hafa har kvitteret for modtagelsen, og nu er det åbenbart 3. part, der skal tage stilling til om og hvornår jeg skal have mit tilgodehavende på ca 3.000kr refunderet.

20 juli 2024

Ekstremt dårlig retur service

Jeg bestilte en brusevæg, som i sig selv var fin og blev leveret hurtigt! Problemet opstod, da jeg skulle returnere den!
For det første tog det ekstremt mange opkald og mails at få fragtmanden til at afhente varen hos mig. Nu har jeg så problemer med at få mine penge retur! Jeg har ikke fået dem retur endnu, skønt brusevæggen har været firmaet i hænde flere uger nu! Jeg bliver ved at få undskyldninger om lange transaktionstider og at de skam er sendt ud af huset fra Hafas side, men de er i hvert fald ikke på min konto!
Derfor vil jeg på det kraftigste fraråde handel med Hafa!

18 juli 2024

Svindel selskab:

Svindel selskab:
Jeg fortrød en bestilling og hafa fragtmanden afhentede den. Der er nu snart gået 30 dage og jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur på 8.000,- DKK - De svarer ikke på mails. De svarer ikke på telefon.

14 mei 2024

Antwoord van Hafa Badeværelse

Hej! Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre, at du ikke har fået hjælp med din retur. Det skal vi naturligtvis få styr på. Kontakt os venligst på info.dk@hafa.com eller ring til os på tlf: 78 74 29 99 (man-fre 08.00-15.00), så hjælper jeg eller min kollega Marianne dig vidare med en løsning.
/Louise

sublim service og hjælp

Jeg havde en haste sag med en manglende reservedel. Jeg ringede til kundeservice mandag morgen, klokken 8.20 var ordren lagt og lidt senere kunne jeg se den på vej til DK men desværre med en skrivefejl i leveringsadressen.
Transportøren, Freja Transport, og deres underleverandør trådte til og klokken 12 tirsdag blev varen leveret til min hoveddør

26 maart 2024

Hej Ulla!
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at det løste sig så hurtigt og godt med din bestilling.
Hilsner Louise, Hafa

Virkelig dårlig kvalitet

1 februari 2024

Hej Ida.
Vi beklager at høre, at dit produkt ikke lever op til dine forventninger. Vi vil gerne høre mere om sagen, så vi kan finde en god løsning og hjælpe dig videre. Kontakt os venligst på info.dk@hafa.com eller ring til os på tlf: 78 74 29 99 (man-fre 08.00-15.00), så kigger vi videre på det sammen.
Hilsner Louise, Hafa

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Øv bøv køber en håndvask d

Øv bøv køber en håndvask d. 22/11 23
Står nu her med en håndvask som desværre ikke passer . Ingen mulighed for at retunere vasken virkelig træls heller ej mulighed for at bytte varen til anden vask …… det er da en et firma uden den mindste form for service øv øv

27 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan ikke genkende alle de dårlige…

Kan ikke genkende alle de dårlige anmeldelser, har fået en fantastisk brusedør som faktisk virker 😉 og har fået en helt igennem professionel service som man ellers skal lede længe efter 💪
Kan kun anbefales fra mig.

Vh. Frank Jepsen Mørch

1 december 2022

Kan ikke anbefales..

Bestilte en vask/skab og annullerede ordren ca 1 time efter da målene var forkerte. Skrev til firmaet men hørte intet før at varer tilfældigvis var sent afsted til mig !. Fik stoppet sendingen inden at den blev leveret via fragtmand, men fik af vide at jeg nok skulle betale returfragten. Har stadig ikke fået mine penge retur og har rykket virkelig mange gange (er er gået over 1 måned) Kan desværre bestemt ikke anbefales, selvom at det ser ud til at de har fine varer.

24 mei 2022

Luxus Brusekabine tætnes med klistermærke

Når man køber en brusekabine til mere end 10.000 kr. må man forvente at der ikke er boret overfødige huller i glasset.

Faktisk er ideen i en brusekabine at vandet bliver indenfor og forlader kabinen via afløbet.

Køber du en Hafa Breeze Square / Hafa Breeze Square deluxe venter der dig en overraskelse når du næsten har samlet den færdig.

Der er i begge modeller boret et ekstra hul da bruserne er forskellige i de 2 modeller.

Det giver ikke HAFA anledning til at producere 2 forskellige "bagvæge", derimod leverer man et tarveligt klistermærke - for så er den jo klaret.

Der fremgår heller ikke noget af hjemmesiden om det ekstra hul i produktet.

Jeg kan ikke anbefale dette firma og ovennævnte klagesag verserer nu ved relevant klagenævn.

Opdatering følger når klageprocessen er afsluttet

15 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hafa: Ny prop til bundventil, så køb hele ventilen

Hafa sælger håndvaske hvor bundventilen er forsynet med en prop, som har en hurtigt forgængelig gummiring og en heller ikke holdbar forkromning. Hvis man ønsker proppen udskiftet, og det er nemt, så forlanger Hafa at man køber hele bundventilen. Det er mht. pris og ressourceforbrug helt uden for skiven. Rådet vil være at vælge et andet produkt.

2 oktober 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.