Aantal artikelen besteld via halfords a € 50,- + krijg alleen enkele lampjes twv €3,- geleverd. Inloggen via halfords is niet mogelijk. Geen klantenservice e. Alleen kontakt mogelijk met winkels... Toon meer
Halfords winkelcentrum Woensel te Eindhoven. KlantONvriendelijke medewerkers. Geen oog voor de klant die binnenkomt. Lang wachten en ze nemen zelf geen initiatief tot contact. Uiteindelijk zelf maa... Toon meer
Fiets gekocht merk Hercules die binnen 8 maanden compleet versleten was (nieuwe ketting en tandwielen zouden erop moeten) - kosten 250€ voor een fiets van 750€. Geen fiets kopen bij Halfords.
Halfords alles voorauto en fiets
Anthonetta Kuijlstraat 111, 3066GS, Rotterdam, Nederland
- klantenservice@halfords.nl
- www.halfords.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super service
Had een slechte ervaring met een product. Na contact opgenomen te hebben met klantenservice werd ik vriendelijk te woord gestaan. Er werd zorgvuldig onderzoek gedaan,hoe dit had kunnen gebeuren. Na een paar weken werd het keurig opgelost!!! Vriendelijke meewerkende en meedenkend personeel, top!
Geen service!
Het mandje dat halfords aan mijn fiets had bevestigd vloog er binnen 1 week af, met tas met inhoud en al. Gevaarlijk maar gelukkig was er geen ander verkeer in de buurt. Het mandje was precies boven mijn koplamp fiets bevestigd en door wegdek was deze binnen een week kapot getrild. Naar Halfords teruggegaan maar deze heeft absoluut geen service, en ook geen sorry voor ongemak. Zoek het zelf maar lekker uit. De jonge jongens daar zijn wel aardig en behulpzaam maar de baas daar, jaar of 40, is totaal ongeschikt voor dit werk. Nooit van service of sorry gehoord. Ik ga hier nooit meer terug!
Fiets binnen 8 maanden versleten
Halfords Hilversum TOP
Halfords Hilversum twijfelde geen moment om mij fantastisch van dienst te zijn toen ik omhoog zat met sneeuwkettingen. Na sluiting en voor openingstijd zijn ze in de weer geweest om een bestelling met spoed geleverd te krijgen voor ik op pad moest. Mark, dank je wel! Heel fijn om een winkel mee te maken waar mensen er voor mensen zijn en het vanzelfsprekend vinden om elkaar te helpen.
Heb dakdragers besteld online
Heb dakdragers besteld online. Drie dagen later ontvang ik zonder toelichting een credit nota. Vervolgens is het vrijwel onmogelijk om live contact te hebben en de te horen wat er aan de hand is. Geen sorry, geen toelichting. Geen begrip voor jouw als klant die teleurgesteld wordt.
Halfords, Zoetermeer.
De fiets van mijn dochter had een lekke band, vervelend en geen tijd om het zelf te maken. Dus ik naar Halfords (vestiging Zoetermeer Stadshart).
Ik dacht ik doe het gelijk goed, en laat beide binnen en buitenbanden vervangen, aangezien dat best wel nodig was. De jongeman die mij hielp, liep een rondje om de fiets en zag dat de buitenmantels van de remkabels ook echt wel aan vervanging toe waren.
Oke, prima, wat moet dat moet!
Dus ik wilde de prijs weten, wel zo fijn om een beetje te weten wat je kwijt bent.
De jongeman was druk aan het typen en zoeken op een computer, en vertelde mij dat het mij 150€ euro ging kosten. (En dan had die het ruim genomen zei hij)
Mooie prijs, ik ging mondeling akkoord. Toen die namiddag, belde hij. De fiets was klaar, en de totale kostenpost bedroeg ineens 221,48€
Toch gek als je van 150€ uitgaat (wat al ruim genomen was). Nu was het zo dat ook de remkabels vervangen moesten worden, en dat kost extra, logisch! Maar waarom wordt dat niet in overleg met de klant gedaan? Dat viel mij tegen.
Afijn, ik heb de reparatie netjes betaald. Ik bekijk de bon, en tot mijn verbazing zie ik dat ze niet gewoon een paar buitenbanden hebben vervangen, neeeee ze hebben de duurste uit hun assortiment er zonder overleg opgezet! Dat overleg je toch!
Maar dan, mijn dochter gaat de volgende weer naar school, met een gerepareerde fiets. Naar school ging goed, maar onderweg terug word ik gebeld door mijn dochter. "Pap, die fiets rijd niet meer, het is alsof mijn achterrem continu aanstaat" vertelde ze.
Ik bel gelijk die Halfords, maar ik moest de fiets maar even langsbrengen, zo erg kon het niet zijn. Toch thuis maar even zelf gekeken, tot mijn schrik zat haar achterwiel gewoon los! Waardoor hij scheef is gaan staan, en vastliep tegen de kettingkast.
Ook dit heb ik gemeld, in de hoop dat Halfords er nog op zou reageren, maar helaas, nog niks gehoord.
Ik zal niet snel nog eens een fiets ter reparatie aanbieden daar.
Communicatie zeer slecht!
Afgelopen donderdag
Afgelopen donderdag, pakket wordt bezorgd, niet dus.
Vrijdag hetzelfde, ook niet dus.
Vandaag Zaterdag, alweer hetzelfde.
Weersomstandigheden geloof ik niet in.
Pakket bezorgers reden af en aan in de straat.
Ben ik bedonderd door jullie HALFORDS????
Nooit niks bestellen
Bestelling gedaan online voor 17:00 besteld dezelfde dag verzonden. Nou mooi niet week verder nog niks. Chatrobot ai is ruk mailen naar klantenservice heeft geen zin wordt niet op gereageerd. Als ze al niet failliet zijn zal dat niet lang meer duren.
Koop niet online één die fiets bij…
Koop niet online één die fiets bij halfords! Want je krijgt geen service van ze! Nu er een terugroep actie is, willen ze de fiets niet terugnemen om het onderdeel te plaatsen! Nee ik moet zelf maar een oplossing zoeken met de fabrikant! En wat zegt de fabrikant, de dealer je de fiets vandaan heeft moet het oplossen! Slecht bedrijf!
Vliegwielen omwisselen
We hadden 2 fatbike banden meegenomen om de vliegwielen om te wisselen. Helaas was de gene die erover ging niet aanwezig. Prijs nog nagevraagd. 2 uur later zou diegene aanwezig zijn en het was rustig dus we zouden de eerste zijn. 1,5 uur later nog steeds niet gebeld door halfords. Dus bellen om te vragen hoe het ervoor stond. Het was druk die dag en kon niet gemaakt worden. Afgesproken komen eraan om de wielen op te halen. 10 minuten later werden we gebeld dat de vliegwielen toch omgewisseld waren naar de andere band. Eenmaal in de winkel wielen in orde, maar prijs was wel 2x zo duur. We komen regelmatig hier onze spullen halen. Maar deze ervaring was niet netjes
Halfords Zoetermeer:
Halfords Zoetermeer:
Een tijd terug ben ik bij Halfords geweest voor de fiets van mijn kind, omdat de banden leeg waren en ik zelf geen geschikte pomp had. Bij aankomst werd ik meteen geholpen door een ontzettend vriendelijke medewerker, die de banden heeft opgepompt zonder kosten in rekening te brengen. Heel prettig en klantvriendelijk!
Bij het retourneren van mijn pakketje…
Bij het retourneren van mijn pakketje heb ik dicht geplakt met ductape dat mag schijnbaar niet en krijg je maar een gedeelte van je aankoopbedrag terug. Echt te zot voor worden!! Bestel hier echt nooit meer!
Wij hebben zojuist u retour ontvangen van de Thule kit. Deze kunnen wij niet voor de nieuwprijs accepteren, omdat wij deze niet meer als nieuw kunnen verkopen door de staat waarin deze retour gezonden is.
Zoals wij in onze retourvoorwaarden beschrijven, het artikel goed te verpakken en onbeschadigd retour te zenden, niet is gebeurd maar het artikel niet is verpakt en nu met stickers en tape beplakt is.
Wij kunnen daarom een bedrag van 25,- euro overmaken voor deze retour. Wij horen graag
Bestel hier niet
Bestel hier niet
Ik wil doorgeven betreft bestelling
Bestelbevestiging van je bestelling: ORD-190925-51849
Op het zelfde datum heb ik verkeerd besteld bij Halfords
Ik wil deze bestelling opnieuwe ZSM annuleren Deze bestelling is nog niet verwekt in jullie systeem dus betaling status met achteraf Billink staat steeds geopend om extra kosten te voorkomen ik verzoek Halfords fiets in Hilversum deze per direct te aanleren en doorgeven naar Billink als bestelling geretourneerd is want die klant heeft deze op het zelfde datum doorgeven dat deze vekeerd was besteld
Groeten Sergey Rusev
Geen antwoord maar 2000 euro met verzend kosten moet betaald worden
Accu van de cumberland urban fiets viel…
Accu van de cumberland urban fiets viel af en toe spontaan uit.gevraagd of ik langs kon komen voor reparatie.dat kon niet we hebben geen onderdelen meer en ik dacht dater geen goed contact tussen de accu en de houder was en geknetter hoorde kreeg ik als antwoord daar beginnen we niet aan.
Retouren gaat erg moeizaam
2 fietsen besteld verkeerde maat eigen schuld natuurlijk ! Retouren gaat erg moeizaam de kosten hiervan zijn voor jezelf en je moet het zelf regelen. voor zulke grote pakket vind ik dit niet gepast en niet klantvriendelijk, je word hier verder ook niet mee geholpen.
Zeer slecht
Zeer slecht
Dakdragers besteld. Zaten niet stevig. Aangemeld voor retour, gaat eerst een week overheen voor je hoort waar je ze naar terug kan sturen. Deze kosten zijn ook weer voor jezelf, nadat je al €10 verzendkosten moest betalen. Na een week heb je dan nog steeds geen reactie of je geld terug. Mensen, wees verstandig, koop in een normale winkel, geen wonder dat die er niet meer zijn van Halfords. Je krijgt gewoon geen reactie en geld terug! Zelfs een halve ster is al teveel
Jammer dat je een ster moet geven…
Jammer dat je een ster moet geven liever helemaal niks.
2 maanden geleden mijn lease fiets daar gebracht moest nieuwe motor in.
Nog steeds niet terug schandalig.
Ook geen leenfiets want die hebben ze niet.
Nooit daar meer leasen.
Bestelling niet gekregen.
3 weken geleden binnenbanden met 2 uiteinden besteld. Nog niets gekregen. Op email wordt niet geantwoord.
Je kan overal terecht met garantie…waardeloos halfords
Je kan overal terecht met garantie service klacht.niet dus wordt van het kastje naar de muur gestuurd.Zowel het hoofdkantoor winkel in breda.Sneek en noem maar op niemand komt met een oplossing.
Gaat om aangekochte bird bike van iets meer als 2 jaar oud.waarvan de accu op leven na dood is wat normaal gesproken niet zo mogen na 530km op de teller.Wettelijk moet eem accu 4 a 5 jaar meegaan bij normaal.gebruik dus is er naar mijn inziens recht op wettelijke coulance met betrekking reparatie of een nieuwe accu.
Maar helaas als het geld binnen is houd de service op
Dus een waardeloos bedrijf halfords.
Een goede winkel valt en staat met goede service voor alle consumenten ook voor jullie die voor halfords werken.
Vg H
Volero elektrische fiets( grote partij…
Volero elektrische fiets( grote partij ingekocht) na 2 jaar en één maand accu stuk( dus nét na de garantie. Nieuwe accu, Gewoon betalen! Na 2,5 jaar weer accu stuk” jammer dan” geen enkele tegemoetkoming, geen enkele coulance