SCAMERS ÅK NÅGON ANNAN STANS
4 recensioner
a minute ago
Ny
❗️Håll er så långt bort här ifrån som ni bara kan❗️Detta ställe är helt vidrigt och är fult med massa vidriga mäniskor. Vi köpte en bil som stog att den var nybesiktigad och nyservad i anonsen. Men visar sig att den var varken eller. Sen komm vi ca 30 min innan vi stana för att tanka o det gick i ca 4 liter dicel i tanken innan det började rinna dicel över allt. Vi ringde firman som först vägrade erkäna att det var deras fel. Efter många om och men så fick vi dom tillsluta att ta in bilen på reparation där den sedan stog 1 månad betald,skattad och försäkrad av min familj❗️ Dom försökte att fusklaga bilen med trasiga delar men det funkade inte och dom hade sönder änu mera saker. Dom höll inte kontakten och höll oss inte upotaderade heller. Det stog ju i anonsen att den va nybbesad men dä va den ju inte och sedan när dom hade bessat bilen så hade den 4 st 2or. Dom lovade att skicka med bromsok,skivor och en styrledmen vi fick bara med en av tre saker. Som pricken över it så möttes vi av en bil fyld med snabbmatadörpackningar när vi skule plocka upp den. Dom har alltså tagigt drive thrun på donken i våran privata bil❗️Det fins inget jag önskar mer än att ni undviker dena firman❗️