3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,0

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Pas op met deze verkoper!

Pas op met deze verkoper!

Ik heb via Amazon een product besteld bij Hannashop24. Nog dezelfde dag heb ik aangegeven dat het product niet naar wens was. Ik ontving een retourlabel van Amazon, maar bij DHL bleek dit ongeldig te zijn. Sindsdien probeer ik de verkoper te bereiken voor een geldig retourlabel, maar zonder resultaat.

Tot op de dag van vandaag heb ik geen bruikbaar retourlabel ontvangen en ook mijn geld niet teruggekregen. Amazon heeft inmiddels een onderzoek gestart.

Voor mij voelt dit als pure oplichting. Zodra er geld terugbetaald moet worden, lijkt de verkoper niet meer thuis te geven. De communicatie is dramatisch en de service is waardeloos. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je iets bij deze verkoper bestelt.

3 juli 2026

Tevreden klant

Hier een bestelling geplaats voor kooktoestel en gasflessen, Product snel geleverd, kwaliteit was erg goed.

tot de volgende bestelling

4 januari 2026

de moeite waard om even te lezen

product defect binnen gekregen. kreeg alleen contact via het schrijven van een slechte review. na echt 4 maanden lang contact te hebben gehad, zou ik eindelijk mijn geld terug krijgen (product was al terug gestuurd). Ik zou mijn geld terug krijgen als ik de slechte review zou verwijderen. nou, ik verwijder de review wel als ik mijn geld terug heb. geld terug gehad, en toen eiste ze dat ik de review zou aanpassen of verwijderen. nou ik heb maanden gewacht dus jullie ook maar.
kortom.
wil je gen@@id worden zonder te zoenen, bestel hier.

mensen willen snel en makkelijk rijk worden, maar niet mans genoeg zijn om de consequenties te accepteren.

12 augustus 2025

LET OP WAT U HIER KOOPT.

Na bestelling van 6 gasbussen stuurt hij mij verkeerd formaat bussen. Via ticket
Eigenaar heeft toe gegeven dat het de verkeerde formaat was maar dat se wel passen. Uit ervaring heb ik het artikel niet geprobeerd en volgende dag retourgezonden maar krijg niet de verzendkosten terug...dus nooit meer iets bestellen daar...

18 juli 2025

Bijgestelde recensie op "Wat een waardeloze zaak"

Nadat ik onderstaande recensie geplaatst had reageerde Hanna Trading weer. Uiteindelijk heb ik de bestelling compleet geleverd gekregen en, als excuus en compensatie, de helft van het bedrag gerestitueerd gekregen. Ik heb er een sterretje bij gedaan maar er is nog voldoende ruimte voor verbetering.

Oorspronkelijke recensie:
Wat een waardeloze zaak. Lieve mensen, trap er niet in. Dit is zo'n site waar je bedrogen uitkomt. Ik heb hier 2 wijnrekken besteld, betaald en er maar 1 geleverd gekregen. In gebrekkig Nederlands worden de e-mails beantwoord om uiteindelijk niets meer van zich te laten horen. De reviews die zij op hun site hebben gezet zijn hoogstwaarschijnlijk van zichzelf.

25 april 2025

Mijn ervaringen met Hanna Trading zijn zeer positief.

Al ongeveer twee jaar bestel ik elk kwartaal voornamelijk gasbussen van 227g voor mijn kleine gaspitten. Ik heb bij hen ook twee varianten besteld: één met een enkele gaspit en één met een dubbele. Ideaal! Ik gebruik deze dagelijks voor het bereiden van mijn maaltijden.

Aangezien ik alleen elektrisch kan koken en dat niet prettig vind, zijn deze gaspitten een perfecte oplossing.

De prijzen zijn eerlijk en in de meeste gevallen zelfs lager dan bij andere leveranciers of winkels. Wat betreft de kwaliteit: helemaal in orde. Ik heb tot nu toe nooit klachten gehad over de producten die ik bij hen heb gekocht.

Ook de medewerkers verdienen een compliment: ze zijn klantvriendelijk en denken mee als je even belt. Bij een eventuele annulering of retour krijg je binnen 48 uur je geld terug.

Kortom, een prima webshop. Op basis van mijn ervaring ben ik een zeer tevreden klant en raad ik Hanna Trading zeker aan vanwege de lage prijzen, goede kwaliteit en perfecte service.

8 mei 2025
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken