Happy-Horse Rideudstyr Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin vare-et islænder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blå farve. Fik rigtig god hjælp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lørdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hånden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været sådan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er så søde, imødekommende og fleksible med hjælp, spørgsmål og diverse behov man har. Når jeg mangler noget rideudstyr, vil... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Paardrijservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

78 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er altid super hurtige til at pakke…

De er altid super hurtige til at pakke og sende afsted.
Altid nogle gode tilbud, som lige lokker lidt og der hopper lidt ekstra i indkøbskurven

28 december 2023

Hejsa :)
Tusind tak for den fine anmeldelse, det sætter vi oprigtigt stor pris på :)

Virkelig super kunde service

Virkelig super kunde service! Vi har spurgt efter flere ting som måske ikke var på lager men som de vil skaffe hjem!

27 december 2023

Hej Trine
Det er jo kunder som dig der gør det hele lidt mere spændende :)
Mange tak for den fine anmeldelse :)

Hurtig levering - Vandt en præmie på deres fb side

Vandt en præmie på deres fb side, og 2 dage efter havde jeg modtaget den❤️

23 december 2023

Hej Gitte
Dejligt at høre, og dejligt at vores Give Aways falder i god jord. Tak for den flotte anmeldelse :)

God og hurtig levering

9 december 2023

Hej Gurli
Vi er glade for at du er tilfreds, og mange tak for den fine anmeldelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt nem at komme igennem til siden og købe vare. Og hurtig levering.

8 december 2023

Hej Linda
Tak for den fine anmeldelse, dejligt at høre at du er tilfreds :)

God oplevelse

God oplevelse, de pakkede pakken ind for mig så det var helt fantastisk!

4 december 2023

Hej Benjamin
Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte julegaven til min datter…

Jeg bestilte julegaven til min datter igår. Tror ikke en gang der gik en halv time så var den pakket og klar til at blive sent. Idag kunne jeg allende hente pakken kl 11. Har aldrig prøvet, at det gik så hurtigt 😳😍 Også var der blevet lagt lidt lækkert til hesten 🥰

7 december 2023

Hej Milla
Dejligt at det faldt i god jord hos dig :) Vi arbejder hele tiden på at optimere vores arbejdsgange, og vi bliver så glade når vores kunder er tilfredse. Tak for anmeldelsen :)

Glad, tilbagevendende kunde

Jeg er en glad, tilbagevendende kunde hos happy-horse. Ordrer bliver altid afsendt hurtigt og korrekt - varerne er altid som forventet.

6 december 2023

Hej Jane
Tusind tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse, det betyder virkelig meget for os :)

Under 24 timer levering

Hurtigt levering

6 december 2023

Hej Iben.
Dejligt at høre at du er tilfreds, og mange tak for den fine anmeldelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en ridehjelm til min datter og…

Bestilte en ridehjelm til min datter og hentede den dagen efter i deres butik i Skærbæk, 7000 Fredericia.
God service og venligt, smilende personale 🌸

1 december 2023

Hej Simone
Tak fordi du tager dig tid til at give os feedback, det betyder virkelig meget for os :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par støvler søndag

Jeg bestilte et par støvler søndag. Mandag fandt jeg ud af at det var den forkerte størrelse. Skriver til kundeservice, som hurtigt svare "den fikser jeg " Dagen efter modtog jeg støvlerne i den rigtige størrelse, og god kvalitet, til billige penge 👌
Super hurtigt levering ⭐️ Fantastisk kundeservice 🥰 Mine bedste anbefalinger 🙏

28 november 2023

Hej Dorte
Tak tak tak :) Vi er så glade når vores kunder giver sig tid til at give os feedback, så det skal du vide at vi sætter pris på :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering 🥳 og så…

God service og hurtig levering 🥳 og så en fin følgeseddel med hvilken medarbejder der har pakket varen - og en lille snack til hesten 🥰🐴

28 november 2023

Hej Marlene
Tak for din fine anmeldelse. God service er det vi lever af, og vi bliver rigtig glade når kunderne sætter pris på det :)

Lynhurtig

Ridehjelmen kom dagen efter bestilling. Jeg håber mit barnebarn kan passe den.

25 november 2023

Hej Mette
Tak for den fine anmeldelse, vi arbejder hele tiden på at optimere vores leveringstid, så vi er rigtig glade når det falder i god jord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og gaver fint pakket…

Hurtig levering og gaver fint pakket ind. God service og nemt at bestille. 👍🏻😄

17 november 2023

Hej Nanna
Tak for din flotte anmeldelse, dejligt at høre, at vores indsats falder i god jord :)

Super hurtig betjening😊

13 november 2023

Hej Helene
Tak for din anmeldelse, vi arbejder hele tiden på at forbedre vores leveringstid, så vi er glade for at der sættes pris på det :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut et godt sted at handle…

Absolut et godt sted at handle rideudstyr. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-stjernet service. Kan klart anbefale Happy-Horse

7 november 2023

Hej Christina
Tak for den flotte anmeldelse og for anbefalingen, det betyder MEGET for os :)

Utrolig god service

Faktum er, at jeg er meget glad og lettet, fordi det, jeg bestilte fra happy-horse rideudstyr, ankom meget hurtigt og som jeg ønskede.meget god service, tak

Fatima.

1 november 2023

Hej Khalid
Mange, mange tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.