Rigtig fin vare-et islænder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blå farve. Fik rigtig god hjælp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lørdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hånden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.
Det har været sådan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er så søde, imødekommende og fleksible med hjælp, spørgsmål og diverse behov man har. Når jeg mangler noget rideudstyr, vil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.
Skærbæk Havnegade 30, 7000, Fredericia, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Som altid hurtig respons tid, og jeg har ikke nået at afhente min pakke, som jeg bestilte i går.
God service.

Rigtig godt.
Hurtig og effektiv ekspedition.
Kan kun anbefales

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Mega hurtig ekspedering. Der nåede nærmest ikke engang at gå 24 timer fra jeg havde bestilt til jeg havde varen.
Varen var lige præcis hvad jeg havde bestilt og levede 100% op til mine forventninger

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Rigtig hurtig levering, fine ting og der var lagt et blad ved, det er da service, tak .

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Rigtig god korrespondance da vores vare var på fjernlager og havde meget lang leveringstid. God og tryg løbende kontakt.
Så fin en hjemmeside og butik🥰

Vildt hurtig levering 🤩
Modtag mine Hø-guffer dagen efter bestillingen. Modtog også en prøve på foder. Ridehesten (godt nok fra maj 2022) -og en hyggelig hilsen om hvem der havde pakket min ordre.

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Super god og hurtig handel med Happy Horse, jeg bestilte et par vinterstøvler søndag aften og mandag formiddag fik jeg en besked om at de var klar til afhentning.. ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Super pris, service og de sendte varen hurtigt!

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Det var en fornøjelse at bestille varer og super hurtig levering

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Skulle bl.a. købe en sikkerhedsvest, og målte mig efter diverse online skemaer. Da jeg fik vesten var den alligevel alt for lang. Jeg ringede til Happy Horze, og efter 2 dage og flere tlf. opkald fra Martine, havde hun selv afprøvet, målt osv. og fundet frem til hvilken vest og ikke mindst hvilken str. jeg skulle have. Det var virkelig god service. Da jeg så bestilte vesten, skrev jeg i kommentar at det hastede, og vesten blev afsendt samme dag. Jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne.

Super hurtig service!
Havde købt klokker andet sted fra, efter 14 dage uden de var sendt af sted, bestilte jeg fra happy horse i stedet, 2 dage efter modtog jeg min pakke 😁
Også var de endda 10kr. Billigere pr. Par end det andet sted!

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Altid gode tilbud, hurtig levering Jaaa det er bare en rigtig dejlig hjemmeside at bestille ting fra 😁

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Hurtig respons og hurtig levering. Købte en klipper der var sat ned og deres 10% velkomst rabat virkede åbenbart ikke til denne, så de sendte en gave med til klipperen, for at gøre opmærksom på dette. De glemte samtidig at sende en hø pose med (som man får ved køb over 1000 kr), som de så sender efterfølgende. Meget venlig kundeservice. Jeg vil helt sikkert handle her igen

24 timers levering
Bestilte torsdag kl. 11:24, og allerede dagen efter kl. 12:07 var min ordre klar til afhentning i pakkeshoppen. Hurtigere bliver det vist ikke!

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
hurtig levering og god service

Antwoord van Happy-Horse Rideudstyr
Min datter har bestilt et bid til en hobbyhest som hun har ønsket sig længe igennem hjemmsiden. Vi havde på forhånd undersøgt at der var gode anmeldelse. Da bidet så kommer er det ALT for småt til en standart hobbyhest, og elendig kvalitet,ø, og ligner slet ikke billedet:( selvom det kostede over 100kr inkl forsendelse. Skuffende!