Dit is pure broodfok!! De pups komen uit het buitenland, waar ze waarschijnlijk al trauma’s hebben aan overgehouden. En zoveel verschillende rassen, dus ga er vanuit dat ze met dieren maffia... Toon meer
Happydoggy
Koop hier aub geen puppy, hoe verleidelijk het ook is. Vele hondjes zijn doodziek (parvo) en sterven vaak al na enkele weken/maanden. Op het eerste zicht lijken ze met alles in orde (paspoort en i... Toon meer
PAS OP BROODFOKKER!!! * hond gekocht: leeftijd is jonger dan op paspoort (vastgesteld door dierenarts) * geen transparante informatie * geen vraag naar thuissituatie waar de beesten terecht ko... Toon meer
Ikzelf ben hier nog niet geweest, maar heb uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dzt dit een broodfokzaak is. Koop geen honden, adopteer! De honden worden hier (bij deze broodfokker) zeer slecht behan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hondenkennel Happy Doggy is gespecialiseerd in Chihuahua pups, Dwergkeesjes, Chiwawa pups & Mops. Kennel met nationale erkenning. Alle soorten puppies.
Mensen keken ook naar
Vriendelijke service en lieve pups!
Oplichter
Onze (zeer dure) hond was al (zeer) ziek bij thuiskomst. Bloed in de stoelgang en enorme diarree.
Uiteraard wist de zaakvoerder hier naar eigen zeggen niks van...
Valse beloftes van bij het binnen komen tot de “dienst na verkoop”.
Walgelijke, malafide praktijken!
Ik begrijp niet dat zo een handel kan en mag blijven bestaan.
Een hond gekocht en alles bleek prima…
Een hond gekocht en alles bleek prima te zijn... totdat hij thuis aankwam. We hebben hem laten rusten maar na pakt 20min. Voelde hij zich ziek dus gingen we zo spoedig naar de dierenarts VAN WACHT. Ze hebben alles nagekeken en ze hebben gezegd hij niet gezond eruit zag en ook daadwerkelijk niet is. En dat ze hebben gesjoemeld met de geboortedatum,vaccinaties,etc. En dat is daadwerkelijk zo met bewijzen enal! DOE AUB RESEARCHE ALS JE EEN HOND GAAT KOPEN!!!!! Gezondheid van uw dierbare huisdier staat ALTIJD OP NR.1, zeer teleurstellend dit.
Ik wil gewoon de mensen waarschuwen…
Ik wil gewoon de mensen waarschuwen voor deze malafide verkoper Mathieu als broodfokker. Hij is al meermaals veroordeeld voor zijn praktijken, maar ontsnapt altijd aan de boetes. Onze hond had een "tsjechisch" paspoort. Waarschijnlijk is hij intussen zo sluw om die ook te vervalsen. Koop daar niet !!! Neem cntact op met Ann Lemmens !!!
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Twee dagen geleden bel ik naar de eigenaar of hij staffords zitten heeft . Hij zei ja, ik maak een afspraak. Op de advertentie stond 650 euro. Ik rij met mijn vrouw en dochtertje van 3 naar daar. De man zegt de goeiekope zijn juist verkocht . Ik antwoord oké , maar kan ik de andere zien als dit mogenlijk is. Hij zegt ja , hij neemt ons mee , naar de andere staffords maar we wouden ook is rond kijken . Dit wou hij blijkbaar niet wand het was 10 voor 6. Maar aangezien ik een afspraak had gemaakt dacht ik hij neemt tijd voor ons. Maar niks is echter waar . Ik vraag beleefd wat is de prijs , hij zegt 1650 euro, ik kijk nog is Rond en vraag de prijs van een Frans bulldog , hij antwoord dat is nog duurder. Hij neemt ons mee buiten na nog geen 2 minuten en we moesten vertrekken. Mijn dochter wenend omdat ze een hondje wou vasthouden en ik eerlijk gezegd in chock. Nu is mijn vrouw afrikaans, nu weet ik niet of de eigenaar mischien iets tegen mijn vrouw had of wat ik moet denken , voor mij sorry neen . Als het was omdat mijn vrouw een ander huidskleur had ik weet het niet, maar ik ben nooit zo slecht behandeld als ze bij mij was. Ik heb die dag zelf een hond ergens anders nog gekocht . Plus de dag erna duw ik Stafford op in 2 dehands, en ik vind de puppy’s van daar terug aan 1350 euro in plaats van 1650
Heel vriendelijk en aangenaam…
Heel vriendelijk en aangenaam ....maandag 7/3 puppy pommeraantje gekocht en vandaag 12/3 mijn eigen dierenarts heeft hem goedgekeurd ondanks een beetje in de darmen iets . Dat met medicatie ok komt zolang hij geen dieren krijgt . T is ne lieverd en gaat alleen op de doeken zijn behoefte doen ..... Ben heel blij 👍
Kon ik maar een video plaatsen om jullie te laten zien
Nou mensen helaas kwam ik er pas achter nadat ik buster (me hond) al had gekocht bij dit malafide bedrijf. dit is echt te treurig voor woorden ik heb buzz met 14 weken opgehaald hij is geboren 14-06-19 vandaag is 10-03-21als ik dit schrijf de problemen begonnen bij hem toen hij 9 maanden was dus ik had zoiets nog nooit meegemaakt uit het niets begon hij opeens te trillen en te schuimen en toen hoorde ik van de dierenarts dat hij misschien epilepsie had maar met 9 maanden was echt te jong zie de arts hij is bij de neuroloog geweest zelf die kan me niet uitleggen wat hij heeft ik ik vind die echt een vieze streek van die meneer en die mevrouw die daar werken want op een of andere manier voelde het niet goed aan maar tog buzz meegenomen naar huis er was een tijd dat hij 1a2 aanvallen had per maand maar nu terwijl ik dit schrijf heeft hij al 6 aanvallen in 2 dagen tijd gekregen hij is de allerliefste stafford die ooit heb gekend dus ik zou hem voor geen goud meer willen missen maar hij is nu echt aan het leiden als iemand advies heeft hoor ik het graag morgen heb ik afspraak bij de neuroloog in Brabant ben benieuwd wat die zal vinden dus wil ik mensen bij deze waarschuwen doe eerst onderzoek voor je een hond koop is echt pijnlijk om te zie hoe veel pijn dat ie heeft maar je weet niet waar of aan wat dus zo doende zit in nu met een zieke hond en heel veel kosten wat niet had gehoeven hoe kunnen wij hen stoppen want dis alles is voorbedacht
Mensen zijn jullie allemaal van de pot…
Mensen zijn jullie allemaal van de pot gerukt!!! Waarom koop je hier in godsnaam een hond? Op marktplaats adverteren ze met weet 10 verschillende rassen dan weet je toch al dat dit broodfokkers zijn die zieke honden uit het buitenland importeren!! Waarom werk je hier aan mee? Door hier een pup te kopen zorg je ervoor dat dagelijks teven in een hok in eigen stront liggen volgsspoten met hormonen om maar zoveel mogelijk nestjes te werpen. En enige waar de meeste mensen zich druk om maken is dat ze hun geld kwijt zijn. Jullie zijn die dieren zelf niet waard en fokkers zoals deze moeten een gevangenisstraf opgelegd krijgen. Marktplaats dient deze advertenties te verbieden en degene die hier een hond koopt een dikke boete. Alleen dan kan dit leed stoppen.
Vermijd extreem verdriet en koop hier…
Vermijd extreem verdriet en koop hier geen pup! Na amper 1 jaartje moeten laten inslapen, veel te snel bij de moeder weg gehaald! Schandalig! Mentale gevolgen bij de mens is blijkbaar maar bijzaak voor deze eigenaar eveneens als leed van de hond..
Vuile broodfokkers zijn ze
Vuile broodfokkers zijn ze, die mensen hebben mij voor 600,00€ opgelicht! Ze hebben mij een zieke hond gegeven! Heb hem teruggegeven maar kon naar mijn centen fluiten! Na enkele dagen heeft hij die verder doorverkocht. Die mensen kijken alleen naar hun winst, en niet hoe ze met liefde die dieren moeten behandelen!
De feiten
De feiten : Ik kocht er gisteren dus een maltipoo (kruising malteser-mini poedel). Professionele uitleg zonder poespas. Superpropere containers, alles dik in orde. Mijn hondje, denk ik toch ;-) Niet goedkoop. Als mensen iets verkopen (zelfs honden) dat jij wil, wat is het probleem ? Ja, die man heeft een eenvoudig maar erg strak bedrijfsplan, op het randje voorzover ik begrijp. In een asiel hebben ze helemaal geen hond voor me, en gewone nesten van particulieren, daar is de vraag véél te groot voor..
Ok, ik wist helemal niets van al die kritieken, heb ik me laten rollen ? Nee, die "brave" man heeft die hondjes toch zelf niet geconcipiëerd, alzeker niet in Hongarije, waar de mijne vandaan komt.. Neen, ik heb geen korting gekregen om dit te schrijven, moest de parking niet zo dom geweest zijn, kreeg H D 5 * ;-)
Hond met alopecia
Broodfok.
We kochten hier een pomeriaan. Na een jaar begon zijn haar uit te vallen.
Onze hond heeft alopecia x. Gelukkig is hij voor de rest kerngezond.
Stop de broodfok en dierenleed
Op Marktplaats 30+ advertenties van deze broodfokker. Bij al deze advertenties staat het volgende wat al voldoende stof tot nadenken geeft.
"We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten en andere hondjes."
Een hondje bij deze lieden kopen is vragen om een hoop verdriet en het in stand houden van deze verschrikkelijke praktijken.
Broodfokker!!!
Pure broodfok!!!
Koop hier AUB geen puppy
Koop hier aub geen dier als je niet met verdriet wil achterblijven 😪 Wij kochten een lieve schattige puppy die 5 dagen bij ons heel gelukkig was en toen leek hij ziek en is overleden in de kliniek. lieve schat van me we missen je zo erg! deze eigenaar van de kennel loopt al fluitend rond als je de dood gaat melden😭 na 7 dagen aankoop.
1 van de grootste broodfokkers in ons…
1 van de grootste broodfokkers in ons land
Malafide handelaar, door en door slecht persoon
Broodfokker! Wegblijven!
We hebben hier een hondje van moeten…
We hebben hier een hondje van moeten laten inslapen. Schandalig dat deze zaak en vooral de uitbater gewoon kunnen blijven verder doen alsof er niets aan de hand is. Broodfokker : niet meer, niet minder 😡
Beste
Schandalige praktijken dat deze mensen al jaren uitvoeren!
Massaal zieke, veel te jonge pups worden hier verkocht.
Worden allen geimporteert van Tsjechië - Slowakije!
De dierenartsen die je dier onderzoeken op eventuele ziektes en garantie zitten samen in het complot met hem!