Haringboer Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de bestelde spullen. En die is super! We hebben inmiddels twee keer haringen besteld, één keer voor onszelf, één keer als verjaardagskado. Het bestelp... Toon meer

Bestelling ging prima. Gebruik van de haringen nog vele malen beter. Flinke storm op de camping gehad toen wij weg waren: meerdere tenten los, gescheurd en alle goedkope haringen waren los; die van Ha... Toon meer

Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... Toon meer

Goede ervaring. Ik had 8 ipv 6 haringen nodig, heeft dat zonder probleem aangepast tevens zelf (kortings)prijs. Verzenden ging door mijn schuld (adres) niet goed, wederom zonder problemen opnieuw vers... Toon meer

1. Kampeerwinkel

⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goeie spullen (haringen) snelle…

Goeie spullen (haringen) snelle levering, top!!

18 januari 2019

Antwoord van Haringboer

Hallo Hans, bedankt voor je positieve beoordeling, ik hoop dat je veel kampeerplezier beleefd met de haringen!

Accuraat

Accuraat, snel en ze houden je gied op de hoogte. Toppie!

9 november 2018

Antwoord van Haringboer

Hallo Arjen, ik probeer de klanten tijdens het gehele bestelproces constant op de hoogte te houden zodat je weet wanneer je je producten kunt verwachten

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle service

10 oktober 2018

Antwoord van Haringboer

Bedankt Bram, ik ben de website constant aan het optimaliseren om deze zo overzichtelijk mogelijk te maken en houden. Fijn dat het gewaardeerd wordt!

Twistharing, stormvast!

Een setje aluminium twistharingen (25 cm) aangeschaft om een grote 6 persoons familie tunneltent vast te zetten die een herfststormpje moet kunnen weerstaan. Die storm hebben we gehad en de haringen hebben in grasgrond geen krimp gegeven. Aanrader!

3 oktober 2018

2x zo stijf en veel harder

Puike titanium haringen die snel geleverd werden. Ik heb ze uitgeprobeerd door ze op te hangen aan beide uiteinden en er een emmer met 10 liter water aan te hangen in het midden. De titanium V vormige haringen buigen maar half zo veel door als de op op zich prima aluminium V haringen die ik bij mijn Fjällräven tent geleverd kreeg. Maar belangrijker is dat ik deze titanium haringen ook in moeilijke grond met meer dan een beetje stenen wel de grond in gemept krijg zonder ze kapot te slaan. En dat bij een gelijk gewicht per haring. Helemaal top.

24 september 2018

Top haringen

De x-haringen die ik besteld heb zijn van een uitstekende kwaliteit. Zelfs onze tarp op het strand in Denemarken wordt met deze haringen op zijn plaats gehouden. Dat is boven mijn verwachtingen. De haringen worden in een hele nette haringzak geleverd. Top product !

3 augustus 2018

Snel en mooi spul.

Snel en mooi spul.
Fijn dat het een all-in prijs is.
Leuk dat je er een mooi zakje bij krijgt.

30 juli 2018

Antwoord van Haringboer

Bedankt Arjen, ik hou het graag zo overzichtelijk mogelijk, je ziet gelijk wat je krijgt voor welke prijs. Heel veel kampeerplezier toegewenst met je mooie setje in ieder geval!

Prima service, snelle afhandeling.

Prima service, snelle afhandeling.
Ik had een setje haringen besteld en een uitlopend product dat niet meer op de website stond. Voor beide had ik het volledige bedrag al betaald voordat ik een mail kreeg dat ik korting kreeg op het uitlopende product. Haringboer heeft dat gecompenseerd door me een paar extra haringen op te sturen.

8 juli 2018

Antwoord van Haringboer

Ik probeer altijd in de schoenen van de klant te gaan staan en te bedenken wat ik zelf graag zou willen, fijn dat de ervaring dan dus als positief wordt ervaren! Veel kampeerplezier!

Erg goede en positieve ervaring!

Erg goede en positieve ervaring!
Reinier de Haringboer zegt wat hij doet en doet wat hij zegt: transparant!
M'n bestelde haringen waren de eerste keer zoekgeraakt in het proces en door erg prettig meedenken en vlot handelen van zijn kant, lagen ze binnen 2 dagen alsnog op de deurmat!

Topservice, een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. De haringen zelf moeten nog worden getest maar zien er goed uit, net als het "build-for-life" haringzakje waarin ze geleverd werden!!;

3 juli 2018

Antwoord van Haringboer

Soms raakt er weleens iets zoek in de post, maar dan stuur ik zo snel mogelijk een tweede setje erachteraan: het is niet de bedoeling dat je zonder Haringeboer-haringen op vakantie gaat ;) !

Snelle levering, binnen 24 uur. Mooie lichtgewicht haringen voor een keurige prijs.

25 juni 2018

Antwoord van Haringboer

Bedankt Arjan, veel kampeerplezier toegewenst!

Adequaat en goed

Adequaat, goed materiaal en redelijke prijs.

25 juni 2018

Antwoord van Haringboer

Bedankt Berry, ik doe mijn best om de beste te zijn en te blijven!

top haringen

top haringen, snel geleverd

10 juni 2018

Antwoord van Haringboer

Bedankt voor het compliment!

gekregen wat ik besteld had

gekregen wat ik besteld had, geheel volgens verwachting. En een nette haringzak erbij.

16 mei 2018

Antwoord van Haringboer

Bedankt voor je feedback Willem! Fijn dat je blij bent met de haringzak! Heel veel kampeerplezier toegewenst!

Snelle levering, prima product!

30 april 2018

Antwoord van Haringboer

Bedankt MB, wij doen elke dag weer ons best om de haringen snel op de bus te doen! Heel veel kampeerplezier toegewenst!

Top kwaliteit.

Meer dan goede kwaliteit tent haringen. Meer dan goede prijs kwaliteit verhouding. Ik koop nooit meer ergens anders haringen. Top kwaliteit. Haringboer bedankt.

26 april 2018

Antwoord van Haringboer

Beste Jan, bedankt voor deze review. In de afgelopen jaren heb ik mijn best gedaan om de haringen verder te ontwikkelen naar de kwaliteit die ze nu zijn. Fijn om te merken dat dat ook gewaardeerd wordt.

Duidelijke site

Duidelijke site
Vlotte levering

19 november 2017

Antwoord van Haringboer

Bedankt Freddy, heel veel plezier met de aankoop!